Yapicam canım çarşamba yada perşembe hemen yapicam en geç cuma yapmış olurumİnş.vardr cnm sende bayramdan btsin yap test hemenn
Hadi hayırlısı cnm inş vardr hber veririsnYapicam canım çarşamba yada perşembe hemen yapicam en geç cuma yapmış olurum
Inşallah canım vermem mi ama yoksa da sağlık olsun napim üzülcem ama yapicak bisey yokHadi hayırlısı cnm inş vardr hber veririsn
Aynen kuzum üzülme.sakin herşeyin hayırlısı olsun inşallahInşallah canım vermem mi ama yoksa da sağlık olsun napim üzülcem ama yapicak bisey yok
Hayırlısı olmaması galiba canım olmasa daha iyi bu saatten sonraAynen kuzum üzülme.sakin herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Niye öyle diyon cnm yaa hemn vazgeçiyon vazgeçme lütfen sen öyle olumsuz isteksiz konuşursan olmaz cnm yaa olucak ben inaniyrm sende inanHayırlısı olmaması galiba canım olmasa daha iyi bu saatten sonra
Eşimle kavga ettik canım ne olcağı belli değil artık büyük bi kavgaydı yani O yüzden olmasa daha iyiNiye öyle diyon cnm yaa hemn vazgeçiyon vazgeçme lütfen sen öyle olumsuz isteksiz konuşursan olmaz cnm yaa olucak ben inaniyrm sende inan
Noldu cnm ya neden kavga ettiniz mi öyle deme hemn öyle en ufak biseyde olumsuzluğa kapılma bebek evin neyvesidr o olunca kavgada olmaz unutulur cnnn neden nolduki cnm anlatmk istersen dinlerm cnmnher zamn ama düzelir cnm merak etme üzme kendiniEşimle kavga ettik canım ne olcağı belli değil artık büyük bi kavgaydı yani O yüzden olmasa daha iyi
Ben abartıyorum belkide canım anlatilcak kadar bisey yok aslında ben buyurdum kafamda ufak biseyden bagirdi biraz o kadar kapılmam canım sonucu da sana haber vericem varsaN
Noldu cnm ya neden kavga ettiniz mi öyle deme hemn öyle en ufak biseyde olumsuzluğa kapılma bebek evin neyvesidr o olunca kavgada olmaz unutulur cnnn neden nolduki cnm anlatmk istersen dinlerm cnmnher zamn ama düzelir cnm merak etme üzme kendini
Bilmiyorum ki canım biraz da benim hatam var aslında yapmamam gereken bisey yaptım kendimi hatalı gormedim esim de kızdı çok kötü bisey söyledi o şekilde ettik şu an az az konusuyo dün ne yemek yedi benimle be bisey yaptı bugün daha sakon gibi bakalım umarım iyi oluruzBelkide hamilesin hormonlardan böyle oldn cnmn bellimi olur valla ins hkkinda hayrlisi kuzum ama olmasa da ha iyi falnn deme bidaha lütfen
Olursunuz cnm sendede hata varsa özür dile tabi oda yumusar çok ta üstüne düşme bişe deme yani kendi kendine sakinleşir erkekler hep böyle usteleyince iyice uzatr bence sende üzme kendini düzelir cnm her evlilikte olur böyle şeyler Felak suresini oku cnm eşler arası muhabbeti arattrr bol bol okuBilmiyorum ki canım biraz da benim hatam var aslında yapmamam gereken bisey yaptım kendimi hatalı gormedim esim de kızdı çok kötü bisey söyledi o şekilde ettik şu an az az konusuyo dün ne yemek yedi benimle be bisey yaptı bugün daha sakon gibi bakalım umarım iyi oluruz
Özür kabul etmez hiç bi zaman bisey yaptıysam özür diliyceksen neden yapiyosn diye sorar her zaman sakinleşmesini bekliyorum biraz uzun sürer ama geçer inşallah geçmezse de biraz daha böyle gider yollar ayrılır yapicak bisey yok üzülüyorum ama kalmak istemezse durdurmamOlursunuz cnm sendede hata varsa özür dile tabi oda yumusar çok ta üstüne düşme bişe deme yani kendi kendine sakinleşir erkekler hep böyle usteleyince iyice uzatr bence sende üzme kendini düzelir cnm her evlilikte olur böyle şeyler Felak suresini oku cnm eşler arası muhabbeti arattrr bol bol oku
Cnm daha smdi gördüm mesajını da naptın aldı mı esin test yaptinmiQUOTE="Nlykkl, post: 63952491, member: 970681"]
Canım dışarı çıktı eşim mesaj attım test alabilirsen al diye alırsa hemen yapım mi annem yarın alcakti alırsa şimdi yaparım annemin aldığını da yarın alıp obur sabah tekrar denedim ne diyosn
Cnm daha smdi gördüm mesajını da naptın aldı mı esin test yaptinmiQUOTE="Nlykkl, post: 63952491, member: 970681"]
Canım dışarı çıktı eşim mesaj attım test alabilirsen al diye alırsa hemen yapım mi annem yarın alcakti alırsa şimdi yaparım annemin aldığını da yarın alıp obur sabah tekrar denedim ne diyosn
[/QUOTE]Cnm daha smdi gördüm mesajını da naptın aldı mı esin test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?