Aynen öyle cnm Allah n dilerse o olurÖyle tabiki canım sen dinlenip iyi beslensen korusanda bazen olmuyo ama yorulup oturmasan dinlenemesen de tutuyo allah biliyo işini ona bırakıyorum ben
Dedim ya ilişki oldu diye sonrasında belimin altına yastık koyup yatıyorum azda olsa dün akşam eşim yastık koycakti yat diye bende yatsam da fark etmez yarından sonra hasta olcam dedim oda güldü belki olmiycan nerden biliyosn dedi şaşırdım sonra yattım biraz 10 15 dakkaNe oldu ki cnm ya hissetmiştir belki de kuzum.Allah büyük valla ya hayırlısı olsun in s hamilelik haberini bekliyorm canım bikac gün geçsin test yap olur mu
Tmam.cnm söyle tabi kesim test de yaparsan soylemims olmazsın hasta hadi bebk geliyor kuzum yaaa sanki içime öyle doğuyorInşallah canım olursam söylerim sana
Hastalığı veren de o iyi eden de o evet ne dilerse o olur hayırlısı olsun canımAynen öyle cnm Allah n dilerse o olur
İcine doğmuştur kuzum belki ya Allah söyletmis valla haa bnce kesin var cnm senin bebişin inş oyledrDedim ya ilişki oldu diye sonrasında belimin altına yastık koyup yatıyorum azda olsa dün akşam eşim yastık koycakti yat diye bende yatsam da fark etmez yarından sonra hasta olcam dedim oda güldü belki olmiycan nerden biliyosn dedi şaşırdım sonra yattım biraz 10 15 dakka
Bi hafta beklerim canım olmazsa zaten olmaz teste güvenemiyorum ki kesin sonuç istiyorum negatif görürsem kötü olurumNe oldu ki cnm ya hissetmiştir belki de kuzum.Allah büyük valla ya hayırlısı olsun in s hamilelik haberini bekliyorm canım bikac gün geçsin test yap olur mu
Allahım isteyen herkese nasip etsin sen ve ben dahilİcine doğmuştur kuzum belki ya Allah söyletmis valla haa bnce kesin var cnm senin bebişin inş oyledr
Testte yanıltmiyor cnm ama.1hafta gecerse yap varsa keisn çıkar zaten sonra kan veririsn hemn inş vardr cnm amin inşallah kuzumBi hafta beklerim canım olmazsa zaten olmaz teste güvenemiyorum ki kesin sonuç istiyorum negatif görürsem kötü olurum
Öyle yaparım canim olsun da bi hafta beklemek ne ki 7 aydır bekliyorum 8 olcak 2 hafta sonraTestte yanıltmiyor cnm ama.1hafta gecerse yap varsa keisn çıkar zaten sonra kan veririsn hemn inş vardr cnm amin inşallah kuzum
Olsun kuzumn geç olsun güç olmasın yavrm inş bu ay olucak cnm Allah'ın izniyleÖyle yaparım canim olsun da bi hafta beklemek ne ki 7 aydır bekliyorum 8 olcak 2 hafta sonra
Tabiki canım olsun da ne zaman olursa olsun beklerizOlsun kuzumn geç olsun güç olmasın yavrm inş bu ay olucak cnm Allah'ın izniyle
Lavaboya gitmeye korkuyorum devamı gelir diye sıkıştım aslında ama gelir diye de gitmek istemiyorumOlsun kuzumn geç olsun güç olmasın yavrm inş bu ay olucak cnm Allah'ın izniyle
Öyle yapma git cnm nolcaksa olsun yavrm.olmassin inşallahLavaboya gitmeye korkuyorum devamı gelir diye sıkıştım aslında ama gelir diye de gitmek istemiyorum
Gittim canım sildigim zaman sarı akıntı vardı böyle olunca devamında geliyo ama bakalım aklimdan cikarcam oyun oyniycam biraz çay icicem tv izliycem seninle konuşcamÖyle yapma git cnm nolcaksa olsun yavrm.olmassin inşallah
Aynen düşünme kuzum sen başka şeylerle ugras yavrm inş olmazsın hayirlis neyse o olsun canım ben burdayım konusalm.cnm tabiGittim canım sildigim zaman sarı akıntı vardı böyle olunca devamında geliyo ama bakalım aklimdan cikarcam oyun oyniycam biraz çay icicem tv izliycem seninle konuşcam
Sen anlat biraz da canımAynen düşünme kuzum sen başka şeylerle ugras yavrm inş olmazsın hayirlis neyse o olsun canım ben burdayım konusalm.cnm tabi
Ben ne anlatyimki kuzum valla hiç bise yok bende belirtide falanda yok sadece goguslerim sis meme uclarim çıkıyor ayiptr söylemesi cnm hastalancm galiba yaniSen anlat biraz da canım
Canım bi damla geldi gene geliyo galiba agrım da yok ama bakalımBen ne anlatyimki kuzum valla hiç bise yok bende belirtide falanda yok sadece goguslerim sis meme uclarim çıkıyor ayiptr söylemesi cnm hastalancm galiba yani
Hadi hayırlısı olsun cnm bakma çok bırak kendi haline yavrm ya ped yok bakma unut bakalım nolucak hyrlisi inşCanım bi damla geldi gene geliyo galiba agrım da yok ama bakalım
Tamam bakmam canım ped var zaten gelirse gelir napim dedigin gibiHadi hayırlısı olsun cnm bakma çok bırak kendi haline yavrm ya ped yok bakma unut bakalım nolucak hyrlisi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?