Benimde tam tersi akintim var sümük gibi afedersin ama göğüslerimde tik yok bu ay baş ağrısı ve dönmesi de var bi kaç gündür sence ben ne zaman test yapmaliyimSize dıyordum göğüslerim şişdi akintim var felan dıye bn çizgi gordum cok emin olmamakla birlikte eminim iki gün sonra tam emin alacam inş
Cnm bnimde bi kere sari sumukumsu geldı sen pztesi yapBenimde tam tersi akintim var sümük gibi afedersin ama göğüslerimde tik yok bu ay baş ağrısı ve dönmesi de var bi kaç gündür sence ben ne zaman test yapmaliyim
Sarı değil krem gibi de seffaf gibi de bilemedim ama yarın alırım dışarı çıkmak yasak ya alamam bi dahaCnm bnimde bi kere sari sumukumsu geldı sen pztesi yap
Doru ama yarin yaparsan çikmaya bilir. Bn üç gün önce yaptim çikmadiSarı değil krem gibi de seffaf gibi de bilemedim ama yarın alırım dışarı çıkmak yasak ya alamam bi daha
Adetine ne kadar var cnm seninKızlar bn sılık çizgi gordum
Bu gunu saymasam üç gunAdetine ne kadar var cnm senin
Yok yarın alıp pazartesi yapicamDoru ama yarin yaparsan çikmaya bilir. Bn üç gün önce yaptim çikmadi
Yap CNm inşallah çift cızgıyı gorursun bn ovulasyon yaptigım için beş tane yaninda gebelik testide aldım evde vardı sabah ilk idrarla ilk bi beş dakka renksız bı gölge çikti sonra cookk hafif pembeleşti çok hafif yani öyle cok. BeklemediYok yarın alıp pazartesi yapicam
CANm adetin geçsin öyle yap yarın yapma yani hem kesin çıkar öyle var gibi de duruyor valla inşallah vardr yaaBu gunu saymasam üç gun
Inşallah görürüm artıkYap CNm inşallah çift cızgıyı gorursun bn ovulasyon yaptigım için beş tane yaninda gebelik testide aldım evde vardı sabah ilk idrarla ilk bi beş dakka renksız bı gölge çikti sonra cookk hafif pembeleşti çok hafif yani öyle cok. Beklemedi
Tamam canım dinliucem sizi yapmamCANm adetin geçsin öyle yap yarın yapma yani hem kesin çıkar öyle var gibi de duruyor valla inşallah vardr yaa
Valla elimde uc tane testim var dayanamayip üç gün ustuste yapacak gibi duruyorumCANm adetin geçsin öyle yap yarın yapma yani hem kesin çıkar öyle var gibi de duruyor valla inşallah vardr yaa
Yapma.cnm bekle lütfen kesinlessin daha güzel çift çizgi görürüz Allahin izniyle ama var inşallah canım darısıValla elimde uc tane testim var dayanamayip üç gün ustuste yapacak gibi duruyorum
Kasik agrım var canım adet olcak gibi ama kremsi akinti geliyo olcam.sanip bakıyorum yok ovulasyon testi alcaktim eşim de alma şu an riskli kim bilir kimin eli degiyo virüsten sonra al dediYapma.cnm bekle lütfen kesinlessin daha güzel çift çizgi görürüz Allahin izniyle ama var inşallah canım darısıNlykkl ye inanyrm seninde az kaldi
Cnm kimsenın eli deymiyor onlar maketlerin içince cok korkuyorsan geldı zaman paketlerini sılersın ayrica adet ol sonra alKasik agrım var canım adet olcak gibi ama kremsi akinti geliyo olcam.sanip bakıyorum yok ovulasyon testi alcaktim eşim de alma şu an riskli kim bilir kimin eli degiyo virüsten sonra al dedi
Virüsün geçmesi dah çok zamanı var cnm bnce al sen ovulasyan onlar tek tek paketli zaten dezenfekte edersin gelince bende virüs zammı almistm sildim şükür sıkıntı olmadı yinede sen bilirsin tabi ama ona adet olmazsn akıntım hamileliktrKasik agrım var canım adet olcak gibi ama kremsi akinti geliyo olcam.sanip bakıyorum yok ovulasyon testi alcaktim eşim de alma şu an riskli kim bilir kimin eli degiyo virüsten sonra al dedi
Bende dedim de canım korkuyo iste kronik rahatsızlığım da var ya ama ikna ederim alirimCnm kimsenın eli deymiyor onlar maketlerin içince cok korkuyorsan geldı zaman paketlerini sılersın ayrica adet ol sonra al
Canım ben şu an imkanım varken alım de sonradan vazgeçerim almak istemem kendim ikna olmuşken almam lazım yoksa almam ben kendimi biliyorumVirüsün geçeceği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?