Iyi sonuç al da beni de mutlu et sevinim iyi şeyler duymaya ihtiyacım varİnş olumlu sonuçlar alırım cnm tabi yinede herşeye hazırlıklyim olumsuz ciksada yapck bişe yok malesef
İnşallah canım benim.amin dua et bana cnmIyi sonuç al da beni de mutlu et sevinim iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ediyorum canım merak etme sen beni haberdar et alıncaİnşallah canım benim.amin dua et bana cnm
Tmm cnm bnm sağolasınEdiyorum canım merak etme sen beni haberdar et alınca
Sende saol canım olumsuz olarak gitme iyi düşün mutlu ol güzel şeyler duymayi bekle inşallah bebisin seninledirTmm cnm bnm sağolasın ♥
İnşallah canım hep poitifimdir zaten normalde de inşallah bu sefer öyle düşünüyorum ama sonuç nolursa olsun illaki olumsuz da olursa üzülücem ama Allah'ım.bilir herşeyin hayırlısıni inş bebism.benimledir güzel haber veririm sanaSende saol canım olumsuz olarak gitme iyi düşün mutlu ol güzel şeyler duymayi bekle inşallah bebisin seninledir
Canım malesef hamile değilimİnşallah canım hep poitifimdir zaten normalde de inşallah bu sefer öyle düşünüyorum ama sonuç nolursa olsun illaki olumsuz da olursa üzülücem ama Allah'ım.bilir herşeyin hayırlısıni inş bebism.benimledir güzel haber veririm sana
Peki adet oldun mu canım sordun mu doktora inşallah bi dahaki aya canım üzülmeCanım malesef hamile değilimyaa attım testi 1.2 çıktı sonuç
Hala olmadm adet cnm ya adet sökücü verdi onu icicm artık adet olunca da gidicem hormon testi yapılcak inş bi sıkıntı yoktur cnm korunmayi bıraktıktan sonra böyle düzensizkler olabiliyormuş bazılarında dediğin gibi inş bidaki aya cnmPeki adet oldun mu canım sordun mu doktora inşallah bi dahaki aya canım üzülme
Yok kuzum muayene falan etmedi direk sökücü verdi ama ne bilim artık bende anlamadm birden fazla iliskm.oldu çünkü olabilirmi napiyim şimdi anlamadm olsa çıkardı ama kanda heralde cnmBenim icimde hala acaba mi diye soru kaldı ne yalan söylim seni de umutlandırmak istemiyorum ama peki muayene falan etti mi baktı mi yani emin olmak için
Cnm belkide iltihap falan var çokta akıntım oluyor ayiptr söylemesi ben en iyisi başka bı kadın doğumcuya gidiyim muayeneyle baksınlar ben sağlık ocağında verdm kanıBenim icimde hala acaba mi diye soru kaldı ne yalan söylim seni de umutlandırmak istemiyorum ama peki muayene falan etti mi baktı mi yani emin olmak için
Benimde kafam karıştı canım belki yeni yeni oluyodur ne bilim sonra çıkabilir bekleyebilirsen bekle bide şunu anlamadım sağlık icagi bilmeden nasıl adet söktürücü veriyo bakmadan etmeden içme sen kadın doğuma git anlat o iç derse iç bence gene de sen bilirsin adet olcak gibi bi galin var mi agrin sancinYok kuzum muayene falan etmedi direk sökücü verdi ama ne bilim artık bende anlamadm birden fazla iliskm.oldu çünkü olabilirmi napiyim şimdi anlamadm olsa çıkardı ama kanda heralde cnm
Sağlim ocağı ilaç yazar küçük hastalıklara bakar tahlil yapar ama sana âdet olmadin diye adet söktürücü yazamaz bence değişik geldi çünkü burda gördugum kadarıyla herkes kadın doğuma gidiyo o veriyo hormon tahlili yada muayene edipCnm belkide iltihap falan var çokta akıntım oluyor ayiptr söylemesi ben en iyisi başka bı kadın doğumcuya gidiyim muayeneyle baksınlar ben sağlık ocağında verdm kanı
Öylemi diyorsun canım ya valla adet olacak gibide hiç bir belirtim.yok cnm sadece goguslerim baya şiş cnm şimdi alicam başka bı doktora randevu cnm icmiyim.o zaman seni dinlicem herşey olabilir yani bu kadar geckme normal değilBenimde kafam karıştı canım belki yeni yeni oluyodur ne bilim sonra çıkabilir bekleyebilirsen bekle bide şunu anlamadım sağlık icagi bilmeden nasıl adet söktürücü veriyo bakmadan etmeden içme sen kadın doğuma git anlat o iç derse iç bence gene de sen bilirsin adet olcak gibi bi galin var mi agrin sancin
Bncede öyle cnm yazdı valla nomldede düzensiz biraz adetm dedim ondan yazdı bnde anlamadm valla cnmSağlim ocağı ilaç yazar küçük hastalıklara bakar tahlil yapar ama sana âdet olmadin diye adet söktürücü yazamaz bence değişik geldi çünkü burda gördugum kadarıyla herkes kadın doğuma gidiyo o veriyo hormon tahlili yada muayene edip
En azından bı sıkıntı varsada muayene olunca çıkar herlde dimi cnmÖylemi diyorsun canım ya valla adet olacak gibide hiç bir belirtim.yok cnm sadece goguslerim baya şiş cnm şimdi alicam başka bı doktora randevu cnm icmiyim.o zaman seni dinlicem herşey olabilir yani bu kadar geckme normal değil
Ben kadın doğuma gittin sandım canım dediğim gibi ben ne desem senin kararın ama emin olmadan nasıl verirler onu anlamadım ya varsa bide öyle düşün konuştuk zayen kiminin 20 gün sonra cikiyo belirtim de yok diyosn neden olmasınÖylemi diyorsun canım ya valla adet olacak gibide hiç bir belirtim.yok cnm sadece goguslerim baya şiş cnm şimdi alicam başka bı doktora randevu cnm icmiyim.o zaman seni dinlicem herşey olabilir yani bu kadar geckme normal değil
Benimde düzensiz oluyo hemşire tanıdığım var doktorlar da tanıdık küçük yer sağlık ocağı var ilçede yaşıyorum bana hiç bi zaman vermedi düzensiz diye ne bilimBncede öyle cnm yazdı valla nomldede düzensiz biraz adetm dedim ondan yazdı bnde anlamadm valla cnm
Yok cnm kan vermek için sağlık ocagina gttim sadece ama smdi alicam başka doktora randevu dimi ya doğru orası belki çıkmamış ta olabilir ama hiç belirtim yok gerçekten sonraBen kadın doğuma gittin sandım canım dediğim gibi ben ne desem senin kararın ama emin olmadan nasıl verirler onu anlamadım ya varsa bide öyle düşün konuştuk zayen kiminin 20 gün sonra cikiyo belirtim de yok diyosn neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?