Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Gerek yok cnm zaten erken test ya çıkar her türlü varsa ama yinede sen bilirsin cnm
Yapım ben o zaman nasıl yapicam canım değişik bu bi kabin içine idrarı yapıp çubuğu içine sokcam heralde dimi
[/QUOTE]
Canım ben hiç erken gebelik Almadm bilmiyom yani iyice oku kağıdıninyazar zatenn

Cnm yaaa saglik olsun cnm sıkma.cnini inş hayirli olsun cnm yaa
[/QUOTE]

Eklentiler

• 20200527_160929.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20200527_160920.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Ben hep sende var gibi hissetmiştim.cnm.inanki bakalım.bunl sefer adet olucanmi.artik onu bekleyelm
[/QUOTE]
Bende çok umutlandım canım hissettim ama bakalım bekliycem adet olmayı olurum heralde çıkmadığına göre

Ben hep sende var gibi hissetmiştim.cnm.inanki bakalım.bunl sefer adet olucanmi.artik onu bekleyelm
Bende çok umutlandım canım hissettim ama bakalım bekliycem adet olmayı olurum heralde çıkmadığına göre
[/QUOTE]
Aynen kuzum sen bekle bakalim.nolucak belkide var ama.cikmiyor oda olabilir herşeyin hayırlısı olsun inşallah üzme kendini sakin

Aynen kuzum sen bekle bakalim.nolucak belkide var ama.cikmiyor oda olabilir herşeyin hayırlısı olsun inşallah üzme kendini sakin
[/QUOTE]
Yok canım üzmem eşimle barıştım zaten yılında herşey ama ikinci kez resim attım testin ışığa tutup çizgi gibi bisey mi var yoksa benim gözlerim mi yanlış görüyo ama olsa net çıkardı dimi cNim kendimi kandırıyorum ama olana kadar bekliycem

Yok canım üzmem eşimle barıştım zaten yılında herşey ama ikinci kez resim attım testin ışığa tutup çizgi gibi bisey mi var yoksa benim gözlerim mi yanlış görüyo ama olsa net çıkardı dimi cNim kendimi kandırıyorum ama olana kadar bekliycem
[/QUOTE]
Onu görmemistim.cnm smdi baktm da var gibi sanki gerçekten ya ama kuruma çizgisi falnda olabilir çok net değil ya biraz bekle sen aynen vazgeçme olucak inaniyrm ben.barsmaniza da çok sevindim cnm bida bozulmasın inşallah

Onu görmemistim.cnm smdi baktm da var gibi sanki gerçekten ya ama kuruma çizgisi falnda olabilir çok net değil ya biraz bekle sen aynen vazgeçme olucak inaniyrm ben.barsmaniza da çok sevindim cnm bida bozulmasın inşallah
[/QUOTE]
Âdet belirtim de yok canım ama bakalım olurum belki saol canım inşallah

[/QUOTE]
Bekleyelm.cnm. 1inde olman lazım dimi.cnm.adet inş.olmazsin hayırlısı olsun inşallah

Bekleyelm.cnm. 1inde olman lazım dimi.cnm.adet inş.olmazsin hayırlısı olsun inşallah
[/QUOTE]
Yok canım ya yarın ya 29 u olursam da ovulasyon testi sipariş vercem o yüzden sıkıntı yok onunla denerim bi ayda ama hoc belirtim yok canım ne ağrı ne bisey bi sivilce çıkmaya başladı bide sadece göğüs uçlarım aciyo dokununca

Yok canım ya yarın ya 29 u olursam da ovulasyon testi sipariş vercem o yüzden sıkıntı yok onunla denerim bi ayda ama hoc belirtim yok canım ne ağrı ne bisey bi sivilce çıkmaya başladı bide sadece göğüs uçlarım aciyo dokununca
[/QUOTE]
Ayy hadi hayırlısı öyleyse cnm belki geç döllenme faln vardr ondan çıkmamıştır ama 2.attgin resimde sanki azda olsa hafif çizgiyi bende goruyom inş varde cnm bidaha adet olmazsan normal gebelik testi al erkenlerw ben pek güvenmiyorum ve güvenme diyen de çok var cnm inş Rabbim sana sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…