Herkeste belirtiler aynı olmuyo göğüs dolgunlasir mi diye sormustun bi test yap ilacı da içme ne olur ne olmaz4 5 gun gecikti
Canim oldun mu adetm merak ettimİyiyim kuzum şimdi hayırlısı artık bakalım herşey nasip.kismet artık buraya bile çok girmk.istemiyom insan illaki aklına takiliyo buraya daha çok.girince düşünmeden olmuyor
Yok kuzum olmadim valla hiç belirti de yok inankiCanim oldun mu adetm merak ettim
Canm birsey sorabilirmiyim dun kahve rengi leke geldi biraz ve hafif sancim oldu ama gecti geri lekede yok sancida test yaptim az once negatf szce stres yaptigim icin mi adet olamiorumCanim oldun mu adetm merak ettim
Allah allah haberdar et beni de acaba stres mi yaptın bakalım bugün gelcek miYok kuzum olmadim valla hiç belirti de yok inanki
Cnm hiç streste yapmadm.valla rahatim olursa olur olmazsa olmaz dedim.ama.adetlerim düzensiz ya benim bikac gün oynuyor çoğu zamn bakalım artık gorucez haberdar ederim tabi etmem miAllah allah haberdar et beni de acaba stres mi yaptın bakalım bugün gelcek mi
Varsa testin resmini atar misinCanm birsey sorabilirmiyim dun kahve rengi leke geldi biraz ve hafif sancim oldu ama gecti geri lekede yok sancida test yaptim az once negatf szce stres yaptigim icin mi adet olamiorum
Öyle sanıyoruz isye canım bak ben yaptığım zamanlarda 2 3 gün geçti hep geçmezdi o zamana kadar var sandım stres yapmıyorum sandım yapiyomusum bugün başka şeylerle oyalan telefonda oyun oyna kızınla oyna ben valla hep oyun oynadim aklıma gelmedi unuttum sayılır saymadım belirtileri onemiyorum1 hafta olmazsam anca öyle yapicam testCnm hiç streste yapmadm.valla rahatim olursa olur olmazsa olmaz dedim.ama.adetlerim düzensiz ya benim bikac gün oynuyor çoğu zamn bakalım artık gorucez haberdar ederim tabi etmem mi
Aynn canım.belki.de yapmıyom.saniyom.ama belki de yapiom.bilmiom.cnm artık bakicam ne olursa hayırlısı artık akışına bıraktım herseyinzaten evdeyiz hep yapck bişe yok hep oyun oynuyoz kostryz valla iş yapiom hep iyice sardım ise kafayiÖyle sanıyoruz isye canım bak ben yaptığım zamanlarda 2 3 gün geçti hep geçmezdi o zamana kadar var sandım stres yapmıyorum sandım yapiyomusum bugün başka şeylerle oyalan telefonda oyun oyna kızınla oyna ben valla hep oyun oynadim aklıma gelmedi unuttum sayılır saymadım belirtileri onemiyorum1 hafta olmazsam anca öyle yapicam test
Seninde az kaldı canım zatem ikimiz içinde hayırlısı olsun valla sende haberdar et beniÖyle sanıyoruz isye canım bak ben yaptığım zamanlarda 2 3 gün geçti hep geçmezdi o zamana kadar var sandım stres yapmıyorum sandım yapiyomusum bugün başka şeylerle oyalan telefonda oyun oyna kızınla oyna ben valla hep oyun oynadim aklıma gelmedi unuttum sayılır saymadım belirtileri onemiyorum1 hafta olmazsam anca öyle yapicam test
Kendini yorma fazla canim agir isler yapma o kadar da dikkat etAynn canım.belki.de yapmıyom.saniyom.ama belki de yapiom.bilmiom.cnm artık bakicam ne olursa hayırlısı artık akışına bıraktım herseyinzaten evdeyiz hep yapck bişe yok hep oyun oynuyoz kostryz valla iş yapiom hep iyice sardım ise kafayi
Benim akintim var canım bide göğüsler şişti agriyo biraz kaşık agrım falan yok akıntı da az bakalım Haber veririm tabi ama 1 haftaya kadar bekliycem adet olmazsam anca o şekilde kan verebilirim başka bi şansım yok zatenSeninde az kaldı canım zatem ikimiz içinde hayırlısı olsun valla sende haberdar et beni
Aynen cnm geçmeden yapma ,zaten sende ikimiz.icinde hayırlısı olsun valla bende baya yapiom.is cnm ya ne perde kaldı ne halı mutfak dolaplarını hep.tirmandim sildimBenim akintim var canım bide göğüsler şişti agriyo biraz kaşık agrım falan yok akıntı da az bakalım Haber veririm tabi ama 1 haftaya kadar bekliycem adet olmazsam anca o şekilde kan verebilirim başka bi şansım yok zaten
Yarından itibaren dinlen bari canım yorma kendini varsa bebiş rahat tutsunAynen cnm geçmeden yapma ,zaten sende ikimiz.icinde hayırlısı olsun valla bende baya yapiom.is cnm ya ne perde kaldı ne halı mutfak dolaplarını hep.tirmandim sildimyoruldum
zaten baya yaptım bitti cnm artk bikac gun yapmam bişe valla yatarım çok evde takılırım hberleselim olur mu cnm yaz bana hep bende yazarmYarından itibaren dinlen bari canım yorma kendini varsa bebiş rahat tutsun
Canim benim eşimi yolladim şimdi ise baktım bi damla pembe kan gelmiş ped taktım belim agriyo dalga dalga da karnım ama bakalım olcak miyim yarın olmam lazımdı aslında ama beklemedeyimzaten baya yaptım bitti cnm artk bikac gun yapmam bişe valla yatarım çok evde takılırım hberleselim olur mu cnm yaz bana hep bende yazarm
Hayırlısı kuzum.ins olmazsın yaa benimde eşim gitmiyor ise de kızım.kallti erkenden herzamnki gibi 8de uyandım ama hiç belirtim yok hala cnm benim gelen gid n de yok akıntı var az az sadeceCanim benim eşimi yolladim şimdi ise baktım bi damla pembe kan gelmiş ped taktım belim agriyo dalga dalga da karnım ama bakalım olcak miyim yarın olmam lazımdı aslında ama beklemedeyim
Valla canım normalde olacagım zaman direk anlıyorum demiştim sana da belli ediyo sabah kalktım eşimi göndermek için kahvaltı hazırlarken çok sıkıştım ama ocakta patates vardı bırakıp gidemedim biraz sonra giderim derken afedersin belki komik ama kaçırdım azcik sonra lavaboya gittim o zaman da minicik bi kan vardı ama belli belirsiz emin olamadım neyse eşimin girmesine yakın da az önce iste baktım gene bi damla bile yok azcik kan vardı ped koydum şimdi bakalım dün akşam ilişki oldu ondan midir yoksa geliyo mu bilemedim adet ağrısı gibi de yok sadece birazcık belim agriyo hayırlısı olsunHayırlısı kuzum.ins olmazsın yaa benimde eşim gitmiyor ise de kızım.kallti erkenden herzamnki gibi 8de uyandım ama hiç belirtim yok hala cnm benim gelen gid n de yok akıntı var az az sadece
Ayy kuzum ozamn hamile olabilirsin gercekten çiş tutamama çok oluyor hamilelekte ki adetValla canım normalde olacagım zaman direk anlıyorum demiştim sana da belli ediyo sabah kalktım eşimi göndermek için kahvaltı hazırlarken çok sıkıştım ama ocakta patates vardı bırakıp gidemedim biraz sonra giderim derken afedersin belki komik ama kaçırdım azcik sonra lavaboya gittim o zaman da minicik bi kan vardı ama belli belirsiz emin olamadım neyse eşimin girmesine yakın da az önce iste baktım gene bi damla bile yok azcik kan vardı ped koydum şimdi bakalım dün akşam ilişki oldu ondan midir yoksa geliyo mu bilemedim adet ağrısı gibi de yok sadece birazcık belim agriyo hayırlısı olsun
Hele bel ağrısıAyy kuzum ozamn hamile olabilirsin gercekten çiş tutamama çok oluyor hamilelekte ki adet
olunca insan illaki anlıyor ya cnm benc seninki adet kanaması değil genelde adet de az az gelmiyor ki anam hemn belli ediyor kendini inş hamilesinidr canım ya aminm hakkımızda hayırlısı olsun benim.umudum yok hiç kendimden yana ama artk bakicaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?