Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Yeni sayılırsin daha cnm ya korunuyonuydunuz siz yiksa başından berimi istiyonuz bide kaç yaşındasın cnm

Inşallah canım senin bi kızın varmış gene bende o duyguyu çok istiyorum anlatamam sana
Olur cnm Allah'ın izniyle benimde adetlerim.notmwlde çok duzensizdir hamile kalmam.diye bikes korunmadik ilk evlendigimde onda hamile kalmışım.dusun Allah istyince herşey oluyor gerçekten cok gzuel bir duygu ama Allah'ım inş sanada yaşatsın cnm banda inş ikinciyi yastsinn inş aminn

Amin inşallah canim

Merhaba cnm çok sevindim hakkında hayırlısı olsun cnmnya ins darısı bize ya biyel haberler duyunca mutlu oluyorum
amin çok teşekkür ederm kızım yarın 4 yaşına giriyor doğum günü hediyesi gibi ama ben konu açmıştım pco var bende glucophage kullanıyorum neredeyse bir buçuk aydır yani hastalık bir senedir falan var ama 3 ay önce başladık çalışmalara bakalım benim sorunum şu çift rahim var bebek sola yerleşirse beş ay bile yaşamaz kızım sağ rahimdeydi 38/1 de doğmuştu inş sağdadır yine bu idrarda tortu meselesini okumuştum burada gerçekten tortu görünce eşime al dedim gebelik testi iki çizgi hiç beklemeden koyu çıktı

aminnnn inşallah sende hamilesindir
Cnm uygulamaya giremedim bı turlu anlamadim ben sen şimdi hamilemisin cnm insdedigin gibi ebnde hamileyimdir cnm olmasa da yapck.bisey yok.bizde daha 2ay oldu başladık çalışmalara bakalım nolur

Cnm uygulamaya giremedim bı turlu anlamadim ben sen şimdi hamilemisin cnm insdedigin gibi ebnde hamileyimdir cnm olmasa da yapck.bisey yok.bizde daha 2ay oldu başladık çalışmalara bakalım nolur
evet cnm.idrar testi çift çizgi çıktı epeyde koyu daha regl tarihine iki gün var ama idrar testinde çıktı

evet cnm.idrar testi çift çizgi çıktı epeyde koyu daha regl tarihine iki gün var ama idrar testinde çıktı
Çok sevindim yavrum ya gözün aydın valal İnş darısı bana hepimize isteyene cnm ya dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş bende yarn alicam sonucalarimi bakalım ne cikicak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…