Amin canımAmin cnm bnm sağolasın hepimize Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İyide sen nişanlı değil miydinOlabilir de olmayabilir de, tek başına bir şey ifade etmez sanırım. Ama ben yürürken gözüm kararmıştı karşıdan yürüyen teyze gelip tuttu düşmeden. Sonra kızım evli misin seni görünce gençliğim geldi aklıma acaba hamile misin dedim didi. O öyle söyleyince gidip test yaptım sonuç çift çizgiTeyzenin gözlem yeteneğini hala takdir ederim.
Ben bu sabah gittim cnm tahlil verdim de yarın cikicak sonuclarim inş bakalım hayırlısıNaptın canım merak ettim gittin mi doktora
Bende onu düşinyorum sanki bu kız nışanlımıydı başka bişey miydi bir türlü hatırlıyamadımİyide sen nişanlı değil miydin
Hadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürümBen bu sabah gittim cnm tahlil verdim de yarın cikicak sonuclarim inş bakalım hayırlısı
Hani nişanlıydı da evkenmeden önce son kez biriyle ilişki yaşamak istiyordu hatırladın mıBende onu düşinyorum sanki bu kız nışanlımıydı başka bişey miydi bir türlü hatırlıyamadım
Evet evet hatırladım ee hangi ara hamile olup evliliğe geçtiHani nişanlıydı da evkenmeden önce son kez biriyle ilişki yaşamak istiyordu hatırladın mı
Valla bende hatırladım siz anlatınca da bilemedim illaki bi bildiği vardır bilmeden bisey diyemiyorumEvet evet hatırladım ee hangi ara hamile olup evliliğe geçti
Nişanlıyken mi oldu ki acaba gelsin de anlatsınEvet evet hatırladım ee hangi ara hamile olup evliliğe geçti
Ben olsam adımı da profilimi değiştirir hiç bi konuya cevap yazamazdmEvet evet hatırladım ee hangi ara hamile olup evliliğe geçti
Açıklaması ne çok merak ettimValla bende hatırladım siz anlatınca da bilemedim illaki bi bildiği vardır bilmeden bisey diyemiyorum
Nişanlıyken mi oldu ki acaba gelsin de anlatsın
Nışanlıyken olsa niye başka adamla birlikte olmak istesinBen olsam adımı da profilimi değiştirir hiç bi konuya cevap yazamazdm
Valla bilmiyorum gelince söyler artıkınNışanlıyken olsa niye başka adamla birlikte olmak istesinyanii bende hatırlıyamadım sen söylüyünce hatırladım
Tamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısıHadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürüm
İnsan evlenince doğurganlığı aktifleşmiyor gençler sakin olun. :)) Merak ediyorsanız söyleyeyim sağlıksız gebelikti.Valla bilmiyorum gelince söyler artıkın
Hı hı tamamİnsan evlenince doğurganlığı aktifleşmiyor gençler sakin olun. :)) Merak ediyorsanız söyleyeyim sağlıksız gebelikti.
Bende şimdi doktordan geldim canımTamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısı
Noldu kuzum sonclarBende şimdi doktordan geldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?