• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kızlar, bu ay 2 mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım, sadece o gün çok afedersiniz peçeteyle basıtırınca 1-2 lekelenmem oldu. Ama kaç gündür adet ağrısı çekiyorum. Hiçte bişi gelmiyor Yüzümde sivilcelenmem oldu ki kuru cildim olduğu için pek sivilcem olmaz.Göğüs hassasiyetim de var. Adet tarihim geçen ay 5 nisandı. 2 senedir bebek haberi bekliyoruz. Maalesef bir de düşüğüm oldu, 3 kez aşılama yaptık. Şimdi hem korkuyorum hem de telaşlıyım. Yardım edin bana :KK43: var mı böyle şeyler yaşayan
Cnm adetin düzenliyse hamilelk ihtimali var inş öyledir istersen bı test yap varsa çıkar zaten ama.cikmazsada üzülme belki g c döllenme faln olur testtede görünmez öyle olursa .belki yaşadığın lekelenme yerlesemedir

Senin hamilelik nasıl gidiyo cnm kan verdinmi
Bugün verdim canm sabah yarın alicam.sonuclari şimdilik pek bişey hissetmiyrm cnm valla sadece çok üsuyrm ya cnm havada sıcak yani buz gibi titriyom hep uyuyom bukdar şimdilik cnm benim iyiyim ama şükür yarın bi sonuçlarda çıksında artık bakalım.hayirlisi inslalah

Bugün verdim canm sabah yarın alicam.sonuclari şimdilik pek bişey hissetmiyrm cnm valla sadece çok üsuyrm ya cnm havada sıcak yani buz gibi titriyom hep uyuyom bukdar şimdilik cnm benim iyiyim ama şükür yarın bi sonuçlarda çıksında artık bakalım.hayirlisi inslalah
him e normaldır cnm bunlar kan sonucunda iyi çikar gibime geliyo baya geçti cunki hadı hayirlis🌺

Cnm böyle oluyormuydu bazen şey olur ya leken gelir ama adetinin gelmesi bir bir bi buçuk gününü alir ama test yapmanda fayda var
Yok canım benim çok düzenlidir, leke gelir 1 gün sonra regl gelirdi.zaten bu öle bişi değildi akmadı da ben bastırınca geldi bidaha da gelmedi. Amaaan yaaa nolcak bu belirsizlik :(

Cnm adetin düzenliyse hamilelk ihtimali var inş öyledir istersen bı test yap varsa çıkar zaten ama.cikmazsada üzülme belki g c döllenme faln olur testtede görünmez öyle olursa .belki yaşadığın lekelenme yerlesemedir
Düşen bebeğimde geç döllenme olmuştu, ama ozaman ki belirtiler yok başka belirtiler var. İlk hamilelik olduğu için insan cahil kalıyor. Test yaptıramıyorum korkudan işte canım. Okadar da merak ediyorum :(

Düşen bebeğimde geç döllenme olmuştu, ama ozaman ki belirtiler yok başka belirtiler var. İlk hamilelik olduğu için insan cahil kalıyor. Test yaptıramıyorum korkudan işte canım. Okadar da merak ediyorum :KK43:
Geçmiş olsun kuzum Allah'ım bidaha yaşatmasın inşallah Ama düşük genelde bebekte anormallik varsa oluyormuş hayırlı olsun insallah ama yaptrsan dah iyi olur en azından varsada ona göre hareket edersin canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Geçmiş olsun kuzum Allah'ım bidaha yaşatmasın inşallah Ama düşük genelde bebekte anormallik varsa oluyormuş hayırlı olsun insallah ama yaptrsan dah iyi olur en azından varsada ona göre hareket edersin canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah
Saolasın canım, Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Sanırım birkaç gün daha bekliycem hiç hazır değilim :(

Saolasın canım, Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Sanırım birkaç gün daha bekliycem hiç hazır değilim :KK43:
Cnm İnan böyle daha stresli varmi yokmu düşüncesi insani daha çok yipratiyo bnce yap çarşafa yoksada rahatlarsın ama yinede katar senin tabi

Cnm İnan böyle daha stresli varmi yokmu düşüncesi insani daha çok yipratiyo bnce yap çarşafa yoksada rahatlarsın ama yinede katar senin tabi
Valla insan 2 seneye yakın çok tecrübe kazanıyor, duygular hissettiklerin de tuhaflaşıyor. Geçen sene olsa mesela çoktan gidip yaptırmıştım testi. Şimdi geçsin biraz daha diyorum, öyle garip duygular maalesef

Back
X