Daha adet olmadınmı valla senli benli konuşuyorum ama sizli konuşmayida sevmiyomİnşallah canım benim aminnnnn sağol canım
Sıkıntı yok cnm konusabilirsin tabi olmadm Valla daha sabah baya sancım vardı ama hiç bişey yokDaha adet olmadınmı valla senli benli konuşuyorum ama sizli konuşmayida sevmiyom
Yazabilirsin sende konuşuruz bizim için sorun olmaz daha güzel olurValla takip ediyorum sızı yazmasamda iki kişi nasil güzel destek oluyosunuz birbirinize yanliz sen adetlerin duzensızse soğan suyu iyi geliyormuş hamile kalma şansınıda arttiriyomus ben bu ay başladim adet düzensizliğim yok hamilelik için içiyorum
Sen diyebilirsin 8 ay oldu benim 6 aydır deniyorum bendeSız yeni evlisiniz heralde kaç aydir
Inşallah canım aminnnnBnce normal cnm 2cocuk geç bile kalmışsın bende kendime diyom şimdi keşke daha önce baslasaydm diye bende 4senelik evliyim kızım var bitane 3 yasinda Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın olmayanlara da hakededne tattrsin anneliği başta canımNlykkl ye
Bu ay da olmazsa bi dahaki ay alcam canım eczanelerde olmuyo dimi var mi acabaNlykkl canım ben arkadaşın üstte attgi sayfaya baktm da takvim çoğunu yanıltms yaa sen istersen ovulasyan testi al testi yapıp ilk yaptıklarında hamile.kaln çok var bak istersen de
Canım ben GittiGidiyor dan aldım hemde güvenilir yanı eczanelerde pahalı oluyor sen alcagin zaman şöyle atarm san ben markasını falan ben 40ovulasyon 10gebelik 50tlye aldım düşün yani çokta arastrdimBu ay da olmazsa bi dahaki ay alcam canım eczanelerde olmuyo dimi var mi acaba
Bilmiyorum ya kargo sipariş falan nasıl gelcek ki kargo merkezde ilçeye gelemez nasıl alcamCanım ben GittiGidiyor dan aldım hemde güvenilir yanı eczanelerde pahalı oluyor sen alcagin zaman şöyle atarm san ben markasını falan ben 40ovulasyon 10gebelik 50tlye aldım düşün yani çokta arastrdim
Niye gelmesinki canım eve getrirler senin otrdugun yer küçük biyrmiBilmiyorum ya kargo sipariş falan nasıl gelcek ki kargo merkezde ilçeye gelemez nasıl alcam
Bide canim kapida ödemeli yapmadin demi yani BNde sipariş edersem kapida ödeme istiyorumNiye gelmesinki canım eve getrirler senin otrdugun yer küçük biyrmi
Kredi kartiyla almistm ben cnmBide canim kapida ödemeli yapmadin demi yani BNde sipariş edersem kapida ödeme istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?