Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yelda85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
359
2
96
- Yurtdışı
Arkadaşlar siteye pek fazla giremiyorum.O yüzden sorularınızıda cevaplayamıyorum.Bir çok arkadaşımın sorularınıda cevapsız bıraktığım için hepsinden özür diliyorum. fazla giremediğim için sizlere yardımcı olamıcam artık.sevgiyle kalın.

Son düzenleme:
sacımı evde boyamayı düşünüyorum acık tenlı renkli gözlu oldugum icin uzun bi süre sarı röfle falan yaptım şimdi tek renk güzel akmayan birenk düşünüyorum

yelda85 benim göz rengim açık kahve kumral istiyorum ama hep akıyo doğallık falan kalmıyo şuan da saçlarımın tamamı platin sarısı.. Kumral renk için bi önerin var mıboshayallersmile

yelda85 benim saçlarım da koyu kumral(resimimde görüldüğü gibi),,, tatlı bi açık küllü kumral tonu istiyorum ama içinde turunculuk yada kızıllık olmasın.gözlerim ela beyaz tenliyim...yardımcı olursan sevinirim burdaki kuaförlere güvenmiyorum malesef yakında boyuycam...şimdiden sağol :)

slm yeldacım. bende senden yardım istiyorum. ablamın saçı koyu çikolata kahve. soluk beyaz tenli ve kahverengi gözlü. saçını açık kımral yapmak istiyr. sence bu renge nasıl ulaşabilir. boya kusturucumu kullanması gerekir. yani o saçının hiç yıpranmamasını istiyr. hatta selectivenin boya silicisini aldı. ama kullanmayı bilmediği için daha kullanmadı. sence bu üründe bir işe yarar mı? bilgilendirirsen sevinirim canım

selam yelda, saçlarım haziran ayında röfleydi, deniz ve güneşin etkisiyle,yıprandı bende palette koyu kahveye boyadım 3 ay sonra boya aktı boz bir renk oldu tekrar palette kahve köpüğüne boyadım ilk boyadığımda açık kahve tonlarda bir renk çıktı şimdi saçlarım uçları röfle kısımları açık boz bir renk üsleri kahve tonları, saçlarımı bal köpüğü istiyorum nasıl elde edebilirim, saçlarıma zarar vermeden..

sacımı evde boyamayı düşünüyorum acık tenlı renkli gözlu oldugum icin uzun bi süre sarı röfle falan yaptım şimdi tek renk güzel akmayan birenk düşünüyorum

cnım açık tenli ve renkli gözlü olduğun için sana sarıyı tavsiye ederdim fakat röfle yaparak bunu denemişsin ve röfle kullanırken açık tenli insanların genelde makyaj yapması gerekiyo sana tavsiyem kestane tonları çok açık olmamak şarıyla ve küllü siyah boyayabilirsin saçını kolay kolay akmaz birde saçını evde boyarken kutuların içinde çıkan saç kreminide karışıma eklemeni tavsiye ederim.yalnız şuan saçında rifle var değilmi normal düz bi renk boyadığında röfle olan kısımlar daha açık olacaktır boyadığın renge göre bu açık sarı olan yerler daha açık balyaj şeklinde durur ve turuncu olma ihtimalide yüksek o yüzden çok siyah olmayan küllü siyah rengi kullan.

Son düzenleme:

açık küllü kumralı evde kendin boyayacağın için aynı rengi tutturman zor olur bunun yerine sarının en açık tonlarından alıp saçını boya korkma koyu kumral olduğun için kutunun üstündeki aynı renk saçına tutmucaktır fakat saç rengin açılıcaktır.bunun üzerine istediğin rengi boyaya bilirsin fakat 1 hafta kadar beklemeni tavsiye ederim.brde dediğim gibi böyle renklerde ten rengin açıksa eğer brz makyaj yapman seni ii gösterecektir .

yelda85 benim göz rengim açık kahve kumral istiyorum ama hep akıyo doğallık falan kalmıyo şuan da saçlarımın tamamı platin sarısı.. Kumral renk için bi önerin var mıboshayallersmile

cnım saçlarım platin sarısı demişsin çok güzel istediğin renk saçına tutar genelde bütün boyalar zmnla saçtan akar evde boyucaksın sanırım sende kutunun içinden çıkan kremide boya karışımına ekle ve açık kahve kumralın bi ton koyusunu kullanmanı tavsiyere ederim brz aktıkça istediğin tonda olucaktır saçların .

Boya kusturucu doğru kullanılmadığı zamn saçı çok yıpratır .saçının rengi koyu olduğu için ve saçının açık kumrala dönmesi için boya kusturucu yerine sizede açık sarı renk boya alıp boyamanızı öneririm bölelikle saçı yıpranmıcaktır.ve saç rengi açık kumrala dönecektir.eğer istediği renk yinede olmazsa tekrar bi sarı boyayın o zamn olucaktır.çünkü çikolata kahve zor bi renk .

cevabın için saol canım. pekii palettenin açıcısını tavsiye eder misin?

dipten 1, 2 cm saçı çıkmış. boyaması zor olacak ama deniyeceğim. tşk ederim

merhaba arkadaşım hoşgeldin umarım yardımcı olabilirsin.Ben buğday tenliyim ve açık kahve rengi gözlerim var Çok kötü bir şey yapıp saçımı havana rengine boyadımaltında bal köpüğü vardı ve saçım kızıl oldu.Ben saç rengimi kumral yapmak istiyorum bugün boya alıcam ne almalıyom .şimdiden sağol...

yeldacığım bende kahve gözlü ve kumral bir bayanım bana en uygun saç rengi sence ne olur şu an iki hafta önce palette fındık kabuğuna boyadım içinde bakırlık olan renkleri seviyorum hangi boya ve hangi rengi tavsiye edersin birde evde kendim boyamada pek başarılı değilimboyayı nasıl ve neşekilde hazırlamalıyım üstte okuduğum doğrumu kremi boyanın içinemi karıştırmak gerekli saçlarım parlak olsun istiyorum birde çok mat duruyor

yeldacım kendi saçı küllü kumral sarı boya değerse bence sarı olur saçı bilmiyorumkismile

sağol canım :) peki bişiy daha sorucam lorealin 6.1 ultra açıcı doğal kahve tonu var araştırdım biraz turunculaştırmadan açıyo diye duydum o nasıl olur sence saçlarımın sadece uçlarında boya war,boyalı saça etki etmez diyolar ama benimki baya aşağı inmiş durumda sadece 1 ton açığı falan o da...zaten baya zaman geçti üstünden...6.1 ultra açıcı doğal kahvede turunculaşma yada kızıllık olur mu sence??bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…