İnsallah cnmAynen cnm doğru diyorsun streste etkiliyor düşünüyom çok ondan valla benim de 3sen oldu normal korunuyodk bı eşim geri cekilmeyle yani ben hemn olur diye erteledm hep ama şimdi 5ay olucak hala yok acaba niye olmuyor diye insan strese giriyor ister istemez ama artk yapmicam stres akışına bırak ama su bı netleşsin zaten dusunmicem fazla artık elbet vardır Allah'ın bı bikdigi inşallah çok bekletmez de gelir bebislerimiz
Sımdıdenmi bana sımdı kolay geçiyo son on günu sayiyorumDaha var ama ben patlamak yzereyim canım ya
Sabret kuzum inş bu ay hayırlısı ile hamile olmuş olursunDaha var ama ben patlamak yzereyim canım ya
Hayır günler geçmedigi icin demedim ben onu saymıyorum bile şişkinlik var vücudumda o acıdan dedimSımdıdenmi bana sımdı kolay geçiyo son on günu sayiyorum
Inşallah olurum canim da gunlee gecmedigi icin demedim cok sis heryerim rahatsiz ediyo beni patliucam riye o yuzden dedimSabret kuzum inş bu ay hayırlısı ile hamile olmuş olursun
Canim.ne durumdasınSabret kuzum inş bu ay hayırlısı ile hamile olmuş olursun
Hala olmadm cnmCanim.ne durumdasın
Bnim şişkinlik son bir hafta kala başliyo cıdden göbeğim 3 aylik oluyo ve birazda kabizlik oluyo ondanda ama daha şuan çok erken birde belim acayip agrir çok ayakta durduğum zaman çömelme hissi duyarım ara ara agri saplanir göğüslerimde fena şişer sanki hamileyim gibi ama. Bu ay bunlarin hiç birini yaşamasam şüpelenicem artikHayır günler geçmedigi icin demedim ben onu saymıyorum bile şişkinlik var vücudumda o acıdan dedim
Pazartesi gidicen dimi kan vermeyeHala olmadm cnm
adet valla yaa belirti de yok belki birden olurum bilmiyom hiç
Benimki biraz daha degisik bazilari ayni bazilari farkliBnim şişkinlik son bir hafta kala başliyo cıdden göbeğim 3 aylik oluyo ve birazda kabizlik oluyo ondanda ama daha şuan çok erken birde belim acayip agrir çok ayakta durduğum zaman çömelme hissi duyarım ara ara agri saplanir göğüslerimde fena şişer sanki hamileyim gibi ama. Bu ay bunlarin hiç birini yaşamasam şüpelenicem artik
Gidicem cnm inşallah bı aksilik.cikmazsa olmazsm gidip veririm rahtlarim en azından varmı yokmu ona göre kafam rahtlarPazartesi gidicen dimi kan vermeye
Öyle tabi canım böyle olunca insan rahatsız oluyo var mi yok mu oldum olcam derken stres yaparsın iyiceGidicem cnm inşallah bı aksilik.cikmazsa olmazsm gidip veririm rahtlarim en azından varmı yokmu ona göre kafam rahtlar
İnş umutlarin boşa çikmaz sevindirirsin biziGidicem cnm inşallah bı aksilik.cikmazsa olmazsm gidip veririm rahtlarim en azından varmı yokmu ona göre kafam rahtlar
İnşallah canım valla hayırlısı artık ya yoksa da bidaha bukadar umut baglamicam gercekten üzülüyorum sonrasındaİnş umutlarin boşa çikmaz sevindirirsin bizi❤
Aynen öyle canım valla hayırlısı olsun inşallahÖyle tabi canım böyle olunca insan rahatsız oluyo var mi yok mu oldum olcam derken stres yaparsın iyice
Üzülme canım sen hep bana üzülme olcak dedin sende üzülme olur inşallah kötü olumsuz düşünmeAynen öyle canım valla hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?