• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

koyu kızıl ultra viyole rengin üstüne bakır balyaj nasıl olur sizceee
bugün yapıcam çok acil fikir bekliyorum nolur

dsci0394j.th.jpg
[/URL][/IMG]

saçımın 2. boyadan sonraki hali bu flaşla böyle çıkıyo normal ışıktaki halini eklicem

bana bi cevap nolurr, ferhunde nin saç renginin üzerine, uçlara bakır balyaj nasıl olur

ya bende sacLarimi boyatmak istiyorum . beyaz tenliyim , gözlerim kahverengi , asil sacim da acik kahverengi ama gecen sene siyaha boyatmistim. Artik dipleri ciktikca boyatmaktan sIkILdim , tekrar kahvenrengi bi ton istiyorum ama siyahin üzerinde mümkünmü bu ? eger mümkünse acik kahverengi mi almam lazim? sevgiler saygilar opuyorumnanaktan

ya bende sacLarimi boyatmak istiyorum . beyaz tenliyim , gözlerim kahverengi , asil sacim da acik kahverengi ama gecen sene siyaha boyatmistim. Artik dipleri ciktikca boyatmaktan sIkILdim , tekrar kahvenrengi bi ton istiyorum ama siyahin üzerinde mümkünmü bu ? eger mümkünse acik kahverengi mi almam lazim? sevgiler saygilar opuyorumnanaktan

döndürülmesi en zor renk siyahtır cnım hele bunu evde kendiniz yapıcaksanız.açık kahverengi alıp saçınıza uygulayın azda olsa yavaş yavaş döner.

slm yelda ben sana acil birsey sormak istiyorum birkac gun önce sacimi bal köpüğü rengine boyadım cok guzel oldu ama ben tarcın bakır rengine boyamak istiyorum ama bildigim kadarıyla bu renk sadece palette natural serisinde var ve bu boya üretimden kalktıgı icin hic bi yerde bulamadım bana bi fikir verirmisin bu rengi hangi renkleri karistirarak elde ederim ve ben bugday tenliyim gözlermn rengi kahve sence tarcın bakır yakısırmı ?:uhm:

tamam canim tesekkür ederim zemuszemus evet hangi boya paketine baksam siyah da olumsuz görünüyo neyse acik kahverengiyle bi kez denerim artik tesekkürler tekrar güzelim :1hug: peki acik ten , kahverengi göze en cok yakisan nedir

yeldacım bide ben palette nin bal köpüğü ile acık papatya rengini karıstırsam turuncumsu yni tarcın bakır tonları bi renk elde edermiyim sencehihoyyyt

MRB YELDA YARDIM EDERSEN SEVıNıRıM saçlarımda çok beyaz olduğu için devamlı boyamak zorunda kalıyordum 1 yıl öncesine kadar hep ve sadece koyu kumral kullandım özellikle dip boya yapıyordum ama beyazlarım özellikle önlerde olduğu için koyu kumral boyayınca hemen belli oluyordu 10 gün bile gitmiyordu boyam bende birgün aldım palettenin açıcılarından 2 kutu saçlarımı açtım açıldı o rengi kustu ama tabi saçlar yıprandı gittim kuaföre bi güzel kat attırdım saçlarıma çok kısalttım omuzlarımda kestirdim uzundu çünkü daha sonra sadece kumrala boyadım sadece ıgora yada palettenin kumralını kullanıyorum beyazlarım olduğundan diğermarkalar bende verimli değil ama saçlarım kumralda olsa yinede beyazlar sırıtıyo bu kumral saçların üzerine ne yaptırmalıyım ben bu beyazlarla nasıl başa çıkıcam hiç değilse 10 günde sırıtmasınlar açık tenliyim kaşlarımda açık kestane bana birfikir verirsen sevinirim

Aaaaa benim saçlarım aynen garfıeld arkadaşın eklediği resimdeki renk şuan da yelda benim kumralımda aynen böyle saç kesimim boyu aynen böyle buna göre bakar bi fikir verirsen sevinirim o resimdede diplere bakarsan beyazlar hemen parlıyo kumral tonlarındada

slm yelda ben sana acil birsey sormak istiyorum birkac gun önce sacimi bal köpüğü rengine boyadım cok guzel oldu ama ben tarcın bakır rengine boyamak istiyorum ama bildigim kadarıyla bu renk sadece palette natural serisinde var ve bu boya üretimden kalktıgı icin hic bi yerde bulamadım bana bi fikir verirmisin bu rengi hangi renkleri karistirarak elde ederim ve ben bugday tenliyim gözlermn rengi kahve sence tarcın bakır yakısırmı ?:uhm:

ben saçı görmeden boya karıştırma işini pek önermiyorum cnım çünkü kutulardaki boyalar tam üstündeki gibi tutmadığı için ne olur biter kestiremiyorum.sana Koleston Set Saç Boyası 7.43 Lav Ateşi bunu denemeni tavsiye ederim netten rengine bak cnım tarçın bakırdan pek farklı sayılmaz.

Back