Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Benimde adet bi anda geliyo gunune kadar visey yok bi anda oluyorum değişik bisey

Iki kere falan oldu onlarda dışarı çıktı yani içeri olmadi yanlışlıkla eşim tutamadı kendini nasıl anlayabilirim bilmiyorum ama anladığını düşünüyorum yani onlar saymadigim için 8 gün diyorum

Tam yumurtlama gününü bilmiyorum ben yumurtlama başlangıcından bugüne saydım tabiki tam günü bilemem tahmin benimki

Anladım kuzucum inş hamilesindr cnm ama dedgm gibi adetine 1hafta varken hamile oldgunu öğrenen çok kişi var inş seninde bu belirtiler ondandr

Bnimde öyleydi spralliyken sprali çikarttiktan sonra böyle oldum bnde ne öncesinde ne sonrasında karin agrisi felan olmazda yani
Önceden hem çok hemde ağrılı olurdum şimdi birden geliyo ağrı sonrasında oluyo karın ağrısı kaşık ağrısı olmuyo bende anlayamıyorum

Cnm hayırlı ramazanlar bu arada bişey daha dicem idrarin rengi koyuysa hamile olunurmus genelde öyle duydum onada bı bak olur mu
Cümlemize hayırlı ramazanlar canım ben bugün tutmuyorum normalde yasak bana ama ilk günden başlamadım diğer günlerde tutabilirsem rahatsızlanmazsam tutucak ilaç kullanıyorum çünkü doktor tutma diyo içmeyince hastanelik oluyorum bugünden başlamadım ama devamında tutmak istiyorum bakalım.bazen koyu bazen açık oluyo ama koku da oliyo canım bilmiyorum ki

Eğer ilaç içmek mecbursa zaten tutma cnm benim kendine zarar vericek boyuttaysa. Cnm benim valla kokuda oluyor bazen idrarda kötü değişik bı koku valla.ins hamilesindr bu mübarek günlerde güzel hberler alırız senden ben şimdi abdest aldm namaz kılıcam sana da dua edicem cnm emin ol

Kizlar bugün bi gebelik haberi aldim arkadaşım doğum kontrol hapini kullanmadığı ilk ay hamile kaldı yani denedıgı ilk aydan

Saol canı
Mecbur canım ömür boyu icicem ama tutabildigim kadar tutarım bugün niyetlendim tutuyorum. Canım ya çok saol inşallah duaların kabul olur

Saol canı

Mecbur canım ömür boyu icicem ama tutabildigim kadar tutarım bugün niyetlendim tutuyorum. Canım ya çok saol inşallah duaların kabul olur
Allah kabul etsin cnm.insallah cnm hepimiz için hyirlisi artık netim bitiyor giremiyorum fazla cnm tmm haber verirsin bana adetin geçince test yaparsan tmmi

Allah kabul etsin cnm.insallah cnm hepimiz için hyirlisi artık netim bitiyor giremiyorum fazla cnm tmm haber verirsin bana adetin geçince test yaparsan tmmi
Hepimizinjini kabul etsin canım çok zorlamiyo ama biraz acıkıyorum tabi bide sigara zorluyo şu pek aramiyorum geçen sene de tuttum ama onda çok zorlandım calisiyodum beni öldürdüler resmen ya bu sene iyi kolay gene evimde rahatım oturuyorum yatıyorum işlerimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…