Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Sevinmelisin çıkmadığına cnm inş hamilesindr nedakar var gününe

Nlykkl ayni olucaz ama arada bi gün oynaya bilir mesela bnim geçen ay 27. Günümde geldı ondan önceki ay 30 günde geldi bi kaç gün oynuyo daha erken daha geçte. Olabilirim

Bn iki çocugumdada üçüncü ayda kaldım hatta ilki ikinci ayimdi bunu bilemicem tabi nasıp kismet allahım tüm isteyenlere Versın tez zmanda

Nlykkl ayni olucaz ama arada bi gün oynaya bilir mesela bnim geçen ay 27. Günümde geldı ondan önceki ay 30 günde geldi bi kaç gün oynuyo daha erken daha geçte. Olabilirim
Benim günümde oluyo genelde bu ay bi gün önce oldum sadece

İnsallah bnce çok istiyorsan ovu testi al bu ay cıdden bi şansını dene cnm
Ben yumurtlama mi anlıyorum akıntıdan ne zaman başlarsa o zamanları değerlendiriyorum ama zaten adet bittikten sonra ilişki olmaya başlıyo zamanı var demekki

İlki haziranda evlendim avustosta hamile kaldıgımi ogrendım ikincide en fazla üç aydı dıye hatirliyorum cnm

Cnm bnim arkadaşim var üç senedır evli hala kalamadı yani biliyorum çevremde olmuyanlari allahim kimi erken kimi geç sevindıreceğini bilemiyoruz bi arkadaşim daha var bir kaçirmayla kazayla hamile kaldi kizi alti aylik ti yani zamanin var cnm en yakinim kardeşim bir sene sonra kaldı ve şimdi yine istiyo ama yine çok geç olacak ama onun sorunu var bi tüpü kapali nasıp olunca oluyo bol bol dua et cnm

Ben şanssız taraftayım sanırım komsum arkadaşım var o istemediği halde 3. Çocuğa hamile eşi hapiste izne gelince kalmış benden sonra evlenen arkadaşım hamile ilk geceden kalmış doğum yapicak yakında ondan sonra yakınımdan bi kaç kişiden daha duydum teyzemin gelini 2.ye hamile falan iste ben kimseyi kıskanmıyorum asla mutlu da oluyorum ama insan neden demeden de edemiyo soruyolar var mi yok mu diye yok diyorum ama insan kötü oluyo olsa çok iyi olur ama napim benim elimde olan bisey sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…