- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
Hayır canım.olmadim hala yaabu sabah test yaptm yine negatif çıktı ben delirmek üzereyim artık..adet sökücü iciyrm bakalım inş olucamSen hasta oldun mu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım.olmadim hala yaabu sabah test yaptm yine negatif çıktı ben delirmek üzereyim artık..adet sökücü iciyrm bakalım inş olucamSen hasta oldun mu canım
Cnm ben persembe doktora randevu aldım gidicem inşallah korkmaya başladım.cunku kötü bişe çıkmasında en azından inşallah dua et bana olur mu inş sende hamilesindr cnmSen hasta oldun mu canım
Mide bulantilariN agırmi yani kusacak gibimiBende bilmiyorum Bi koku oluyo benimkinde ama nasıl olması gerekiyo bilmiyorum
yılan hikayesıne dondu ne kadar inaççi bi gelemedi gıt cnm Buda bi strestir hemde fazlasıylaCnm ben persembe doktora randevu aldım gidicem inşallah korkmaya başladım.cunku kötü bişe çıkmasında en azından inşallah dua et bana olur mu inş sende hamilesindr cnm
Sorma kuzum valla ya hmde ne stres varya insanın aklına herşey geliyor gidicem inş hayırlısıyla kötü bişe yoktr inş olurum biran önce rahtlarim sizde durumlar neyılan hikayesıne dondu ne kadar inaççi bi gelemedi gıt cnm Buda bi strestir hemde fazlasıyla
Kuzum valla benimde oluyor ama benim ayda 2 kere faln oluyor hatta bazen kendimi çok sıcak hssedym hatta benim eşimde aynı seninki gibi ateş gibisin yaniyon dediği oldu cnm ama bnde pek anlamıyorum bunlardan valla etik akışına bıraktım ben ne olcksa olsun senn günün ne zamn cnmKızlar ne sorcam yumurtlama döneminde vücut isisı yukseliyor ya ben bunu pek anlamiyorum. Eşim hep der bana yanayosun dıye sizdede bu oluyormu farkedıyomusuz yani o arada zaten akıntım olduğu için anliyorum o ısı yumurtlamadan dolayi olduğunu
Kafa gitti benim ya k bakma cnmKiz kaç kere dedim ya bir mayis![]()
Anlıyorum seni canım sakin ol kaç gün içtinHayır canım.olmadim hala yaabu sabah test yaptm yine negatif çıktı ben delirmek üzereyim artık..adet sökücü iciyrm bakalım inş olucam
Çıkmaz inşallah canım ederim tabi etmez miyimCnm ben persembe doktora randevu aldım gidicem inşallah korkmaya başladım.cunku kötü bişe çıkmasında en azından inşallah dua et bana olur mu inş sende hamilesindr cnm
Evet boğazıma kadar cikiyo en ufak bisey de tamamen çıkcak diye korkuyorum yutkununca iniyo sonra gene ama iki gündür oruç tutuyorum çok fazla yok kuscak kadar var gene ama yukarı çıkmıyoMide bulantilariN agırmi yani kusacak gibimi
Ben olcam heralde şimdiden sizliyo adet ağrısı gibi arada geliyoBnde sıfır belirti sanki adetten yeni çikmişim ne bel ne göğüs birde bn başka şekildede anliyorum adet olacağimi bilmem şimdi nasıl anlatim valla anlatamamyanı o da yok