- Konu Sahibi darlingRose
Merhaba sebepsiz tansiyon benimkisi malesef siz nasılsınız gebeliginiz nasil geciyoMerhaba acaba tansiyonunuz neyden kaynaklı böbrek rahatsızlığınız var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sebepsiz tansiyon benimkisi malesef siz nasılsınız gebeliginiz nasil geciyoMerhaba acaba tansiyonunuz neyden kaynaklı böbrek rahatsızlığınız var mı
Merhaba gebeliğim yok henüz düşünüyorum böbrek damarım tıkanık olduğu için beni rahatsız etmeyen tansiyon yapıyor o yüzden endişelerim varMerhaba sebepsiz tansiyon benimkisi malesef siz nasılsınız gebeliginiz nasil geciyo
Tıkanık olan damar açılmıyor mu çünkü benim tansiyonumun sebebi arastırılırken doktorla konusmalarimizda onlarda tıkanıklık olabilcegini ama basit bir şekilde acabildiklerinden bahsetmislerdi eğer sizinde açtırma gibi bir şansınız varsa eğer bence ilk önce onu yapın gebelikte çok daha rahat edersinizMerhaba gebeliğim yok henüz düşünüyorum böbrek damarım tıkanık olduğu için beni rahatsız etmeyen tansiyon yapıyor o yüzden endişelerim var
Tıkanık olan damar açılmıyor mu çünkü benim tansiyonumun sebebi arastırılırken doktorla konusmalarimizda onlarda tıkanıklık olabilcegini ama basit bir şekilde acabildiklerinden bahsetmislerdi eğer sizinde açtırma gibi bir şansınız varsa eğer bence ilk önce onu yapın gebelikte çok daha rahat edersiniz
Merhaba, ben de gebelik zehirlenmesi yaşadım 4 ay önce..ilk gebeligimdi. Terminasyon ile maalesef gebelik sonlandirildi.6 aylikti ve 2 haftada gelisim geriligi vardı. Doktorlar hep 2. Gebelikte de olur diyolar. Hamile kalmaya cok korkuyorum cok kotu şeyler yaşadım.acilar cektim. ama bi evlat sahibi olmak da cok istiyorum. sizin nasıl ilerliyor süreç.Merhaba ikinci yavruma 14 haftalık hamileyim ve maalesef ilk doğumumu preklamsi (gebelik zehirlenmesi)olarak 36+6'da 10 yıl önce yapmıştım,ve bu koşullardan dolayı da ikinci çocuk düşüncesini hep ertelemek durumunda kaldım aynı sorunu yaşarım korkusu ile, maalesef ikinci gebeligimin başında da aynı sorunla karşılaştım tansiyon hastası değilim ama gebelikte bu sorunu yaşıyorum ve 11.haftadan beri tansiyon ilacı kullanıyorum günde 3 kez birde aspirin günde bir kez bu sorunu yaşayan arkadaşlarım var mı ? İlaç kullanmayı hiç sevmiyorum ama mecburi olarak kullanmak zorundayız sizde durumlar nasıl
Buna sebep olan neymis acaba doktorlar ne dediMerhaba, ben de gebelik zehirlenmesi yaşadım 4 ay önce..ilk gebeligimdi. Terminasyon ile maalesef gebelik sonlandirildi.6 aylikti ve 2 haftada gelisim geriligi vardı. Doktorlar hep 2. Gebelikte de olur diyolar. Hamile kalmaya cok korkuyorum cok kotu şeyler yaşadım.acilar cektim. ama bi evlat sahibi olmak da cok istiyorum. sizin nasıl ilerliyor süreç.
Çok şükür şuan için iyi gidiyor günlük ilaçlarımı vaktinde almaya dikkat ediyorum 24 saat idrar topladım protein sorunu çıkmadı haricinde tansiyon iyi seyrediyor yediklerine dikkat etmeye tuz kullanmamaya çalışıyorum inşallah başarı ile sonuçlanacak diye iyi düşünmeye çalışıyorum size de tavsiyem evet süreçler zor oluyor ama Rabbimin takdiri korku ile bakmayın olaya kontrol altında tutulmasına dikkat etmek gerekiyor 20 haftalık olduk çok şükür bakalım sağlıkla ilerleriz inşallah tabi asıl zor zamanı 7.aydan sonra diye tahmin ediyorum ilk gebeligimde de öyle olmuştu çünküMerhaba, ben de gebelik zehirlenmesi yaşadım 4 ay önce..ilk gebeligimdi. Terminasyon ile maalesef gebelik sonlandirildi.6 aylikti ve 2 haftada gelisim geriligi vardı. Doktorlar hep 2. Gebelikte de olur diyolar. Hamile kalmaya cok korkuyorum cok kotu şeyler yaşadım.acilar cektim. ama bi evlat sahibi olmak da cok istiyorum. sizin nasıl ilerliyor süreç.
Ben de gebelik sonlanmasinin üzerinden en az bir 7-8 ay geçince düşünmeye başlıcam tekrar bi hamilelik.. şuan için tam 4 ay oldu. Daha erken. 2 ay sonra doktorlara pernatologlara gidip tekrar çocuk sahibi olabilir miyim ne kadar riskli herseyi konusucam. Ama işte hastanede yatarken doktorlar beni çok korkuttu. Tekrar yaşanır diye. 6 aylik yavrumu kaybettim bir daha aynı şeyleri yaşadığımı düşünemiyorum bile. Çok kötü şeyler yaşadım sadece psikolojik değil fizikten de sağlığımı kaybedecektim siddetliydi yani.Çok şükür şuan için iyi gidiyor günlük ilaçlarımı vaktinde almaya dikkat ediyorum 24 saat idrar topladım protein sorunu çıkmadı haricinde tansiyon iyi seyrediyor yediklerine dikkat etmeye tuz kullanmamaya çalışıyorum inşallah başarı ile sonuçlanacak diye iyi düşünmeye çalışıyorum size de tavsiyem evet süreçler zor oluyor ama Rabbimin takdiri korku ile bakmayın olaya kontrol altında tutulmasına dikkat etmek gerekiyor 20 haftalık olduk çok şükür bakalım sağlıkla ilerleriz inşallah tabi asıl zor zamanı 7.aydan sonra diye tahmin ediyorum ilk gebeligimde de öyle olmuştu çünkü
Sebep yok. Gebelik zehirlenmesine zaten doktorlar kesin neden göstermiyorlar. Gebeliğe bağlı gelişen bir durum. Anca gebeliğin sonlandırılması lazım çözüm için.Buna sebep olan neymis acaba doktorlar ne dedi
Peki o zamana kadar herhangi birşeyden bahsedilmedi mi çünkü ben 8 haftalıkken tansiyon yüksekliği ile belli etti süreci siz hiç tansiyon vb.durumu yaşamadan mi böyle bir durumla karşılaştınız ?Ben de gebelik sonlanmasinin üzerinden en az bir 7-8 ay geçince düşünmeye başlıcam tekrar bi hamilelik.. şuan için tam 4 ay oldu. Daha erken. 2 ay sonra doktorlara pernatologlara gidip tekrar çocuk sahibi olabilir miyim ne kadar riskli herseyi konusucam. Ama işte hastanede yatarken doktorlar beni çok korkuttu. Tekrar yaşanır diye. 6 aylik yavrumu kaybettim bir daha aynı şeyleri yaşadığımı düşünemiyorum bile. Çok kötü şeyler yaşadım sadece psikolojik değil fizikten de sağlığımı kaybedecektim siddetliydi yani.
Hayır ben de tansiyon yüksekliği falan yoktu. Ne olduysa 20. Haftadan sonra oldu. Sadece ödem vardı. Erken başladı benim ödemim. Doktora dediğimde de hamilelikte normal diyip uzerinde durmamıştı.Peki o zamana kadar herhangi birşeyden bahsedilmedi mi çünkü ben 8 haftalıkken tansiyon yüksekliği ile belli etti süreci siz hiç tansiyon vb.durumu yaşamadan mi böyle bir durumla karşılaştınız ?