Yardım !

20 yaşında ki bir kıza 4 yıldır görmediği adam bilet alıyor ve aklı başında her kadın burada gitme diyor. Birileride çıkıp bunu ; herkese ayrıl boşan diyorsunuz diyerek yorumluyor..
Aklı başında kimse git demez. Eğer kendi kardeşinizi kendi kızınızı yerine koyduğunda kafasında soru işareti kalmasın diye yollardım diyebiliyorsanız haklısınız ozaman söylediklerinizde diyebilirim.
Çünkü 4 yıldır unutmayan adam yok muhtemelen canı sevişmek isteyen adam var.
Kesinlikle gitmemelisin.

Merhaba bayanlar.
Bundan 4 sene once bi sevgilim olmustu. Cok sevmistim ama onun tarafindan terk edildim bir daha da istemedim onu guvenemedim... ama hep aklimda o vardi uzun bi iliskim vardi bundan 1 ay kadar once onunlayken bile 3 yil boyunca aklimda hep o vardi. Cok zaman ulasti bana ama istemedim. En son tum hesaplarimi kapattim. Numarami degistirdim. Yillar sonra aradi gece. bulmus numarami. Cevap veremedim o gece dusundum durdum. Mesaj atti whatsaptan benim sesimden videolarima fotograflarima mesajlastigimiz sayfalara kadar kaydetmis arsov yapmis. Ve dun de bana mesaj atti bekleme artik gel bana diye bilet almis benim adima istiyorum bunca yilin ozlemi bitsin ama korkuyorum da. Ne yapmaliyim bilmiyorum dogum gununden 1 gun onceisne almis bileti. Cok mutlu olcaksin gel ne olur tarzi seyler soyluyor. Cevap vermedim. Gidersem supriz olur. Sizce ben hala neyi bekliuorum ?
Neden ayağına çağırıyor ve sen ailenle yaşamıyor musun onun yanına gitmek o kadar kolay mı senin için bence sen terk edildiğin için aklına takılmıştır bir de küçükmüşsünüz ama bence sana yaklaşımı çok da romantik değil benim kafamda kuşkular oluştu sen onun karakterini de bilemezsin aradan çok zaman geçmiş o da çocukluğu aşmış belki niyeti kötüdür kim ona kefil olabilir ki

bak canım kardeşim, konunu okudum, burda mantıklı her hanım da aynı cevabı vermiş zaten ve sakın ama sakınnn gitme.. gerçekten çok hastalıklı bir durumda olabilir, 4 yıldır görüşmediğin biri bir bilet aldı diye akıl tutulması yaşayıp bunu aklına getirmen bile saçma.. sakın gitme kardeşim o_O

Doğum gününü sana büyük bir darbe yaparak kutlatır onu da rahat yurkunamazsın cahilsiniz onun için fazla cesaretli olmayın ilerde evlendiğinizde başınızı yastığa koyduğunuzda ölene dek çekeceğiniz bir vicdan azabı yaşayarak yaşarsın otur oturduğun yerde seni seven senin aklında soru işareti yaratmaz kendi gelir hediyesini de alır sana zarar verecek hatta buna şüphe yaratacak şeylerden kaçınır o da olgun biri değil ki sakın kardeşim benden buradaki arkadaşlardan dost abla nasihati şimdi kafana girmezse bu laflarımız acı yaşarsan acı acı da çekersin

Merhaba bayanlar.
Bundan 4 sene once bi sevgilim olmustu. Cok sevmistim ama onun tarafindan terk edildim bir daha da istemedim onu guvenemedim... ama hep aklimda o vardi uzun bi iliskim vardi bundan 1 ay kadar once onunlayken bile 3 yil boyunca aklimda hep o vardi. Cok zaman ulasti bana ama istemedim. En son tum hesaplarimi kapattim. Numarami degistirdim. Yillar sonra aradi gece. bulmus numarami. Cevap veremedim o gece dusundum durdum. Mesaj atti whatsaptan benim sesimden videolarima fotograflarima mesajlastigimiz sayfalara kadar kaydetmis arsov yapmis. Ve dun de bana mesaj atti bekleme artik gel bana diye bilet almis benim adima istiyorum bunca yilin ozlemi bitsin ama korkuyorum da. Ne yapmaliyim bilmiyorum dogum gununden 1 gun onceisne almis bileti. Cok mutlu olcaksin gel ne olur tarzi seyler soyluyor. Cevap vermedim. Gidersem supriz olur. Sizce ben hala neyi bekliuorum ?
niye ayagina cagirmis pardon?

X