• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bnde sıfır belirti sanki adetten yeni çikmişim ne bel ne göğüs birde bn başka şekildede anliyorum adet olacağimi bilmem şimdi nasıl anlatim valla anlatamam 🤣yanı o da yok

yılan hikayesıne dondu ne kadar inaççi bi gelemedi gıt cnm Buda bi strestir hemde fazlasıyla
Sorma kuzum valla ya hmde ne stres varya insanın aklına herşey geliyor gidicem inş hayırlısıyla kötü bişe yoktr inş olurum biran önce rahtlarim sizde durumlar ne

Kızlar ne sorcam yumurtlama döneminde vücut isisı yukseliyor ya ben bunu pek anlamiyorum. Eşim hep der bana yanayosun dıye sizdede bu oluyormu farkedıyomusuz yani o arada zaten akıntım olduğu için anliyorum o ısı yumurtlamadan dolayi olduğunu

Kızlar ne sorcam yumurtlama döneminde vücut isisı yukseliyor ya ben bunu pek anlamiyorum. Eşim hep der bana yanayosun dıye sizdede bu oluyormu farkedıyomusuz yani o arada zaten akıntım olduğu için anliyorum o ısı yumurtlamadan dolayi olduğunu
Kuzum valla benimde oluyor ama benim ayda 2 kere faln oluyor hatta bazen kendimi çok sıcak hssedym hatta benim eşimde aynı seninki gibi ateş gibisin yaniyon dediği oldu cnm ama bnde pek anlamıyorum bunlardan valla etik akışına bıraktım ben ne olcksa olsun senn günün ne zamn cnm

Bakalim hayirlisi bi ara var diyorum bi ara yok diyorum ama büyük ihtimalle yok tur gibi ne geliyo iki aydir adetten önce test yapiyodum bu ay geçmesını beklicem en azından bi gun

Ama belirti olarak ikiside yok ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisı ya bnde ogrendıkten sonra başliyo zaten

Mide bulantilariN agırmi yani kusacak gibimi
Evet boğazıma kadar cikiyo en ufak bisey de tamamen çıkcak diye korkuyorum yutkununca iniyo sonra gene ama iki gündür oruç tutuyorum çok fazla yok kuscak kadar var gene ama yukarı çıkmıyo

Bnde sıfır belirti sanki adetten yeni çikmişim ne bel ne göğüs birde bn başka şekildede anliyorum adet olacağimi bilmem şimdi nasıl anlatim valla anlatamam 🤣yanı o da yok
Ben olcam heralde şimdiden sizliyo adet ağrısı gibi arada geliyo

Karagullu Karagullu K Kalz kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum ya bebek varsa zarar verir mi dün akşamdan beri onu düşünüyorum icim içimi yiyo aklıma geldi öyle dün akşam gece uyuyamadım bide bi rüya gördüm ben

Cnm mide bulantin hamilelik gibi benimkini sorarsan oğlumda ogrendıkten sonra baş agri mide bulantisi başladı baş agrisıyla birlikte çekiyodum yeni oruç tutma meseleside pek zarar vereceğini düşünmüyorum tabi hamile oldugu ogrendıkten sonra tutma bnde ilk lerde tutuyordum annem tutma deyince tutmadım ama sımdı varsa daha cok çok küçüktür tutunma aşamasında dir yani Yemen içmeni etkiliceni düşünmüyorum ama öğrendikten sonra tutma birazdaysa artik büyüyor ya

Back
X