Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Inşallah canım ama aşırı agrım var anlayamadım ya
Öyleyse belki yerleşme oluyordr cnm ya bnmde Felaket agrm olmuştu adet ağrısının daha betrydi yani inş oyledr seninde dur bakalm kaç gün surucek benim 2gun olmuştu öyle

Öyleyse belki yerleşme oluyordr cnm ya bnmde Felaket agrm olmuştu adet ağrısının daha betrydi yani inş oyledr seninde dur bakalm kaç gün surucek benim 2gun olmuştu öyle
Kanaman ne kadardı peki canım çok muydu az miydi test aldircaktim eşim dışardan alamam utanirim dedi içeri girmek yasak ya aldiramadim

Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler

Kanaman ne kadardı peki canım çok muydu az miydi test aldircaktim eşim dışardan alamam utanirim dedi içeri girmek yasak ya aldiramadim
Canım benim.cok gelmişti valla 2gun normal adet gibi oldum bayada kırmızıydı yani leke faln gibi de değil ped degistrdm bildiğin dolu dolu cnm 2gun durdu sonra birden kesildi hiç gelmedi yani

İstemiyorsan madem neden korunmuyorsun da ertesi gün hapi kullanma gereği duyuyrsun acaba bunu merak ettm birde o ilaçlar hormanlari bozuyor hep herneyse size kalmış ama yinede demk istedm hamile kalma olasiliginida bilemedim ihtimal tabikide var ama testte cikicagini sanmiyrm varsada isterseniz bi kan testi yaptrn

Nlykkl bazen üç gün öncedende olunabiliyo her ay lla ayni gün olamaya bilir cnm bn gecen ay üç gün önceden oldum birde erken olman yumurtalarinin iyi çaliştiğinin göstergesiymiş öyle diyolar

Karagullu yarim gidiyormusun hastaneye ay adet olda Başlayalim ovu testine bnde Olim bna yetiş yani artik yeter
Evet kuzum yarın gidiyrm inş hayırlısıyla bakiyim ne dicek karnım davul gibi goren derki 5aylik hamile yani dusun.kotu bişe çıkmasında olayım dediğin gibi de rahatliyim inş

Canım benim.cok gelmişti valla 2gun normal adet gibi oldum bayada kırmızıydı yani leke faln gibi de değil ped degistrdm bildiğin dolu dolu cnm 2gun durdu sonra birden kesildi hiç gelmedi yani
Dün biraz yoğundu canım bugün az az çok az geliyo ama sürekli değil bakalım kesilcek mi

Nlykkl bazen üç gün öncedende olunabiliyo her ay lla ayni gün olamaya bilir cnm bn gecen ay üç gün önceden oldum birde erken olman yumurtalarinin iyi çaliştiğinin göstergesiymiş öyle diyolar
Iyi çalışıyo da yeterli değil eğer öyle olsa şimdiye çoktan bebek olmuştu canım hiç olmıycakmis gibi geliyo artık canım çok sıkkın

K Kalz Nlykkl kızlar ben doktora gttim ama bakmadılar ertelenmiş randevum malesef ama ben bişey sorucam şimdi gebelik testi yaptım ben ve sonuç bu çıktı sizce varmı gebelik

Eklentiler

• IMG_20200430_111409.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 36
Var canım var ay hadi hayırlı olsun çok çok sevindim bak sonunda kavuştun inşallah sağlıkla devam eder canım ne güzel bi haber aldım bugün
Canım inşallah yaa Allhim inşallah en kısa zmanda sanada nasip edicek.inaniyrm ben kuzum dualrim hep seninle cnm bunu bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…