• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

ben kumralla yaptım ama ışıkta kızıl çıktığına bakmayın fotoların turuncu gibi oldu fazla beklettim galiba benim saçımın altında kahve onun altında kırmız vardı . bu bile iyi onuç ama daha da açıp sadece kumral olmak istiyorum bi kaç kez daha boyasam nolur onu soruyorum ama gelmiyo arkadaş malesef

bikaçkez daha boyasan ( kumral) saç rengin açılıcaktır cnım ve zmnla istediğin rengi alır :)

bikaçkez daha boyasan ( kumral) saç rengin açılıcaktır cnım ve zmnla istediğin rengi alır :)

kumralı yine aynı tarife göre yapcam di mi canım haftasonu tekrar yapıcam da ve bi de bişey dicem orialden korkuyodum ama tarifin muntazam hiç bi yıpranma olmadı

sey yelda bu renk olcak demi:kedi:
[
9214_1.jpg

evet cnım bu tonlarda olucaktır.

sorun değil canım. o zman ben böyle boyamaya devam haftasonu bi daha boyarım 20 gün sonra bida istediğim renk olunca da sedece diplere

saol canım şu turunculuk gitsin kumral olun yeter bana o da kolay olmucak ama uğraşırım işim ne:)

saçınızı kuaförünüz daha ii bilir tabi boyayın dediyse boyayında kendi başınıza yapmamanızı tavsiye ederim çünkü boya sarı olan yerlerede değdiğinde onlarında rengi değişicektir.saçları ayıra ayıra boyamanız lazım dip kısımları .

cevabın için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

cnım o zamn boyanın içine brz oksiden kat ama çok değil 2-3 yemek kaşığı kadar tmm.

oksiden nedir cnm,açıcı gibi bişey mi,
pek bilmiyorumda,
araştırayım fazla zararı olmayan bişeyse bi dahaki boyamada kullanayım,saolasınopuyorumnanaktan

Back