Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Ay bu belirsizlik insani deli eder Bn bile olcammi olmucammiya gırıyorum son bi hafta olimde artik kutulim diyorum cıdden ne zaman olcani bilmemek çok stres

Yazabilirsin sende konuşuruz bizim için sorun olmaz daha güzel olur

Bu sayfa

Eklentiler

• 9AEFBAA8-68C2-4CAA-9D64-D5C63E4651E8.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu ay da olmazsa bi dahaki ay alcam canım eczanelerde olmuyo dimi var mi acaba
Canım ben GittiGidiyor dan aldım hemde güvenilir yanı eczanelerde pahalı oluyor sen alcagin zaman şöyle atarm san ben markasını falan ben 40ovulasyon 10gebelik 50tlye aldım düşün yani çokta arastrdim

Canım ben GittiGidiyor dan aldım hemde güvenilir yanı eczanelerde pahalı oluyor sen alcagin zaman şöyle atarm san ben markasını falan ben 40ovulasyon 10gebelik 50tlye aldım düşün yani çokta arastrdim
Bilmiyorum ya kargo sipariş falan nasıl gelcek ki kargo merkezde ilçeye gelemez nasıl alcam

Kızlar merhaba benim adetim iki gün gecikti ama 26.27 28 günde bir adet olurum yani arada erken olduğum olur ama hiç 28 günü geçtiği olmamıştı ..ama hamile olmama ihtimal vermiyorum çünkü tüp bebeğe başlıyorduk bu ay eşimde sperm sayısı çok az ve ben Bu ay doğru düzgün değerlendirmedim yatmadım hemen tuvalete gidip duş aldım ovulasyon takibi yapmadım yani çok zor bir ihtimal göğüslerim sis değil hassas değil sadece bas agrısı cekiyorum iki gündür en son gittiğim doktor polikistik görünüm var demişti onunla alakalı bir gecikme yasıyor olabilir miyim

Allah ol derse olur göğüs şişmiş şişmemiş ona takilma Bn her adet olacagim zaman şişer ve elleyince acir ama adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…