Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Içim dışarı cikmadigim için rahat evdeyim bütün gün sigaradan galiba o kötü yapiyo beni
Hee anladm.ozamn sıkıntı yok.cnm.icme şu sigarayı cnm ya bile.bile kendinize zarar veriyoruz hep içenler

Hee anladm.ozamn sıkıntı yok.cnm.icme şu sigarayı cnm ya bile.bile kendinize zarar veriyoruz hep içenler
Napim canım bırakamadım bi türlü hamile kalırsam anca o zaman mecburiyetten bırakırım obur türlü denedim ama bi tane de olsa içiyorum tamamen bırakamadım

Napim canım bırakamadım bi türlü hamile kalırsam anca o zaman mecburiyetten bırakırım obur türlü denedim ama bi tane de olsa içiyorum tamamen bırakamadım
Hamile gibi düşün cnm kendini belki birakabilirsin inş cnm hayırlısı kuzum ya illaki kolay değildir birkmk cnm

O psikolojiye girersem daha çok içerim canım olmadığını bildiğim için
Hee ozamn zaman a birk cnm artk napican hayırlısı valla bnde dün esimle konustk dedim bu ay hastalanırsam.bidaki ay korunalm.dedim.malum hastaneler de kötü durumda en azından biraz düzelir belki virüs de cnm ya öyle bi kaar aldık valla bu aya adet olursam bidaki ay koruncaz yani inş hakkımızda hayırlısı bakalım nolucak

Öyle canım kötü durumda ama mecbur kalınında gitmek zorunda kalcaz korunursan ıyi olcagini dusunuyosan sen iyisini bilirsin dün akşam bende öyle bisey olursa nasıl gidicem hastaneye nasıl yapicam diye düşündüm ama ben korunmak istemiyorum korunmam yani bisey olmadığı sürece

Aynen cnm inş biran önce gecerde bu durumlar. Aynen kuzum.korunma sen cnm zaten inşallah biran önce hamile kalırsın cnm

Hamile kalmamaya dikkat edicem canım ama korunursan olmaz doye korkuyorum o yuzden
Cnm sen hamile kalmaya çalış olsun Allah büyük yavrm daha ilk çocuk için ya oyuzden korunma zaten cnm ben olursanda bı sekil gider zaten ben ilk hamileligimde hastaneye bile çok gtmedim zten

Cnm sen hamile kalmaya çalış olsun Allah büyük yavrm daha ilk çocuk için ya oyuzden korunma zaten cnm ben olursanda bı sekil gider zaten ben ilk hamileligimde hastaneye bile çok gtmedim zten
Benim riskim olcak büyük ihtimal o yüzden mecbur sürekli gitmek zorundayim o yüzden biraz tedirginim dün gece çok düşündüm nasıl yaparım diye

Benim riskim olcak büyük ihtimal o yüzden mecbur sürekli gitmek zorundayim o yüzden biraz tedirginim dün gece çok düşündüm nasıl yaparım diye
Niye öyle düşünüyon cnmnya olmaz Allahin izniyle ya inşallah hayırlı sağlıklı bı gebelik geçirirsin cnm

Niye öyle düşünüyon cnmnya olmaz Allahin izniyle ya inşallah hayırlı sağlıklı bı gebelik geçirirsin cnm
Rahatsızlığım var canım o yüzden sıkıntılı olcak eminim yani kontrol altında olmak gerekicek sürekli gitmek gerekicek

Fmf canım akdeniz ateşi diyolar
Cnm benim ya deminden beri hastalığa baktm da geç yazdm biraz çok geçmiş olsun kuzum kalıtsalmis hemde ama olsun Rabbim başka dert vermesin cnm dikkat et kendine oyuzden demkki senin karnında ağrı falan oluyor ara ara Allah'ım sağlık güç versin yavrm olsun bebişin gelirse o sana güç verir cnm Allah'ın izniyle

Evet öyle canım ilaç kullanıyorum iste devam olur boyu karin agrim çok şiddetli olursa doktorlar ondan diyo ama az olanlar vücutla alakalı heralde

Evet öyle canım ilaç kullanıyorum iste devam olur boyu karin agrim çok şiddetli olursa doktorlar ondan diyo ama az olanlar vücutla alakalı heralde
Anladm.cnm hayirlisiile inş güzel bu hamilelik nasip etsin Allah dikkat et kendine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…