Yardım 😥

Çok geçmiş olsun 5-6 ay önce ciddi depresyon-anksiyete-panik atak hepsini bir arada çok sert bir şekilde yaşadım ama ne yaşamak en son delirdim artık ben dedim
İntihar düşüncesi anlık aklımı kaybedip herkese zarar verirmiyim korkusu hayat boş yemek içmek boş insanlar manasını yitirmişti gözümde sokakta herkese acıyarak bakıyordum herkes ölüydü gözümde daha neler neler tedavi oluyorum şu an çok daha iyiyim ilaçlarımı aksatmıyorum ilacı ilk kullandığım 2-3 hafta daha da kötü olmuştum doktorum öyle anlar için sakinleştirici ilaçta vermişti bu çok yardımcı oldu sıkıntılı süreci atlatmam için
Çok geçmiş olsun sizede bende yeni bir ilaca başladım insallah faydasını görürüm

Kaç yaşındasınız ben de 19 yaş ve başak burcuyum okuyorum ben de mutsuzum kendimi kötü hissediyorum her şeye takıyorum.Yıllardır bu böyle ve ben de hiç bir şey yapamadım.

Kaç yaşındasınız ben de 19 yaş ve başak burcuyum okuyorum ben de mutsuzum kendimi kötü hissediyorum her şeye takıyorum.Yıllardır bu böyle ve ben de hiç bir şey yapamadım.
30 yaşındayım 28 yaşında yakalandim bu hastalığa ama benim ki sadece mutsuzluk değil ağır depresyonun tüm belirtilerini yasiyorm ben

30 yaşındayım 28 yaşında yakalandim bu hastalığa ama benim ki sadece mutsuzluk değil ağır depresyonun tüm belirtilerini yasiyorm ben
Nasıl yalaka dın bu hastalığa Nasıl bir sorun yaşadın.. Depresyonur bu girilir çıkılır. Senin kimbilir nasıl kalbini kırdılar kim bilir ruhunu nasıl acıttı lar. Onları anlat.. Kendinden vazgececek kadar nasıl sömürdüler seni? Ne oldu bize onu anlat...

Herşey geçiyor merak etmeyin şu an o düşüncelerimden eser yok ilacı ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum yeni başladıysanız biraz sıkın dişinizi 1-2 ay sonra şu anları bile hatırlamayacaksınız yaşayan biri olarak sözünü bile verebilirim 🥰
Iki yıldır ilaç kullanıyorum ilaç kullanırken tekrarladı hastalığım bir hafta önce gittim doktora ilacımi değiştirdi bir haftadır kullanıyorum etkisini görmedim henüz.. ikinci kez yaşıyorum ben bu hastalığı ama bu sefer kurtulamıycm geçmeyeck gibi sanki:KK43:

Iki yıldır ilaç kullanıyorum ilaç kullanırken tekrarladı hastalığım bir hafta önce gittim doktora ilacımi değiştirdi bir haftadır kullanıyorum etkisini görmedim henüz.. ikinci kez yaşıyorum ben bu hastalığı ama bu sefer kurtulamıycm geçmeyeck gibi sanki:KK43:
İnsan içerisinde olunca hiç geçmeyecek gibi geliyor biliyorsunuz ki geçiyor
Daha önce de yaşamıştım bitecek diyerek telkin edin kendinizi

Senelerdir anksiyete panik atakla mücadele ediyorum öldürmez süründürur kendileri farkli bir çok ilaç farklı bir çok doktora gittim şu anda da ilaç kullanıyorum bıraksamda maksimum 8 ay sonra tekrar başliyorum bende intihar düsüncesi olmuyor iki çocuğum var anneliğim ağir basiyor herhalde bensiz ne yaparlar diye düşünüyorum en güzel yol doktora gitmek hissettiklerinizi doğru bir şekilde aktarmak düzenli ilaçlarınızi kullanmak birde sizi iyi gelen bir hobi edinmek ben el işi örgü seviyorum kitap okuyorum iyi geliyor bana

X