- 14 Nisan 2020
- 123
- 483
- 18
- 30
Test yapmadım hayırTest yaptınız mi
Canım dün yaptım yine negatif oyuzden korktm acaba bı saglik ocağına mi gitsem diyrmKorkma canım sakin ol bi daha mı test yapsan acaba
Test yapın varsa çıkar tabi benim.gibi adetiniz düzenli değilse cikmaYadabilirTest yapmadım hayır
Adetim düzenidir normaldeTest yapın varsa çıkar tabi benim.gibi adetiniz düzenli değilse cikmaYadabilir
Ozamn kesin çıkar cnmn hemn yap testAdetim düzenidir normalde
Bakiyolarsa hemen git canım bakalım ne diyceklerCanım dün yaptım yine negatif oyuzden korktm acaba bı saglik ocağına mi gitsem diyrm
Bakarlar diye düşünüyorum canım yani en fazla kan testi yapar bakmasa da ama eşim.yok.suan kızım var onla gidemem de belki öğleden sonra eşim gelicek öyle giderim artık dua et cnm banaBakiyolarsa hemen git canım bakalım ne diycekler
Ay hadi inşallahOzamn kesin çıkar cnmn hemn yap test
Edicem canım merak etme haber verirsin bana daBakarlar diye düşünüyorum canım yani en fazla kan testi yapar bakmasa da ama eşim.yok.suan kızım var onla gidemem de belki öğleden sonra eşim gelicek öyle giderim artık dua et cnm bana
Bekliyoruz cnm resmiminatarsin bize inş vardr bebişinAy hadi inşallahçok heyecanlıyım
Sağol cnm inş vardr bebiş gidersem yazarm cnmn sana zatenEdicem canım merak etme haber verirsin bana da
İnşallah canım kalbim fırlayacak heyecandanBekliyoruz cnm resmiminatarsin bize inş vardr bebişin
Hayırlısı cnm hadi inşallah ne zamndr deniyonuz cnmİnşallah canım kalbim fırlayacak heyecandan
Saol cnm 6 ay civarıHayırlısı cnm hadi inşallah ne zamndr deniyonuz cnm
Anladm cnm hayırlısı olsun inşallah varmı elinde test şimdi ne zman ypcan bende hycanlandimSaol cnm 6 ay civarı
Maalesef yok cnm almaya gideceğim birazdan hayırlısı bakalımAnladm cnm hayırlısı olsun inşallah varmı elinde test şimdi ne zman ypcan bende hycanlandim
Hadi bakalım.guzel haberler bekliyrm insallah cnmMaalesef yok cnm almaya gideceğim birazdan hayırlısı bakalım
İnşallah bakalım cnmHadi bakalım.guzel haberler bekliyrm insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?