Kusura bakmayın ama önünüze gelene boşanın ayrılın yapmayın etmeyin diyosunuz coğunuz yani sanki dünyadaki bütün insanlar dört dörtlük ama ama burdakiler sadeve kötülerini secmiş gibi davranıyonuz sanki onunla olmasa mükemmel biriyle olcak
Zamanında dediğiniz 15 yasında ergenmiş ya illa niye herşeyi karsı taraftan bekliyoosunuz anlamıyorum buda benim kendi fikrim !Siz normal goruyosaniz buyrun gidin kime gidiyosaniz. Sizi tutan yok.
Ama burya konu acanlar tek yonlu dusunmeyi onlemek icin burya o konuyu acmis bulunuyorlar.
Icine sinmeyen bisyler vardir ve ne yapmam gerek diye sormak istemislerdir.
Cevabim : gitme..
Ne saniyosunuz su an asikmi diyosunz yani bu adam konu sahibine? Zamaninda aldatip gitmeside bunun bi simgesidir kesjn..
Seven erkek bilet almaz. Kendisi gelir kapiya dikilir.
Zamanında dediğiniz 15 yasında ergenmiş ya illa niye herşeyi karsı taraftan bekliyoosunuz anlamıyorum buda benim kendi fikrim !
Hani bastıra bastıra sölediğin gibi 20 yasında bekarsın ya bekara koca boşamak kolaymıs diyorum iyi günlerUtanmasaniz sevenleri ayiriyorsunuz diyeceksiniz resmen.
Neyse.
Saygim var fikrinize.
Hani bastıra bastıra sölediğin gibi 20 yasında bekarsın ya bekara koca boşamak kolaymıs diyorum iyi günler
İnan seninle ve o düşüncelerinde uğrasamıcam zamanımı ülke için daha faydalı şeylere harcıcam şimdi ve bekara koca boşanak kolaydır diye bi deyim vardır örnekti o evli olduklarından değil ama o cümleden sonra gerçekten zaman kaybetmicrn sennleUf sıktın ama bee.
Ne bekari ne kocasi?
Evli olan kim burda, konu sahibi sevgilisinden bahsetmis.
Tm sizin dediginizi yapsin tipis tipis gitsin terkeden sevgiliye. Sorgu sual sorma hakkida neymis.
Ne gerek.
Evet evet kesin seviyo sevgilisi.
Baksana para kiymis bilet almis.
Yazik.
Kari koca arasina girmiyim ben.
İnan seninle ve o düşüncelerinde uğrasamıcam zamanımı ülke için daha faydalı şeylere harcıcam şimdi ve bekara koca boşanak kolaydır diye bi deyim vardır örnekti o evli olduklarından değil ama o cümleden sonra gerçekten zaman kaybetmicrn sennle
1 yaşın küçükMerhaba bayanlar.
Bundan 4 sene once bi sevgilim olmustu. Cok sevmistim ama onun tarafindan terk edildim bir daha da istemedim onu guvenemedim... ama hep aklimda o vardi uzun bi iliskim vardi bundan 1 ay kadar once onunlayken bile 3 yil boyunca aklimda hep o vardi. Cok zaman ulasti bana ama istemedim. En son tum hesaplarimi kapattim. Numarami degistirdim. Yillar sonra aradi gece. bulmus numarami. Cevap veremedim o gece dusundum durdum. Mesaj atti whatsaptan benim sesimden videolarima fotograflarima mesajlastigimiz sayfalara kadar kaydetmis arsov yapmis. Ve dun de bana mesaj atti bekleme artik gel bana diye bilet almis benim adima istiyorum bunca yilin ozlemi bitsin ama korkuyorum da. Ne yapmaliyim bilmiyorum dogum gununden 1 gun onceisne almis bileti. Cok mutlu olcaksin gel ne olur tarzi seyler soyluyor. Cevap vermedim. Gidersem supriz olur. Sizce ben hala neyi bekliuorum ?
Her önümüze gelene boşan ayrıl demiyoruz.Aklın yolu birdir.15 yaşındaki ergen,4 yılaradan geçiyor.4 yıl boyunca güyaaaaa !!!! unutmuyor (bu daha da vahim saplantılı hal) 4 yıl sonra arayıp yanıma gel diyor.Dünya hali türlü türlü.Aradan 4 yıl geçmiş.O yaşlarda daha kişilik oturmamış.Karşısındaki nedir ne değildir.4 yılda nasıl bir karakteri oluştu ne oldu ne bitti bilmeden.Kızı bir arayıp unutamadım gel dedi diye,gencecik kıza bir bilinmeze doğru koşa koşa git mi diyeceğiz.Gdince nolacak.4 yıl beklediyse,uğraşsın gelsin o kıza kendini kanıtlamaya çalışsın.Kusura bakmayın ama önünüze gelene boşanın ayrılın yapmayın etmeyin diyosunuz coğunuz yani sanki dünyadaki bütün insanlar dört dörtlük ama ama burdakiler sadeve kötülerini secmiş gibi davranıyonuz sanki onunla olmasa mükemmel biriyle olcak