sacımı evde boyamayı düşünüyorum acık tenlı renkli gözlu oldugum icin uzun bi süre sarı röfle falan yaptım şimdi tek renk güzel akmayan birenk düşünüyorum
yelda85 benim saçlarım da koyu kumral(resimimde görüldüğü gibi),,, tatlı bi açık küllü kumral tonu istiyorum ama içinde turunculuk yada kızıllık olmasın.gözlerim ela beyaz tenliyim...yardımcı olursan sevinirim burdaki kuaförlere güvenmiyorum malesef yakında boyuycam...şimdiden sağol :)
yelda85 benim göz rengim açık kahve kumral istiyorum ama hep akıyo doğallık falan kalmıyo şuan da saçlarımın tamamı platin sarısı.. Kumral renk için bi önerin var mıboshayallersmile
slm yeldacım. bende senden yardım istiyorum. ablamın saçı koyu çikolata kahve. soluk beyaz tenli ve kahverengi gözlü. saçını açık kımral yapmak istiyr. sence bu renge nasıl ulaşabilir. boya kusturucumu kullanması gerekir. yani o saçının hiç yıpranmamasını istiyr. hatta selectivenin boya silicisini aldı. ama kullanmayı bilmediği için daha kullanmadı. sence bu üründe bir işe yarar mı? bilgilendirirsen sevinirim canım
selam yelda, saçlarım haziran ayında röfleydi, deniz ve güneşin etkisiyle,yıprandı bende palette koyu kahveye boyadım 3 ay sonra boya aktı boz bir renk oldu tekrar palette kahve köpüğüne boyadım ilk boyadığımda açık kahve tonlarda bir renk çıktı şimdi saçlarım uçları röfle kısımları açık boz bir renk üsleri kahve tonları, saçlarımı bal köpüğü istiyorum nasıl elde edebilirim, saçlarıma zarar vermeden..[/QUO
Daha önceden saçınız röfle olduğu için deniz ve güneşle saç renginizin nasıl açıldığını tahmin ediyorum şunu unutmayın röfle her zamn saçı yıpratır ve siyah hariç hangi renge boyarsanız boyayın röfleden kalan açık yerler boyadığınız renkten farklı duracaktır.Bu yüzden saçınızı balköpüğüne sizin döndürmeniz zor.Koyu kahveyi tekrar tekrar saça uygulamanız lazım fakat saçınız çok yıpranır.yada saç açıcı kullanıp diğer yerleride sarı yapıcaksın sonra boyucaksınız ama dediğim gibi bunu sizin evde yapmanız zor :1no2:
cevabın için saol canım. pekii palettenin açıcısını tavsiye eder misin?
dipten 1, 2 cm saçı çıkmış. boyaması zor olacak ama deniyeceğim. tşk ederim
açık küllü kumralı evde kendin boyayacağın için aynı rengi tutturman zor olur bunun yerine sarının en açık tonlarından alıp saçını boya korkma koyu kumral olduğun için kutunun üstündeki aynı renk saçına tutmucaktır fakat saç rengin açılıcaktır.bunun üzerine istediğin rengi boyaya bilirsin fakat 1 hafta kadar beklemeni tavsiye ederim.brde dediğim gibi böyle renklerde ten rengin açıksa eğer brz makyaj yapman seni ii gösterecektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?