Yaptinmi 11 gün nasıl dayandın ya hayranim böyle sabirli insanlaraMaalesef yok cnm almaya gideceğim birazdan hayırlısı bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptinmi 11 gün nasıl dayandın ya hayranim böyle sabirli insanlaraMaalesef yok cnm almaya gideceğim birazdan hayırlısı bakalım![]()
O akinti geçen ay bndede oldu su gıbı demi yani kivamida yok rengıde ama Bn adet oldum hamilelik mi diyede düşünmüştüm adet olacaksın cnm testte cıkardi baya günün geçmişCnm hala.hasta olmadım korkmaya basladm artik inşallah kötü bir şey yoktur akintimda oluyor su gibi ara ara
Ayy evet cnm ya su gibi bı bakiyrm çamaşırım ıslanmış tamamen belki geç dollenme olmustr umutlaniyrm işte adetm düzensiz benim oyuzden artk hayırlısı pazartesi gidicem sağlık ocağına kan testi yptrcm en azından keisn sonuç çıkarO akinti geçen ay bndede oldu su gıbı demi yani kivamida yok rengıde ama Bn adet oldum hamilelik mi diyede düşünmüştüm adet olacaksın cnm testte cıkardi baya günün geçmiş
Cnm valla doktorum progestan iç dedi adet olmak için 5gun iç adet olursun hamile değilsen dedi hamileysende bebeğe zararı yok dedi ben içtim hala olmadm oyuzden inş hamileyimdr yaa degilsemde biran önce olayım hasta stres yapiom iyice.sen hamilemisin şimdi cnmAy bnde zaten geçen ay bni o akinti umutlandırmişti cunki ondan önceki ayimda adete yakin böyle bi akinti gelmemişti ama bir baktim süpriz olsun sen kan testi yaptir yoksa ilaç iç yani adet olmak için
Hee tmm cnm ya k bakma şimdi tekrar okudum da sürprizi yanlış anlamışım.adet oldm.yazmissn artık hayırlısı cnm bakalım.bende bekliyrmHayır değişimyani süprizim adet olmakti
![]()
AynenTrans_woman cnm naptın yaptn mi test merak ettim
Cnm sıtres yapma valla sıtresle olmuyo Bn ilk ay çok stres yaptim cumki beş yildır spralliydim ve ilk defa hamile kalma çalişmasıydı yani beş senenin sonunda olunca insan illa stres düşünceye giriyorsun o ay olmadi ikinci ay yani geçen ay yine stresliydim düşünceli yine olmadı tabi yumurtla donemine dekte gelmemiş olabilir yani bu ay okadar değilim sadece ayin ortasına geldiğim zaman birazdaha ilişkiyi fazlalaştirmak istiyorum okadar adet olduğum zamanda üzülmüyorum önümdeki aya bakiyorum aylar su gibi geçiyo seni çok iyi anliyom insan çabuk olsun istiyo ama Rabbim ne zaman yazmisa ozamandır biz elimizden geleni yapalim yani çok düşünme rahat ol başarabilirsenCnm valla doktorum progestan iç dedi adet olmak için 5gun iç adet olursun hamile değilsen dedi hamileysende bebeğe zararı yok dedi ben içtim hala olmadm oyuzden inş hamileyimdr yaa degilsemde biran önce olayım hasta stres yapiom iyice.sen hamilemisin şimdi cnm
1 mayıs canımNlykkl senin nasıl cnm ne zamndi bat
Inşallah canım az kaldı 2 gün sonra netlesirNlykkl CNM SAGLİK OCAGİ Nİ ARADİM DA PAZARTESİ gel dedi artık pazartesi gidicem kalabalikmis baya onzama kadar belkide olurm hasta inş olmamda vardır bebis
Benimde bir mayis ikiside olabilirim1 mayıs canım
Aynen cnm doğru diyorsun streste etkiliyor düşünüyom çok ondan valla benim de 3sen oldu normal korunuyodk bı eşim geri cekilmeyle yani ben hemn olur diye erteledm hep ama şimdi 5ay olucak hala yok acaba niye olmuyor diye insan strese giriyor ister istemez ama artk yapmicam stres akışına bırak ama su bı netleşsin zaten dusunmicem fazla artık elbet vardır Allah'ın bı bikdigi inşallah çok bekletmez de gelir bebislerimizCnm sıtres yapma valla sıtresle olmuyo Bn ilk ay çok stres yaptim cumki beş yildır spralliydim ve ilk defa hamile kalma çalişmasıydı yani beş senenin sonunda olunca insan illa stres düşünceye giriyorsun o ay olmadi ikinci ay yani geçen ay yine stresliydim düşünceli yine olmadı tabi yumurtla donemine dekte gelmemiş olabilir yani bu ay okadar değilim sadece ayin ortasına geldiğim zaman birazdaha ilişkiyi fazlalaştirmak istiyorum okadar adet olduğum zamanda üzülmüyorum önümdeki aya bakiyorum aylar su gibi geçiyo seni çok iyi anliyom insan çabuk olsun istiyo ama Rabbim ne zaman yazmisa ozamandır biz elimizden geleni yapalim yani çok düşünme rahat ol başarabilirsen
Benim evlendikten sonra bi kere gecikti sonra hep gününde oldum 1 inde olurum yada 31 olabilirBenimde bir mayis ikiside olabilirim
Daha var ama ben patlamak yzereyim canım ya