Ayy hadi hayırlısı öyleyse cnm belki geç döllenme faln vardr ondan çıkmamıştır ama 2.attgin resimde sanki azda olsa hafif çizgiyi bende goruyom inş varde cnm bidaha adet olmazsan normal gebelik testi al erkenlerw ben pek güvenmiyorum ve güvenme diyen de çok var cnm inş Rabbim sana sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsinYok canım ya yarın ya 29 u olursam da ovulasyon testi sipariş vercem o yüzden sıkıntı yok onunla denerim bi ayda ama hoc belirtim yok canım ne ağrı ne bisey bi sivilce çıkmaya başladı bide sadece göğüs uçlarım aciyo dokununca
Tamam canım cumaya kadar olmazsam alırım tekrar yaparım pazartesi de kan veririmAyy hadi hayırlısı öyleyse cnm belki geç döllenme faln vardr ondan çıkmamıştır ama 2.attgin resimde sanki azda olsa hafif çizgiyi bende goruyom inş varde cnm bidaha adet olmazsan normal gebelik testi al erkenlerw ben pek güvenmiyorum ve güvenme diyen de çok var cnm inş Rabbim sana sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin
Tmm cnm benimm Allah gönlüne göre versin inşallah bende yarn kalp atışı için gidicem.insallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler benimde. Cnm opuyrm seniTamam canım cumaya kadar olmazsam alırım tekrar yaparım pazartesi de kan veririm
Tmm cnm benimm Allah gönlüne göre versin inşallah bende yarn kalp atışı için gidicem.insallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler benimde. Cnm opuyrm seniTamam canım cumaya kadar olmazsam alırım tekrar yaparım pazartesi de kan veririm
Canim naptın gittin mi doktoraTmm cnm benimm Allah gönlüne göre versin inşallah bende yarn kalp atışı için gidicem.insallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler benimde. Cnm opuyrm seni
Yok kuzum ya yarın gidicem ben bugün cuma sanıyordum günleri karistrdm yarn randevum cnmnCanim naptın gittin mi doktora
Anladım canım yarın güzel haberler verirsin inşallahYok kuzum ya yarın gidicem ben bugün cuma sanıyordum günleri karistrdm yarn randevum cnmn
İnşallah cnm hber verrim sanaAnladım canım yarın güzel haberler verirsin inşallah
Çok heycanlı ya dizilerde goruyodum hep pit pit atiyo ne güzel diyodum sen duyucaksin inşallah güzel bi duygudur eminimİnşallah cnm hber verrim sana
İnşallah canım benim Aynen gzuel bı duygu olmazmi Allah'ım.insallah sana da yaşatsın en kısa zamnda cnm ben inaniyrm sendede avr sanki gibi geliyor hep ama bakalım.hayirlisi insallahhÇok heycanlı ya dizilerde goruyodum hep pit pit atiyo ne güzel diyodum sen duyucaksin inşallah güzel bi duygudur eminim
Yarında olmazsa tekrar bi denerim canım pazertesi kan veririm olmazsamİnşallah canım benim Aynen gzuel bı duygu olmazmi Allah'ım.insallah sana da yaşatsın en kısa zamnda cnm ben inaniyrm sendede avr sanki gibi geliyor hep ama bakalım.hayirlisi insallahh
Aynen cnm kan en kesin sonuç kimseye deme bişey ama kendin yap eşine de deme hatta olursa supriz olur hemYarında olmazsa tekrar bi denerim canım pazertesi kan veririm olmazsam
Testte çıkmadı dedim ama bakalım Inşallah olur da supriz yaparim canım dua et bana lütfen senin dualarin kabul olurAynen cnm kan en kesin sonuç kimseye deme bişey ama kendin yap eşine de deme hatta olursa supriz olur hem
Canım benim ya emin ol hep ediyrm Allah'ım.insallah nasip etsin sana anneliği sen çok iyi anne olursun. K Kalz napti acaba ses çıkmadı kan testi yapmismiydiTestte çıkmadı dedim ama bakalım Inşallah olur da supriz yaparim canım dua et bana lütfen senin dualarin kabul olur
Inşallah canım ya nasip eder bana da bilmiyorum valla ben de yazdım cevap vermedi ses seda yok napti acaba
Eder cnm bol.bol.dua edelim.biz inanmktan vazgeçmeye.olur Allah'ın izniyle.Inşallah canım ya nasip eder bana da bilmiyorum valla ben de yazdım cevap vermedi ses seda yok napti acaba
Canim ilişki oldu söylemesi ayıptır kan gelir diye dusynuyodum gelmedi hayret olmiycam mi neEder cnm bol.bol.dua edelim.biz inanmktan vazgeçmeye.olur Allah'ın izniyle.
Ayy inşallah canım ya valal aynen günün normalde yani olmaması iyiye işaret inş vardr cnnCanim ilişki oldu söylemesi ayıptır kan gelir diye dusynuyodum gelmedi hayret olmiycam mi ne
Inşallah canım Bugün de olmazsa olmaz insallhAyy inşallah canım ya valal aynen günün normalde yani olmaması iyiye işaret inş vardr cnn
İnşallah canım olmaz ya bnce ne bilim içimden bı his var diyor inş yanilmamInşallah canım Bugün de olmazsa olmaz insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?