Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Varsa testin resmini atar misin
Canim test negatifti 31 martta regl oldum. Ama suan tekrar hasta olcakmisim gbi belirtim var bunun sebebi nedir gögusum acior bide canm brsey daha sorabilirmiyim ? Erken regl nasil hesaplaniyor adet oldugun gunde sayiliyor mu yoksa bittikten sonrami gunler sayiliyor

Yumurtlama zamanın geldiyse olabilir benimde öyle şu an aynı şeyler var yumurtama döneminde olduğum için

Adet olduğun günde sayiliyo o zamandan başlayıp sayicaksin

Hayırlısı olsun inşallah canım hepimiz için aynen akışına bırak zaten hiç beklemediğin bı anda gelir bebişin inş canim

Yumurtlama zamanın geldiyse olabilir benimde öyle şu an aynı şeyler var yumurtama döneminde olduğum için
Aynen canim 31 martta oldum yani 15 16 gunum ve yumurtlama gunu bnce bnde ilk defa oldu yumurtlama donemimde kahve rengi akintim olurdu bende tedirgin oldum bian

Slm kızlar.. Adetim de 11 günlük gecikme göğsümde acıma ve biraz baş ağrım var. Ne diyorsunuz sizce hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…