• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

İy

İyyİm kuzum 2gundr adet söktürücü iciyrm karnım ağrıyor sabhtan beri ara ara heran hasta olabilirim heralde sen nasılsın
Bende idare eder canım inşallah olur da rahatlarsın iş artık değişti seni rahatsız etmeye başladı rahatlamak istiyosn ol da kurtul

Bende idare eder canım inşallah olur da rahatlarsın iş artık değişti seni rahatsız etmeye başladı rahatlamak istiyosn ol da kurtul
Evet cnm gercekten öyle ya patlicam artık stressten kafayı yicem inanki yaa inş olurum biran önce de rahatlarim.senin durumlar ne cnm az kaldı adetine inş olmazsın bubay hamile.olursun

Evet cnm gercekten öyle ya patlicam artık stressten kafayı yicem inanki yaa inş olurum biran önce de rahatlarim.senin durumlar ne cnm az kaldı adetine inş olmazsın bubay hamile.olursun
Aynen canım ya tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu.benim durumlar mide bulantısı ve yanması var bi kaç gündür fena halde ayrıca diğer arkadaşımız şey demişti daha erken belirti göstermez diye uyku konusunda seninle konuşunca yumurtlama geceli 11 gün olmuş en son ilişkinin üstünden 8 gün geçmiş belirti olma ihtimali olamaz mi diye düşünüyorum sen ne diyosn 1 hafta var adete de

Aynen canım ya tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu.benim durumlar mide bulantısı ve yanması var bi kaç gündür fena halde ayrıca diğer arkadaşımız şey demişti daha erken belirti göstermez diye uyku konusunda seninle konuşunca yumurtlama geceli 11 gün olmuş en son ilişkinin üstünden 8 gün geçmiş belirti olma ihtimali olamaz mi diye düşünüyorum sen ne diyosn 1 hafta var adete de
İyiyim canım aynen bnimde bir haftam var sen bana bakma inş belirtilerin hamilelik belirtileridir Bn onu ne için dedim insan belirtilerle hamilelik ihtimalini adet olma ihtimalinden daha çok görüyor sonra adet olunca hem şaşiriyo hem üzülüyo ondan dedim ins mutlu haberi verirsin bi hafta sonra ya sen bebiş haberi veren ya bn yada ikimizde boş çikacaz ama tabiki senin ki olsun isterim tatmanı isterim o duyduyu bu ay tadarsın

Bnde hiç bi belirti yok sıfır yani adet belirtiside yok. Belim agrirdi feci agrirdi yani şişkinlik olurdu göbekte göğüste şuan hiç biri yok bilmiyorum bu ayda pek ihtimal vermiyorum kaynanam bugün bana dedi rüyamda seni gördüm bana diyosunki binm adetim geçti hamileyim demişim yani nasıp kismet artik😌

Cannim bence belirti olabilir sonuçta ben adete 1hafta kala hamile olduğunu öğrenen çok kişi gördüm ve duydum seninde mide bulantısı faln remen belirti yani inşallah hamilesindr cnm zaten adetn düzenli ya senin günün geçer olmazsan 2gun faln hemen test yaparsin ve güzel haberi veirrisn dualarım seninle cnm ilişkisinin üzerinden 8gun geçti diyorsun ya ondan sonrakiler korunarak mi oldu cnm

Tahmini demiştir bnde yumurtlama döneminde takvime bakmiştim takvım e göre gittim tabi bu kesin sonuç değil birde o günlerde akinti oldu dıye belki oda takvimdeki gününe bakarak demiş olabilir takvime inanma takvimsiz kalma hesabi bnimkidw🤣

İyiyim canım aynen bnimde bir haftam var sen bana bakma inş belirtilerin hamilelik belirtileridir Bn onu ne için dedim insan belirtilerle hamilelik ihtimalini adet olma ihtimalinden daha çok görüyor sonra adet olunca hem şaşiriyo hem üzülüyo ondan dedim ins mutlu haberi verirsin bi hafta sonra ya sen bebiş haberi veren ya bn yada ikimizde boş çikacaz ama tabiki senin ki olsun isterim tatmanı isterim o duyduyu bu ay tadarsın
Ben bilgi vermek için söyledim canım merak ettigim için olabilir mi acaba diye yoksa umutlanmiyorum merak etme olmazsa da üzülmem o kadar bağlamadım kendimi yani inşallah olur bende onu tadmak istiyorum ama tabiki ucumizunde olsun isterim hepimiz güzel haberler veririz inşallah

Back
X