Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Size dıyordum göğüslerim şişdi akintim var felan dıye bn çizgi gordum cok emin olmamakla birlikte eminim iki gün sonra tam emin alacam inş

Size dıyordum göğüslerim şişdi akintim var felan dıye bn çizgi gordum cok emin olmamakla birlikte eminim iki gün sonra tam emin alacam inş
Benimde tam tersi akintim var sümük gibi afedersin ama göğüslerimde tik yok bu ay baş ağrısı ve dönmesi de var bi kaç gündür sence ben ne zaman test yapmaliyim

Yok yarın alıp pazartesi yapicam
Yap CNm inşallah çift cızgıyı gorursun bn ovulasyon yaptigım için beş tane yaninda gebelik testide aldım evde vardı sabah ilk idrarla ilk bi beş dakka renksız bı gölge çikti sonra cookk hafif pembeleşti çok hafif yani öyle cok. Beklemedi

insqll
Inşallah görürüm artık

Valla elimde uc tane testim var dayanamayip üç gün ustuste yapacak gibi duruyorum
Yapma.cnm bekle lütfen kesinlessin daha güzel çift çizgi görürüz Allahin izniyle ama var inşallah canım darısı Nlykkl ye inanyrm seninde az kaldi

Yapma.cnm bekle lütfen kesinlessin daha güzel çift çizgi görürüz Allahin izniyle ama var inşallah canım darısı Nlykkl ye inanyrm seninde az kaldi
Kasik agrım var canım adet olcak gibi ama kremsi akinti geliyo olcam.sanip bakıyorum yok ovulasyon testi alcaktim eşim de alma şu an riskli kim bilir kimin eli degiyo virüsten sonra al dedi

Kasik agrım var canım adet olcak gibi ama kremsi akinti geliyo olcam.sanip bakıyorum yok ovulasyon testi alcaktim eşim de alma şu an riskli kim bilir kimin eli degiyo virüsten sonra al dedi
Cnm kimsenın eli deymiyor onlar maketlerin içince cok korkuyorsan geldı zaman paketlerini sılersın ayrica adet ol sonra al

Virüsün geçmesi dah çok zamanı var cnm bnce al sen ovulasyan onlar tek tek paketli zaten dezenfekte edersin gelince bende virüs zammı almistm sildim şükür sıkıntı olmadı yinede sen bilirsin tabi ama ona adet olmazsn akıntım hamileliktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…