Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Ne oldu ki cnm ya hissetmiştir belki de kuzum.Allah büyük valla ya hayırlısı olsun in s hamilelik haberini bekliyorm canım bikac gün geçsin test yap olur mu
Dedim ya ilişki oldu diye sonrasında belimin altına yastık koyup yatıyorum azda olsa dün akşam eşim yastık koycakti yat diye bende yatsam da fark etmez yarından sonra hasta olcam dedim oda güldü belki olmiycan nerden biliyosn dedi şaşırdım sonra yattım biraz 10 15 dakka

İcine doğmuştur kuzum belki ya Allah söyletmis valla haa bnce kesin var cnm senin bebişin inş oyledr

Ne oldu ki cnm ya hissetmiştir belki de kuzum.Allah büyük valla ya hayırlısı olsun in s hamilelik haberini bekliyorm canım bikac gün geçsin test yap olur mu
Bi hafta beklerim canım olmazsa zaten olmaz teste güvenemiyorum ki kesin sonuç istiyorum negatif görürsem kötü olurum

Bi hafta beklerim canım olmazsa zaten olmaz teste güvenemiyorum ki kesin sonuç istiyorum negatif görürsem kötü olurum
Testte yanıltmiyor cnm ama.1hafta gecerse yap varsa keisn çıkar zaten sonra kan veririsn hemn inş vardr cnm amin inşallah kuzum

Gittim canım sildigim zaman sarı akıntı vardı böyle olunca devamında geliyo ama bakalım aklimdan cikarcam oyun oyniycam biraz çay icicem tv izliycem seninle konuşcam
Aynen düşünme kuzum sen başka şeylerle ugras yavrm inş olmazsın hayirlis neyse o olsun canım ben burdayım konusalm.cnm tabi

Sen anlat biraz da canım
Ben ne anlatyimki kuzum valla hiç bise yok bende belirtide falanda yok sadece goguslerim sis meme uclarim çıkıyor ayiptr söylemesi cnm hastalancm galiba yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…