Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

İyide sen nişanlı değil miydin

Ben bu sabah gittim cnm tahlil verdim de yarın cikicak sonuclarim inş bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürüm

Hadi hayırlısı canım belki hastanenin sitesine düşer bakarsın akşam ay hadi allahım vardır inşallah havalara uçarız burda senden haber bekliyorum sen yaz ben giriyorum görürüm
Tamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısı

Tamam kuzum.ama.saglik.icagina verdim ya cikarmi yine hiç anlamam o islerden de inanki artk bakabilirsem atarim buraya olmazsa yarın yazarm sonuçları inş pozitif görürüz hakkımızda hayırlısı
Bende şimdi doktordan geldim canım

Tsh eskisi 3.91 şimdiki 2.58 e düşmüş
Serbest t3 eskisi 4.21 şimdiki 3.51 e düşmüş
Serbest t4 eskisi 1.30 şimdiki 1.21 e düşmüş doktor sorun yok dedi eskisi de yüksek değil şimdiki gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…