Valla eski toprak diye boşuna demiyolarNe varsa eskilerde var işte
Bazı kişiler bakarak anlıyor gerçekten ama duymuştum öyle yüzünden belli edermiş bazı kişiler hamileliğini ama anlamakta büyük marifetNe varsa eskilerde var işte
Aynen öyle canım inşallah hayırlısıAynen öyle dua ediyoruz allaha sığınıyoruz takdir onun o ol derse olur
Kan vermeyi dusunuyo musun peki Bide öyle denesenKızlar test yaptm negatif ne yazıkkihemen bı doktora gitmem lazimyaa
Bulmiyrm ki cnm ihtimal varmıdır şuan sinir oldm ve adet söktürücü içtim bitane gerçekten doğru yaptm bilmiyorm ama veriyimmiki sence böyle idrarda çıkmayıp kanda çıkma olbailirmiKan vermeyi dusunuyo musun peki Bide öyle denesen
Çok stres yaptm.gercktm cnm ya sinir oldum valla bi an içtim.oyle aslında haklısın ben bugün veriyim bı kan yada yarın ona göre artık gidicem.bi doktora sağol bu arada cnm moralin icinNeden ilaç ictin emin olmadan canım bence ver emin ol yoksa doktora gidersin sakin ol stres yapma yaptıkça seni etkiler
Sne neden gidicen cnm test için mi sendeYarın bende gidicem neler olur bilmiyorum korkuyorum
Aynen cnm doğru Dion yarın gidicem vericem bende kan bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah kötü bişe olmasında artık Allah büyük cnm ikimiz içinde hayırlısı olsunVer tabi emin ol gecikmesi ve hala adet olmaman her zaman bi ihtimal olduğunu gösterir yoksa da doktor ona gore bakar yani Sen üzülme
Inşallah canım benim daha 15 gün var ama kasik agrım var sanırım yumurtlama dönemine girdim ondanAynen cnm doğru Dion yarın gidicem vericem bende kan bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah kötü bişe olmasında artık Allah büyük cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun
Hee anladım kuzum geçmiş olsun benim anlamında var troidi şimdi hamile.ama çok.zorlaniyor oyuzden ihmal etme sakin git cnm Allah'ım.sifa versin inşallah bı sıkıntı yoktur yavrmYok benim daha 15 gün var ben troit için dahiliyeye gidicem sanırım ondan tutmuyo benimki ona baktircam iki ay önce yüksekti ben kadın doğumda öğrendim ama üstünde durmadım aciklama yapmadılar bilmediğim için şimdi gidicem
Insallah canim ya baska bi sorunum yok yumurta rahîm güzel ama adet gecikmesi yaşıyorum her ay belirtj var ama sonra olmuyo bende tiroitten olmuyo olabilir dedim düşerse olur diye düşünüyorum allahın izniyle bakalım onu deniycem bu seferHee anladım kuzum geçmiş olsun benim anlamında var troidi şimdi hamile.ama çok.zorlaniyor oyuzden ihmal etme sakin git cnm Allah'ım.sifa versin inşallah bı sıkıntı yoktur yavrm
Ablanin degeri kaçtı biliyo musunHee anladım kuzum geçmiş olsun benim anlamında var troidi şimdi hamile.ama çok.zorlaniyor oyuzden ihmal etme sakin git cnm Allah'ım.sifa versin inşallah bı sıkıntı yoktur yavrm
Hiç bilmiyrm kuzum valla ama yüksekti baya şimdide iğne oluyor oyuzden bebeği etkilemesin diye erken doğum riski var inş bu sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun cnm tekrardan sana daima çıkmaz bı sorun Allah'ın izniyleAblanin degeri kaçtı biliyo musun
Inşallah çıkmaz canım ablanin biseyiHiç bilmiyrm kuzum valla ama yüksekti baya şimdide iğne oluyor oyuzden bebeği etkilemesin diye erken doğum riski var inş bu sıkıntı çıkmaz geçmiş olsun cnm tekrardan sana daima çıkmaz bı sorun Allah'ın izniyle
Amin cnm bnm sağolasın hepimize Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahInşallah çıkmaz canım ablanin biseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?