Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kız gününe cok var çrş olcam dedi 7 gun onceden
Valla.bilmiyrm.ben onun geçen aydan sanki.hamile.kaldigini düşünüyorum yaa cnm ondan dedim valla geçen ay 1gun olmuştu değişik bı seruvendi cnm ondan suphedeyim ben

Benimde çok önceden başlardı şişmeye acımaya şimdi hiç bisey yok ağrı falan normalde adete yakın şişer acırdı şimdi bisey yok

Valla.bilmiyrm.ben onun geçen aydan sanki.hamile.kaldigini düşünüyorum yaa cnm ondan dedim valla geçen ay 1gun olmuştu değişik bı seruvendi cnm ondan suphedeyim ben
Ben emin konuşmak istemiyorum ama bende hissediyorum sanki bilmiyorum ama yoksa da çok üzülmem napim alıştım artık

Ben emin konuşmak istemiyorum ama bende hissediyorum sanki bilmiyorum ama yoksa da çok üzülmem napim alıştım artık
Canım benim insallh vardr gerçekten yürekten istiyrm buna yoksada üzülme.tabi cnm herseyin hayırlısı olsun inşallah

Adet gününde tekrar edersin canım yada bi kaç gün sonra ne güzel var gibi geldi bana inşallah bende görürüm o çizgileri
Sende gorucen cnm bnde öyle diyordum cumartsi sabahi yapacam tekrar bn ovulasyon kullandım çakşir içdim birde eşime keçi boynuzu içirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…