Canim sonunu anlamadım bende bi setlik bar ama yazdigin yerden sonrasını anlamadım tekrar yazabilirsen cevap vericemVirüsün geçmesi dah çok zamanı var cnm bnce al sen ovulasyan onlar tek tek paketli zaten dezenfekte edersin gelince bende virüs zammı almistm sildim şükür sıkıntı olmadı yinede sen bilirsin tabi ama ona adet olmazsn akıntım hamileliktr
Adet olmassan boşuna gider hem sen demiyormusun cok istiyorum diye al sana bi umut neden böyle yapiyon yani neden alip almamakta kararssızsınCanım ben şu an imkanım varken alım de sonradan vazgeçerim almak istemem kendim ikna olmuşken almam lazım yoksa almam ben kendimi biliyorum
İnşallah adet olmzsin da hamilesindr yazcaktm cnm karışmış biraz pardonCanim sonunu anlamadım bende bi setlik bar ama yazdigin yerden sonrasını anlamadım tekrar yazabilirsen cevap vericem
Şimdi yapsada çıkmaz bn bugün de yaptim yine cok sılık gordum hiç halim yok namazın farzını kıldım önünde uzanmişim bugün başkA marka aldım yarin ilk idrarla yapicamİnşallah adet olmzsin da hamilesindr yazcaktm cnm karışmış biraz pardonvalla bu akintin faln hamileliktende olabilir bnce sen bı test al yap.kesinlessin eğer hamil değilsen ovulasyon ver sipariş netten gebelik testi ile beraber satılan paketler var öyle al.kalsin evde lazım olucak
Senin var cnm öyleyse çıktıysa yine ay hadi hayırlısı.olsunyaaa inşallah artık kendi bilir nasıl.isterse öyle yapar tabi de biz çok.sabirsiziz zatenŞimdi yapsada çıkmaz bn bugün de yaptim yine cok sılık gordum hiç halim yok namazın farzını kıldım önünde uzanmişim bugün başkA marka aldım yarin ilk idrarla yapicam
İnşallh cnmSenin var cnm öyleyse çıktıysa yine ay hadi hayırlısı.olsunyaaa inşallah artık kendi bilir nasıl.isterse öyle yapar tabi de biz çok.sabirsiziz zaten
Sanki çok üstüne düştüm sürekli düşünüp strese girip engelliyorum gibi geldiği için dedim canım olsun da alıp boşa gitmesi umrumda değil yasak kalksın önce bi normal test alıp bakıcam sonra yoksa ondan alicam alırım yaniAdet olmassan boşuna gider hem sen demiyormusun cok istiyorum diye al sana bi umut neden böyle yapiyon yani neden alip almamakta kararssızsın
Inşallah öyledir canım ya adet ağrısı gibi agrim var ama normal akinti geliyo canım beyaz bide goguslerimde hiç acı yok normalde adetten önce patlar acırdı şimdi yok sadece uçları dokununca biraz aciyo oda normalde acimiyo olur muyum olmaz miyim bilemiyorum ama alicam bu sefer ovulasyon bakalım oda olmazsa gerçekten bi sorun var demektirİnşallah adet olmzsin da hamilesindr yazcaktm cnm karışmış biraz pardonvalla bu akintin faln hamileliktende olabilir bnce sen bı test al yap.kesinlessin eğer hamil değilsen ovulasyon ver sipariş netten gebelik testi ile beraber satılan paketler var öyle al.kalsin evde lazım olucak
Hadi inşallah sırayla güzel haberleri veririz senin var bence ama kesin gibi yasak kalkınca kan verebilirsen verirsinŞimdi yapsada çıkmaz bn bugün de yaptim yine cok sılık gordum hiç halim yok namazın farzını kıldım önünde uzanmişim bugün başkA marka aldım yarin ilk idrarla yapicam
İnşallh cnmSenin var cnm öyleyse çıktıysa yine ay hadi hayırlısı.olsunyaaa inşallah artık kendi bilir nasıl.isterse öyle yapar tabi de biz çok.sabirsiziz zaten
evet cnm bayram geçsın vericemHadi inşallah sırayla güzel haberleri veririz senin var bence ama kesin gibi yasak kalkınca kan verebilirsen verirsin
Hadi hayırlısı kuzum zaten olmazsan hamilesindr degilsende OVULASYONla illaki olur cnm 1.ay olmasa 2.ay olur. Bı sorun yoktr Allah'ın izniyle cnm Allah'ım inşallah nasip etsin sana da hep dualrimdasiniz inaninInşallah öyledir canım ya adet ağrısı gibi agrim var ama normal akinti geliyo canım beyaz bide goguslerimde hiç acı yok normalde adetten önce patlar acırdı şimdi yok sadece uçları dokununca biraz aciyo oda normalde acimiyo olur muyum olmaz miyim bilemiyorum ama alicam bu sefer ovulasyon bakalım oda olmazsa gerçekten bi sorun var demektir
Saol canım iyiki varsınHadi hayırlısı kuzum zaten olmazsan hamilesindr degilsende OVULASYONla illaki olur cnm 1.ay olmasa 2.ay olur. Bı sorun yoktr Allah'ın izniyle cnm Allah'ım inşallah nasip etsin sana da hep dualrimdasiniz inanin
Sen niye bugünden almadın testini yarin yasak yokmuSaol canım iyiki varsın
Sende iyiki varsın cnm benim.Ezanlar okunuyor burda şuan inş bu ezanlarin hürmetine Rabbim sana tez zamnda evlat nasip etsin kucağını boz bırakmasin inşallahSaol canım iyiki varsın
Yarın annem alicak ki bizde cok sıkı değil bi kişi cikabiliyo annem dışarı çıkmak zorunda hayvani var ona bakmaya gidicek o arada alırım dediSen niye bugünden almadın testini yarin yasak yokmu
Bide canım alırsam dayanamam yaparim diye korktumSen niye bugünden almadın testini yarin yasak yokmu
Amin canım aminnnSende iyiki varsın cnm benim.Ezanlar okunuyor burda şuan inş bu ezanlarin hürmetine Rabbim sana tez zamnda evlat nasip etsin kucağını boz bırakmasin inşallah
Evet cıkmış biraz daha daha da belirgin olur bence adet gununde hadi hayırlı olsun canimBuda bu sabahınki sanki bu gun daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?