Yardım !

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar.
Bundan 4 sene once bi sevgilim olmustu. Cok sevmistim ama onun tarafindan terk edildim bir daha da istemedim onu guvenemedim... ama hep aklimda o vardi uzun bi iliskim vardi bundan 1 ay kadar once onunlayken bile 3 yil boyunca aklimda hep o vardi. Cok zaman ulasti bana ama istemedim. En son tum hesaplarimi kapattim. Numarami degistirdim. Yillar sonra aradi gece. bulmus numarami. Cevap veremedim o gece dusundum durdum. Mesaj atti whatsaptan benim sesimden videolarima fotograflarima mesajlastigimiz sayfalara kadar kaydetmis arsov yapmis. Ve dun de bana mesaj atti bekleme artik gel bana diye bilet almis benim adima istiyorum bunca yilin ozlemi bitsin ama korkuyorum da. Ne yapmaliyim bilmiyorum dogum gununden 1 gun onceisne almis bileti. Cok mutlu olcaksin gel ne olur tarzi seyler soyluyor. Cevap vermedim. Gidersem supriz olur. Sizce ben hala neyi bekliuorum ?

Bir kere terk eden bir daha yapar. Fırsat vermemek lazım.
İyi düşünün.

Terk etme sebebi neydi?

bence de, terk etme sebebi neydi? konuya bakış açımızı komple etkiler bunun cevabı

Yok gitme kıymete bindin demkki kimSe sen gibi olamamış bu onun içinde dert olsun .bunca zamn aklı nerdeymiş kimse kalmışa onla olsun.değerinizi düşürmeyin derim .bittimi biter eski aşktan hayır gelmz ...

Seni yıllar önce terketmiş adam şimdi seni niye istiyor bunun mantıklı bi açıklamasını yapıyormu acaba.. Ayrıca seni seven insan hiç bi şekilde seni yari yolda bırakmaz di senin o adama ikinci kez şans vermen kendine eziyet olur ve bunu yapma hayatına devam et...

O zaman ergenlik aşkıymış şimdi 19 yaşındasınız yani.
Daha yaşın kaç başın kaç başka birini bulursun merak etme

Daha cocukmussunuz ayrıldıgınızda ben olsam giderdim heralde onca yıl aklımdan cıkmamıssa hem o yasta bu yaptıgına pek takmamak lazım ergenlik sonucta diye düşüyorum ve cevaplara bakıyorumda ne kadar katısınız

Gidip anlamak istiyorum acaba hala ayni hislerimle mi bakacagim ona yoksa bisi hissetmedigimi anlayip bu takintidan vazmi gececem... bilmiyorum niyeti cinsellik olsa antalyada okuyor bu zor olmaz ben kendimi ona neden sunayim ki onu da anlamis degilim cidden.

15 yaşındaki ilişkiye bakarak güvenmiyorum deme bence bir şans ver çocukmuşsunuz daha. sonuçta birşeyler hissediyorsan yeniden mutlu olabilirsin ama denemezsen ömür boyu acaba bi şans verseydim nasıl olurdu? sorusuyla kendi kendini yersin canım.. kendine yapma bunu anı yaşa, keyfine bak yeniden aynı şeyleri yaşama ihtimalini aklından bile geçirme, öyle olmuyor çünkü.. :))

Bencede sonsuza kadar içinde kalacağına git bence ama gittiğinde güvende olacağını biliyosan tabi sonucta sehir dısı be anladıgım kadarıyla yasında küçük sanırım

Biz kati degiliz.
Biz mantikliyiz.
Gitme.
Kusura bakmayın ama önünüze gelene boşanın ayrılın yapmayın etmeyin diyosunuz coğunuz yani sanki dünyadaki bütün insanlar dört dörtlük ama ama burdakiler sadeve kötülerini secmiş gibi davranıyonuz sanki onunla olmasa mükemmel biriyle olcak

Mantık olarak seni aldatan birinin yanına gitmen doğru değil. Anladık doğum günü ama buradan bakınca doğum günü için kendine eğlence arayan bir genç gibi görünüyor.Eğer sana gerçekten değer veriyor olsa, seni ayağına çağırmaz o yanına gelir koşa koşa.

Ayrıca, bunca yıldır görüşmüyorsunuz, o zaman onu gerçekten sevmiş olabilirsin ama görüştüğünüzde hiçbir şeyin aynı olmadığını, aslında sevginin çoktan bittiğini üzülerek anlayacaksın canım.

Sözün özü, gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…