- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımdaBu dunyaya bir defa gelıceksın. Hayatta kal. Ve sevgi ıyılestırıcı bir güçtür ailen yanında mı ya da hayatında biri var mı
Yine seversin uzulme. Baskası cıkar daha mutlu olursun. Sen bu sureci atlat hele neler cıkar karsına. Bence sen doktorunu degıstı Ikı senede duzelmenesı tuhaf cok gecmıs olsun.Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımda
Kısmet değilmiş üzülmeye gerek yok. Nasibinde ne varsa o olucak. Bu sevdiğin kişi olmadıysa o senin nasibin değil demektir nasibindeki doğru zamanda çıkar karşına. Akışına bırak.Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımda
Ağır depresyon intihar düşüncesine sebep olan cunki anlamsız geliyor her sey mutsuzum zevk almıyorum hiç bir şeyden yani intihar değil de yarın olceksin deseler mutlu olurum heralde
Ailem yanım da hayatım da biri yok birini cok sevdim ama karşılıksız sevdim hala da unutamıyorum her saniye aklımda
Depresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )
Inşallah sağolunKısmet değilmiş üzülmeye gerek yok. Nasibinde ne varsa o olucak. Bu sevdiğin kişi olmadıysa o senin nasibin değil demektir nasibindeki doğru zamanda çıkar karşına. Akışına bırak.
Çok geçmiş olsun 5-6 ay önce ciddi depresyon-anksiyete-panik atak hepsini bir arada çok sert bir şekilde yaşadım ama ne yaşamak en son delirdim artık ben dedimDepresyon hastasi olan varsa ağır depresyondandan nasıl çıktınız ve intihar düşünceleriyle nasıl basettinz (ilaç kullanıyorum )
Oldugunde mezarin icine giriceksin 3 karis toprak , ne olcagi da belli darlicaklar orda. Yani ben oyle inaniyorum simdi rahat rahat nefes aliyosun , kendine bunu yapma, zaten zamani geldiginde gidiceksin. Suan dusun bi ölmussun mezarin ici karanlik kimse yok. Bir de ustune azap var.Hala istiyo musun ölmeyi. Bana gore yasamak iyidir ölümden en azindan 3 karis alanda yatmiyorum. Kendine ugras bul , zamani gecirecek bir seyler o zmn fikirlerin degisir.
Şimdi gördüm iki yıl ilacı kullanıyorsunuz ama bu süreçte doktorunuzla yüz yüze de görüşüyorsunuz değil mi çünkü ilacın yetmediği durumlarda başka bir ilaçla ya da doz artırarak sizi dinleyerek ilerlemeniz lazım tedaviyeIlaç kullanıyorum iki yıldır
Valla bende depresyondayim ondan yazdim , cunku ben kendimi oyle motive ediyorum , ben de surekli olmek isteyen biriydim ama suan oyle degil. Konu sahibini daha kotu hissettirdiysem ozur diliyorum.Şu mesaj öylesine yanlış ki depresyon da olan bi insan için yazılacak en son şeyler
Fayda etmiyorsa tekrar dr gidip ilaclari değiştirmeniz gerektiriyor.Ilaç kullanıyorum iki yıldır