Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

İnsallah cnm

Hayır günler geçmedigi icin demedim ben onu saymıyorum bile şişkinlik var vücudumda o acıdan dedim
Bnim şişkinlik son bir hafta kala başliyo cıdden göbeğim 3 aylik oluyo ve birazda kabizlik oluyo ondanda ama daha şuan çok erken birde belim acayip agrir çok ayakta durduğum zaman çömelme hissi duyarım ara ara agri saplanir göğüslerimde fena şişer sanki hamileyim gibi ama. Bu ay bunlarin hiç birini yaşamasam şüpelenicem artik

Benimki biraz daha degisik bazilari ayni bazilari farkli

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• EB900E24-132E-4D7B-8749-BF0B020D7836.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 25
merhabalar benimde adetim 30 la 40 gün arasında olur genelde bugün 37. günüm geçen aya görede 6 gün gecikti geçtiğimiz salı test yaptım negatifti dünden beri çok fazla kasıklarım ağrıyor kramplar giriyor göğüslerim çok şiş ve hassas çok fazla ağzım dilim kuruyor çok su içiyorum çokta tuvalete çıkıyorum tekrar test yapmak için bi süre daha beklemelimiyim emin değilim içim içimi yiyor

Cnm bunlar belirti olabilir ama biz birazda belirti aramaya seviyoruz ve buluyoruzda gunun geçtiyse varsa zaten vardir yoksa yani yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…