hhhhhhhııııııı pardon külünün siyahını boya demişşinde külü siyah varmı gercekten bu konuda bilginiz oldugunuza pek inanamadım sac bu yap boza benzemiyor bilmiyorumkismile
merhaba
çikolata kahvenin üzerine, uçlara platin sarı balyaj nasıl olur?
merhaba ben güzelim röfeli saçlarımı kızıl yaptım çok pişmanım şimdi aktı baya tekrar sarıya dönsem çok yanarmı saçlarım bide boya kusturucu satılıyo kuaför malzemelri satan yerlerde onu kullansam boya tammen akarmı bilgin varmı şimdiden sağol...........
bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim...ben siyah olmayan ama koyu olan bir renk istiyorum...mesela bitter çikolata renginde yada acı kahve renginde bir renk istiyorum ama hangi boyayı kullanıcam bilmiyorum...kestane,koyu kahve hepsini denedim hiçbiri istediğim gibi bir renk olmadı...ilgilenirsen sevinirim...
Canım merhabaopuyorumnanaktan
Ben de 6 ay önce saçımı siyaha boyamıştım.Şimdi siyah aktı.Kahveye boyamak istiyorum tutar mı acaba:kedi:
benim de bir sorum olacaktı
saçıma röfle yaptırdım 3 ay kadar oluyor
tabi dipleride boyamışlardı kumrala
şimdi kendi saçlarım uzadı çıkanlar yarısı beyaz yarısı kahve
üstleri kumral sonrası röfle acayip karışık oldu
kuaför diplerin çıkınca kumral boya demişti ama cesaret edemiyorum
siz ne tavsiye edersiniz?
selamlarr.. bir sorum olacaktı size..
çıtçıtlarım var siyah..ham saç..hiç boya değmemiş.. kendim kahve kumral tonlarına dönsem saçlarada açıcı uygulamak zorundamıyım acaba..? yoksa boyasız saç olduğu için istediğim tona boyasam açıcı olmadan tutar mı sizce..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?