- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Gözün aydın cnm var duruyor hayirli olsun yaa valla seviniyorum böyle hberlere inş en kısa zamndaBuda bu sabahınki sanki bu gun daha belirgin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın cnm var duruyor hayirli olsun yaa valla seviniyorum böyle hberlere inş en kısa zamndaBuda bu sabahınki sanki bu gun daha belirgin
Inşallah canım inşallahGözün aydın cnm var duruyor hayirli olsun yaa valla seviniyorum böyle hberlere inş en kısa zamndaNlykkl ye nasip.olur
SağolGözün aydın cnm var duruyor hayirli olsun yaa valla seviniyorum böyle hberlere inş en kısa zamndaNlykkl ye nasip.olur
Aminn cnm aynenSağolcnm en kisa zamanda allahım onada nasıp eder
![]()
Çok saol canım insallhSağolcnm en kisa zamanda allahım onada nasıp eder
❤
![]()
canım Hamile misinSelam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
İyi bayramlar kuzum çok şükür bugün birazdaha iyiyim cnm yaa çok üsuyrm ben bu değişik geliyor bitek bana havada sıcak yani eşim kısa kollu duruyo ben polarla
Ayy maşallahEvet kuzum hamileyim çok şükür![]()
Amin. Cnm benim çok sağol Allah'ım inşallah nasip.etsin sana da isteyenlere de aminnAyy maşallahallah im sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şu Aziz mübarek günlerde de darısı başıma olsun
![]()
Bend e iyiyim canım günümü bekliyorum az kaldıİyi bayramlar kuzum çok şükür bugün birazdaha iyiyim cnm yaa çok üsuyrm ben bu değişik geliyor bitek bana havada sıcak yani eşim kısa kollu duruyo ben polarlasen nasılsın cnm
Test yaptın mı canım durumlar nasılSağolcnm en kisa zamanda allahım onada nasıp eder
❤
![]()
2 tane yapmıştı başka yaptı mı diyr sordum
Anladm.cnn yok daha yapmadi ama 2sindede silik çıkmışti ya az sanırım var yani bence bayramdan sonra kan verir heralde2 tane yapmıştı başka yaptı mı diyr sordum
Bende merak ediyorum aslındaAnladm.cnn yok daha yapmadi ama 2sindede silik çıkmışti ya az sanırım var yani bence bayramdan sonra kan verir heralde
Benimde var mıdır ki çok merak ediyorumAnladm.cnn yok daha yapmadi ama 2sindede silik çıkmışti ya az sanırım var yani bence bayramdan sonra kan verir heralde
İnş.vardr cnm sende bayramdan btsin yap test hemennBenimde var mıdır ki çok merak ediyorum