Öyleyse belki yerleşme oluyordr cnm ya bnmde Felaket agrm olmuştu adet ağrısının daha betrydi yani inş oyledr seninde dur bakalm kaç gün surucek benim 2gun olmuştu öyleInşallah canım ama aşırı agrım var anlayamadım ya
Kanaman ne kadardı peki canım çok muydu az miydi test aldircaktim eşim dışardan alamam utanirim dedi içeri girmek yasak ya aldiramadimÖyleyse belki yerleşme oluyordr cnm ya bnmde Felaket agrm olmuştu adet ağrısının daha betrydi yani inş oyledr seninde dur bakalm kaç gün surucek benim 2gun olmuştu öyle
Canım benim.cok gelmişti valla 2gun normal adet gibi oldum bayada kırmızıydı yani leke faln gibi de değil ped degistrdm bildiğin dolu dolu cnm 2gun durdu sonra birden kesildi hiç gelmedi yaniKanaman ne kadardı peki canım çok muydu az miydi test aldircaktim eşim dışardan alamam utanirim dedi içeri girmek yasak ya aldiramadim
İstemiyorsan madem neden korunmuyorsun da ertesi gün hapi kullanma gereği duyuyrsun acaba bunu merak ettm birde o ilaçlar hormanlari bozuyor hep herneyse size kalmış ama yinede demk istedm hamile kalma olasiliginida bilemedim ihtimal tabikide var ama testte cikicagini sanmiyrm varsada isterseniz bi kan testi yaptrnArkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?
Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler
Beraber Olucaktik bn daha olmadım cnm ya yarin yada cuma patlarimGeliyo az az canım agrım da var baya oldum yani bi dahaki aya denemeye devam
Evet kuzum yarın gidiyrm inş hayırlısıyla bakiyim ne dicek karnım davul gibi goren derki 5aylik hamile yani dusun.kotu bişe çıkmasında olayım dediğin gibi de rahatliyim inşKaragullu yarim gidiyormusun hastaneye ay adet olda Başlayalim ovu testine bnde Olim bna yetiş yani artik yeter
Dün biraz yoğundu canım bugün az az çok az geliyo ama sürekli değil bakalım kesilcek miCanım benim.cok gelmişti valla 2gun normal adet gibi oldum bayada kırmızıydı yani leke faln gibi de değil ped degistrdm bildiğin dolu dolu cnm 2gun durdu sonra birden kesildi hiç gelmedi yani
Benimki neden böyle oldu bende anlamadım beklemiyodum hiçBeraber Olucaktik bn daha olmadım cnm ya yarin yada cuma patlarim
Iyi çalışıyo da yeterli değil eğer öyle olsa şimdiye çoktan bebek olmuştu canım hiç olmıycakmis gibi geliyo artık canım çok sıkkınNlykkl bazen üç gün öncedende olunabiliyo her ay lla ayni gün olamaya bilir cnm bn gecen ay üç gün önceden oldum birde erken olman yumurtalarinin iyi çaliştiğinin göstergesiymiş öyle diyolar
Evet cnm hemen çıktı valla ya bende bı tuhafim 2.yi yaptim ondada çıktı yarın kan vericem inş vardr cnmVar bence canım çizgi cıkmış hemen mi cıktı ay çok heyecanlandım
Bak cnm ikiside burdaEvet cnm hemen çıktı valla ya bende bı tuhafim 2.yi yaptim ondada çıktı yarın kan vericem inş vardr cnm
Var canım var ay hadi hayırlı olsun çok çok sevindim bak sonunda kavuştun inşallah sağlıkla devam eder canım ne güzel bi haber aldım bugünEvet cnm hemen çıktı valla ya bende bı tuhafim 2.yi yaptim ondada çıktı yarın kan vericem inş vardr cnm
Ya super evet ilki net baya var hamilesin canım beklediğin oldu sonundaBak cnm ikiside burda
Canım inşallah yaa Allhim inşallah en kısa zmanda sanada nasip edicek.inaniyrm ben kuzum dualrim hep seninle cnm bunu bilVar canım var ay hadi hayırlı olsun çok çok sevindim bak sonunda kavuştun inşallah sağlıkla devam eder canım ne güzel bi haber aldım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?