Tabiki çıkar sağlık ocağı bilemez onu sen iyi bi doktora git anlat o verirse iç yoksa içme bilip bilmeden kafalarına göre veriyolar ya nasıl sınır oldum şimdiEn azından bı sıkıntı varsada muayene olunca çıkar herlde dimi cnm
Olabilir su an hersey ihtimal dahilinde ama alttan muayene eder varsa anca orda çıkar en kesini rahim kalınlaşması var mi yada kese var mi diye bakıyoŞuana kadar hiç olmadm muayene öyle karından oldum da alttan olm
Yok cnm kan vermek için sağlık ocagina gttim sadece ama smdi alicam başka doktora randevu dimi ya doğru orası belki çıkmamış ta olabilir ama hiç belirtim yok gerçekten sonra
Haklısın cnm bende hiç bişe demedim valla.bende saf gibi kahhaten niye demedysem.moralim.bozuldu sanırım yok gebelik diyince öyle çıktım.sonra cnm ben oyle yapıyım.en kısa zmanda bı doktora gidiyimde o baksın verirse öyle içerim artıkTabiki çıkar sağlık ocağı bilemez onu sen iyi bi doktora git anlat o verirse iç yoksa içme bilip bilmeden kafalarına göre veriyolar ya nasıl sınır oldum şimdi
Istersen bi kaç kişiye daha daniş sen canım bakalım ne diyolarAnladm yavrm doğrudur gerçekten yazdıklarını okuyunca haklısın
Hmmmm anladım.cnm.simdi ay senle konuşmak çok.iyi geldi cnm Allah razı olsun vallayaOlabilir su an hersey ihtimal dahilinde ama alttan muayene eder varsa anca orda çıkar en kesini rahim kalınlaşması var mi yada kese var mi diye bakıyo
Cnm ablama dedim oda içme o nasıl yazıyo bakmadan dedi aynı senin gibiIstersen bi kaç kişiye daha daniş sen canım bakalım ne diyolar
Aynen canım kadın doğum bilir en iyisini ben 31 ocakta gittim bana rahîm kalınlaşması var dedi adet olursun bi iki güne dedi dediği gibi de oldu 2 sinde leke şeklinde başladı üçünde artti onlar en iyisini bilirHaklısın cnm bende hiç bişe demedim valla.bende saf gibi kahhaten niye demedysem.moralim.bozuldu sanırım yok gebelik diyince öyle çıktım.sonra cnm ben oyle yapıyım.en kısa zmanda bı doktora gidiyimde o baksın verirse öyle içerim artık
Sendende allah razı olsun canım bende konuşunca iyi oluyorum yardım ettiysem ne mutlu banaHmmmm anladım.cnm.simdi ay senle konuşmak çok.iyi geldi cnm Allah razı olsun vallaya
Evet saçma yani ilaç yazmak basından savmak olsun da hastalık hastalar umurlarında değil valla iyi doktor bulmak zoe bu zamandaCnm ablama dedim oda içme o nasıl yazıyo bakmadan dedi aynı senin gibi
Öylemi kuzum yaa valla biran önce gitmem.lazim randevu alicam bakiyim.en kısa ne zman da alabilirsem öyle gidicem zaten gidene kadar olmazsam neden olmadigimida söyler artik.Aynen canım kadın doğum bilir en iyisini ben 31 ocakta gittim bana rahîm kalınlaşması var dedi adet olursun bi iki güne dedi dediği gibi de oldu 2 sinde leke şeklinde başladı üçünde artti onlar en iyisini bilir
Aynen öyle canım yaaEvet saçma yani ilaç yazmak basından savmak olsun da hastalık hastalar umurlarında değil valla iyi doktor bulmak zoe bu zamanda
Tabiki söyler canım kafan rahat olurÖylemi kuzum yaa valla biran önce gitmem.lazim randevu alicam bakiyim.en kısa ne zman da alabilirsem öyle gidicem zaten gidene kadar olmazsam neden olmadigimida söyler artik.
Sana bisey sorcam ama senin derdin de basından aşkınAynen öyle canım yaa
Yok kuzum sor tanı ya olur mu iyle şey elimden ne gelirseSana bisey sorcam ama senin derdin de basından aşkın
Ya kusura bakma kısa ve biraz açık olcam kadınsın sende sonuçta eşimle ilişki sırasında benim icimde kemik gibi bisey var sanki takır takır ediyo ikimizde huzursuz oluyoruz o çok rahatsız ediyo sence neden olabilirYok kuzum sor tanı ya olur mu iyle şey elimden ne gelirse
Yok cnm sıkıntı yok ta neden öyle.oluyor ki cnm vajinanın içinden mi geliyor ses kuzum belki durustan olabilir yada eşinden kaynaklı birşeyde olabilir cnm inanki hiçbir fikrim yok yardımcı olayım dicem ama kuzum duymamaya çalışın cnm konuşun aranızda belki bastrr sesiYa kusura bakma kısa ve biraz açık olcam kadınsın sende sonuçta eşimle ilişki sırasında benim icimde kemik gibi bisey var sanki takır takır ediyo ikimizde huzursuz oluyoruz o çok rahatsız ediyo sence neden olabilir
Saçmaladysam kbakma cnm ama inanki ilk kez duyuyorum böyle bir şey ne dicegimi bilemdmYa kusura bakma kısa ve biraz açık olcam kadınsın sende sonuçta eşimle ilişki sırasında benim icimde kemik gibi bisey var sanki takır takır ediyo ikimizde huzursuz oluyoruz o çok rahatsız ediyo sence neden olabilir
Evet icinden geliyo canım ileri gittiğinde hep ayni yerde ve nasıl durursam durim hep oluyo canımız yaniyo ses bisey değil fe ben çok hissediyorum eşime belli etmiyorum ama o aciyo carpiyo diyo doktora sordum alttan muayene etti bisey görmedi bebek olsa şimdiye kadar çıkardı kese yani ondan değil kesinlikle ama nedenYok cnm sıkıntı yok ta neden öyle.oluyor ki cnm vajinanın içinden mi geliyor ses kuzum belki durustan olabilir yada eşinden kaynaklı birşeyde olabilir cnm inanki hiçbir fikrim yok yardımcı olayım dicem ama kuzum duymamaya çalışın cnm konuşun aranızda belki bastrr sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?