Yardım !

Çok istiyorsa seni o alsın bileti gelsin, hani arşivler düzen adam! keyif adamda, sende aklımda kalmasının ardına sığınma, aklında kalmasın istiyorsan onu getirt yanına, mantıklı ol biraz!

15yaşındayken siz nerede nasıl tanıstınız ki?
simdi universite ile sehir degistirdiginizi düsünsek de memleketinizden biri mi bu kisi?
gitseniz nerede kalacaksınız yani?

bu arada 4yıl boyunca her seyi saklayan biri gözümü korkuturdu, saplantılı gibi duruyor,
tüm ergenligi manyaklık pesinde mi gecmis?

Siz normal goruyosaniz buyrun gidin kime gidiyosaniz. Sizi tutan yok.
Ama burya konu acanlar tek yonlu dusunmeyi onlemek icin burya o konuyu acmis bulunuyorlar.
Icine sinmeyen bisyler vardir ve ne yapmam gerek diye sormak istemislerdir.
Cevabim : gitme..
Ne saniyosunuz su an asikmi diyosunz yani bu adam konu sahibine? Zamaninda aldatip gitmeside bunun bi simgesidir kesjn..
Seven erkek bilet almaz. Kendisi gelir kapiya dikilir.

Zamanında dediğiniz 15 yasında ergenmiş ya illa niye herşeyi karsı taraftan bekliyoosunuz anlamıyorum buda benim kendi fikrim !

Sen gitme o gelsin madem bu kadar istiyor. Kalabalik bir yerde gorus sonrasina bakarsin artik.

boşta kalmış adam aranıyo.dikkat et o biletle gidicem derken yerini başkasına kaptırma.o foto belki 2 3 kişiye gönderilmiş olabilir.

Hani bastıra bastıra sölediğin gibi 20 yasında bekarsın ya bekara koca boşamak kolaymıs diyorum iyi günler

Uf sıktın ama bee.
Ne bekari ne kocasi?
Evli olan kim burda, konu sahibi sevgilisinden bahsetmis.
Tm sizin dediginizi yapsin tipis tipis gitsin terkeden sevgiliye. Sorgu sual sorma hakkida neymis.
Ne gerek.
Evet evet kesin seviyo sevgilisi.
Baksana para kiymis bilet almis.
Yazik.
Kari koca arasina girmiyim ben.

İnan seninle ve o düşüncelerinde uğrasamıcam zamanımı ülke için daha faydalı şeylere harcıcam şimdi ve bekara koca boşanak kolaydır diye bi deyim vardır örnekti o evli olduklarından değil ama o cümleden sonra gerçekten zaman kaybetmicrn sennle

O cumleyi bilirim elbette.
Sende anlaman gerekirdiki benim kim evli diye sordugumda: ortada bi iliski feln yokk...
Anlamindaydi.
Zorla konu sahibini aldatan terkeden adamin ayaklarina goturtmek niye?
Sanki adamin ablasi felansiniz.
Nolur kardesimi bi sans ver diyen.
Hatta bi sanstsn bile bahsetmiyorsunz siz cumlelerinizde.
Eee aldatmis zamaninda gitmis, ne varki bunda? Sen git ya git.. Havasindasiniz..

1 yaşın küçük
2 aradan 4 yıl geçmiş
3 sen niye gidiyorsun
4 kimseye güvenme gitme

Her önümüze gelene boşan ayrıl demiyoruz.Aklın yolu birdir.15 yaşındaki ergen,4 yılaradan geçiyor.4 yıl boyunca güyaaaaa !!!! unutmuyor (bu daha da vahim saplantılı hal) 4 yıl sonra arayıp yanıma gel diyor.Dünya hali türlü türlü.Aradan 4 yıl geçmiş.O yaşlarda daha kişilik oturmamış.Karşısındaki nedir ne değildir.4 yılda nasıl bir karakteri oluştu ne oldu ne bitti bilmeden.Kızı bir arayıp unutamadım gel dedi diye,gencecik kıza bir bilinmeze doğru koşa koşa git mi diyeceğiz.Gdince nolacak.4 yıl beklediyse,uğraşsın gelsin o kıza kendini kanıtlamaya çalışsın.

bi münevver karabulut vakası gibi geldi bana... sakın gitmeee abla sözü.. daha 20 yaşındasın yazık olur..ölmesen de başka türlü yaralar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…