Ah ah olduğunu bilsem tutmam asla zaten şu an kafam kazan gibi kaldıramıyorum ağrı da çabası yeni kalktım mide bulantısı da arara vuruyo ama yine de şükürCnm mide bulantin hamilelik gibi benimkini sorarsan oğlumda ogrendıkten sonra baş agri mide bulantisi başladı baş agrisıyla birlikte çekiyodum yeni oruç tutma meseleside pek zarar vereceğini düşünmüyorum tabi hamile oldugu ogrendıkten sonra tutma bnde ilk lerde tutuyordum annem tutma deyince tutmadım ama sımdı varsa daha cok çok küçüktür tutunma aşamasında dir yani Yemen içmeni etkiliceni düşünmüyorum ama öğrendikten sonra tutma birazdaysa artik büyüyor ya
Karnım acıkmış elimi sol tarafta gezdiriyorum hareketlenmeye başlıyo öyle bi kimildiyo ki şaşırıyorum bebek büyük ihtimalle içerde oynuyo iste öyle gordumHayirdir cnm
Valla görsem inanmam o derece o yüzden ben gene jmutsuz görüyorum kendimi olmaz yoktur yaniHayirlisi cnm inşallah rüyan çıkar☺
Oo seninki baya çılgıncaBn bu ay hiç rüya görmedim ama bundan önceki aylarda oooo karnim şiş felan doktora gitmişim cinsıyet erkek diyo felan BM hep görürüm yine karnim şiş bebek ayağını karnimdan çikartiyo bidaha içeri sokuyo felan
Dünden beri geliyo burnuma soğan kullanmıyorum pek ama nedense soğan yaniBilmem ilk defa senden duyuyom
Canım benim bnce sen oruç tutma var gibi bütün bu yazdıkların yerleşme olmustr bu belirtiler varsa çünkü ben kızıma Ramazan'ın ilk.gunu 1bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim doktor tutma dedi bana mide bulantısı faln hep seninki net 3haftalik eğer varsa inş vardr cnm tabi de yinede sen bilirsin ama zaten ilaçta kullaniyrmussun en azından adet gününe kadar tutma sonra test yap hemn varsa zaten belli olur ona göre hareket edersin cnmDünden beri geliyo burnuma soğan kullanmıyorum pek ama nedense soğan yani
Bana soruyosan daha adet günüme var olmazsam o zaman yaparımTest yaptın mu canın hamile misin insallah
Tutmiycam canım adet gününe kadar olmasa bile emin olmak için bugün de geçsin annemin yanına geldim oda rüyasında bebek görmüş çok güzelmiş kucağına falan almış sevmiş bende dedim test yapsak mi acaba diye bilmiyorum ya iliski uzwrinden cok gecti ya cikqr mi acabaCanım benim bnce sen oruç tutma var gibi bütün bu yazdıkların yerleşme olmustr bu belirtiler varsa çünkü ben kızıma Ramazan'ın ilk.gunu 1bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim doktor tutma dedi bana mide bulantısı faln hep seninki net 3haftalik eğer varsa inş vardr cnm tabi de yinede sen bilirsin ama zaten ilaçta kullaniyrmussun en azından adet gününe kadar tutma sonra test yap hemn varsa zaten belli olur ona göre hareket edersin cnm
Çıkar cnm aynen bende sana yapabilirsen yap bi dicektm adetine de az kaldı zaten çıkar varsa inş rüyaları kabul olur kuzum yaa vardr heyseyde bı hayır valla dualarımız kabul olucak inaniyrmTutmiycam canım adet gününe kadar olmasa bile emin olmak için bugün de geçsin annemin yanına geldim oda rüyasında bebek görmüş çok güzelmiş kucağına falan almış sevmiş bende dedim test yapsak mi acaba diye bilmiyorum ya iliski uzwrinden cok gecti ya cikqr mi acaba
11 gün geçmiş son ilişki üstünden13.gunuyse sılık çikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?