Gelmesine gelir de giriş çıkışlar yasak canım ilçeden merkeze gidilmiyo o yüzdenNiye gelmesinki canım eve getrirler senin otrdugun yer küçük biyrmi
Ilçe geliyo köy değil ama giriş çıkış yasak şu anMerkezde oturmasan bile gelir bnim annem Yalova inin bi köyünde oturuyo yani merkeze yarim saat uzaklikta oraya kargo kapiya kadar gidiyo
anladm cnm da dagirim.sirketleri yasak değil diye biliyrdm ben valla neyse artık inş en kısa zmanda duzelirse alırsın cnnIlçe geliyo köy değil ama giriş çıkış yasak şu an
Canim test negatifti 31 martta regl oldum. Ama suan tekrar hasta olcakmisim gbi belirtim var bunun sebebi nedir gögusum acior bide canm brsey daha sorabilirmiyim ? Erken regl nasil hesaplaniyor adet oldugun gunde sayiliyor mu yoksa bittikten sonrami gunler sayiliyorVarsa testin resmini atar misin
anladm cnm da dagirim.sirketleri yasak değil diye biliyrdm ben valla neyse artık inş en kısa zmanda duzelirse alırsın cnn
[/QUOTE
Bilmiyorum canım benim bildiğim gelmiyo ama zaten oruç geliyo oruç tutabilirsem tutarım sonra bayram falan derken zamani ne zamansa o zaman olur biraktim akisina artik
Yumurtlama zamanın geldiyse olabilir benimde öyle şu an aynı şeyler var yumurtama döneminde olduğum içinCanim test negatifti 31 martta regl oldum. Ama suan tekrar hasta olcakmisim gbi belirtim var bunun sebebi nedir gögusum acior bide canm brsey daha sorabilirmiyim ? Erken regl nasil hesaplaniyor adet oldugun gunde sayiliyor mu yoksa bittikten sonrami gunler sayiliyor
Adet olduğun günde sayiliyo o zamandan başlayıp sayicaksinCanim test negatifti 31 martta regl oldum. Ama suan tekrar hasta olcakmisim gbi belirtim var bunun sebebi nedir gögusum acior bide canm brsey daha sorabilirmiyim ? Erken regl nasil hesaplaniyor adet oldugun gunde sayiliyor mu yoksa bittikten sonrami gunler sayiliyor
Aynen canim 31 martta oldum yani 15 16 gunum ve yumurtlama gunu bnce bnde ilk defa oldu yumurtlama donemimde kahve rengi akintim olurdu bende tedirgin oldum bianYumurtlama zamanın geldiyse olabilir benimde öyle şu an aynı şeyler var yumurtama döneminde olduğum için
Inşallah canım sende durumlar nasılHayırlısı olsun inşallah canım hepimiz için aynen akışına bırak zaten hiç beklemediğin bı anda gelir bebişin inş canim
Cnm hala.hasta olmadım korkmaya basladm artik inşallah kötü bir şey yoktur akintimda oluyor su gibi ara araInşallah canım sende durumlar nasıl
Korkma canım sakin ol bi daha mı test yapsan acabaCnm hala.hasta olmadım korkmaya basladm artik inşallah kötü bir şey yoktur akintimda oluyor su gibi ara ara
Test yaptınız miSlm kızlar.. Adetim de 11 günlük gecikme göğsümde acıma ve biraz baş ağrım var. Ne diyorsunuz sizce hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?