Şöyle söylim canım böbrek hastasiyim iste ona rağmen şimdiye kadar böyle bisey yaşamadım evlenene kadar yani tubakere gitmeye üşenirdim tutardim saatlerce hatta annem kızardı tutma sana zarar diye sonra da rahatsizlanirdim hic kaçırdığımi bilmem böyle ama gitmezsem bi anda azcik gidiyo tutamıyorum anlamadımAyy kuzum ozamn hamile olabilirsin gercekten çiş tutamama çok oluyor hamilelekte ki adet
olunca insan illaki anlıyor ya cnm benc seninki adet kanaması değil genelde adet de az az gelmiyor ki anam hemn belli ediyor kendini inş hamilesinidr canım ya aminm hakkımızda hayırlısı olsun benim.umudum yok hiç kendimden yana ama artk bakicaz artık.
Canım büyük konusmim de bel ağrısı karın ağrısı razıyım olsun yeterki ben neler gördüm onalr ne ki ucunda bebiş varsa çekerim çekmediğim şeyler değilHele bel ağrısıoda kötü cnm ama hamileysen inşallah hepsi çekiliyor yeterki bebiş olsun
Evet tutmak iyi değil cnm anne. Doğru diyor da yazdıkların gerçekten hamileliği gösteriyor inş öyledir kuzumn ya ki hasta olcagini da anlıyorsun zaten illaki şimdi öylede hissetmiyorsun hayırlısı cnm ya ben şuan heycanlandm senin adına valla ya kesin hamilesin senŞöyle söylim canım böbrek hastasiyim iste ona rağmen şimdiye kadar böyle bisey yaşamadım evlenene kadar yani tubakere gitmeye üşenirdim tutardim saatlerce hatta annem kızardı tutma sana zarar diye sonra da rahatsizlanirdim hic kaçırdığımi bilmem böyle ama gitmezsem bi anda azcik gidiyo tutamıyorum anlamadım
Inşallah ikimizinde olur canım kitap var bi tane yasin suresi bi çok sure var onu okumaya çalışıyorum dua ediyorum bol bol allahım görür de kabul eder inşallahAyy kuzum ozamn hamile olabilirsin gercekten çiş tutamama çok oluyor hamilelekte ki adet
olunca insan illaki anlıyor ya cnm benc seninki adet kanaması değil genelde adet de az az gelmiyor ki anam hemn belli ediyor kendini inş hamilesinidr canım ya aminm hakkımızda hayırlısı olsun benim.umudum yok hiç kendimden yana ama artk bakicaz artık.
Canım benim yaa kıyamam inş bebektir kuzum gerçekten Allah gönlümüze göre versin hepimizin insallahhCanım büyük konusmim de bel ağrısı karın ağrısı razıyım olsun yeterki ben neler gördüm onalr ne ki ucunda bebiş varsa çekerim çekmediğim şeyler değil
Inşallah ikimizinde olur canım kitap var bi tane yasin suresi bi çok sure var onu okumaya çalışıyorum dua ediyorum bol bol allahım görür de kabul eder inşallah
[/QUObenim için de oku cnm ya ben hep dua ediyrm inanki ikimizede Allah'ım tez zamnda anne olmayı nasip etsin sana inşallah cnm Allah hep duyuyor bizi yeterki vazgecmeden dua edelim
Hastalık belirtisi o şekilde agrım yok canım zaten bi anda geliyo ya belli de ediyo aha diyorum olcam dememle olması bi oliyo yada olmuş oluyo ben ne hissettiğimi bilmiyorum canım nasil olur bu zamanda bilemiyorum doktora nasıl giderim naparlar beni zor bi süreç bekliyo eger varsa ama sanki kalbim yerinden cikicak atiyo sürekli inşallah dediğin gibi olurEvet tutmak iyi değil cnm anne. Doğru diyor da yazdıkların gerçekten hamileliği gösteriyor inş öyledir kuzumn ya ki hasta olcagini da anlıyorsun zaten illaki şimdi öylede hissetmiyorsun hayırlısı cnm ya ben şuan heycanlandm senin adına valla ya kesin hamilesin sen
Sana soyledim mi bilmiyorum bi ara bi iki ay once icimde bisey vardi borcumuz var demistim sana icimden bi ses borc bitince olcak diyodu dün kapattık bakalımCanım benim yaa kıyamam inş bebektir kuzum gerçekten Allah gönlümüze göre versin hepimizin insallahh
Doktora gtmene hiç gerek yok dert etme sen onları hiç zaten hamilelere özel bakiyorlar mecbur cnm çok sık gtmene de gerek yok hic sen bı hamile.ol.da Allah yardım eder kuzum ki bence hamilesin cnm kesin bak görürsün ayy heycanlandm haa bendeHastalık belirtisi o şekilde agrım yok canım zaten bi anda geliyo ya belli de ediyo aha diyorum olcam dememle olması bi oliyo yada olmuş oluyo ben ne hissettiğimi bilmiyorum canım nasil olur bu zamanda bilemiyorum doktora nasıl giderim naparlar beni zor bi süreç bekliyo eger varsa ama sanki kalbim yerinden cikicak atiyo sürekli inşallah dediğin gibi olur
Evet söylemiştin cnm belkide bebiste onu bekledi cnm vardır Allah'ın bir bildiği kuzum ya işte mucize bunlar hep gerçekten hamilesin sen cnm hissediyorum senide heycanladrmk istemiyorum ama hamile olcagini insan sanki anlıyor varya biyel bı tuhaf duygu oluyor insanda sanki senndee o var suanSana soyledim mi bilmiyorum bi ara bi iki ay once icimde bisey vardi borcumuz var demistim sana icimden bi ses borc bitince olcak diyodu dün kapattık bakalım
Bu arada gözünüz de aydın olsun cnm borcunuzu kapatmaniza da sevindim Allah dara düşürmesin kimseyiSana soyledim mi bilmiyorum bi ara bi iki ay once icimde bisey vardi borcumuz var demistim sana icimden bi ses borc bitince olcak diyodu dün kapattık bakalım
Canim sürekli takip altında olmam lazım ilaç kullanıyorum ömür boyu icmem lazim böbrek koruyucu onu içmezsem uzun süre rahatsızlanıyorum onu doktor takip edicek içmem lazımsa ne kadar içicem içmezsem düşük olur falan gibisindenDoktora gtmene hiç gerek yok dert etme sen onları hiç zaten hamilelere özel bakiyorlar mecbur cnm çok sık gtmene de gerek yok hic sen bı hamile.ol.da Allah yardım eder kuzum ki bence hamilesin cnm kesin bak görürsün ayy heycanlandm haa bende
Ya inşallah canım benim ama ne bilim hasta olcam gibi geliyo bana hala insallah olmamDoktora gtmene hiç gerek yok dert etme sen onları hiç zaten hamilelere özel bakiyorlar mecbur cnm çok sık gtmene de gerek yok hic sen bı hamile.ol.da Allah yardım eder kuzum ki bence hamilesin cnm kesin bak görürsün ayy heycanlandm haa bende
Dun aksam bisey oldu esim de mi hissetti acaba var mi ya heyecanlanmak ta istemiyorum canımEvet söylemiştin cnm belkide bebiste onu bekledi cnm vardır Allah'ın bir bildiği kuzum ya işte mucize bunlar hep gerçekten hamilesin sen cnm hissediyorum senide heycanladrmk istemiyorum ama hamile olcagini insan sanki anlıyor varya biyel bı tuhaf duygu oluyor insanda sanki senndee o var suan
Amin canım saol kimseyi düşürmesin dara hastalığa hiç biseyeBu arada gözünüz de aydın olsun cnm borcunuzu kapatmaniza da sevindim Allah dara düşürmesin kimseyi
He aynen onuda demiştin cnmnya Allah korusun niye düşsün cnm ya düşmezAllahin izniyle kuzum ya stres yapma kendi kendine her ay kontrolün olur dert etme sen kendine cnm ya dua et yeter dünyada yicek ekmeği varsa Allah onu herşeyden korur merak etmeCanim sürekli takip altında olmam lazım ilaç kullanıyorum ömür boyu icmem lazim böbrek koruyucu onu içmezsem uzun süre rahatsızlanıyorum onu doktor takip edicek içmem lazımsa ne kadar içicem içmezsem düşük olur falan gibisinden
İnş olmazsn cnm ama.bnce olmican hastaYa inşallah canım benim ama ne bilim hasta olcam gibi geliyo bana hala insallah olmam
Ne oldu ki cnm ya hissetmiştir belki de kuzum.Allah büyük valla ya hayırlısı olsun in s hamilelik haberini bekliyorm canım bikac gün geçsin test yap olur muDun aksam bisey oldu esim de mi hissetti acaba var mi ya heyecanlanmak ta istemiyorum canım
Öyle tabiki canım sen dinlenip iyi beslensen korusanda bazen olmuyo ama yorulup oturmasan dinlenemesen de tutuyo allah biliyo işini ona bırakıyorum benHe aynen onuda demiştin cnmnya Allah korusun niye düşsün cnm ya düşmezAllahin izniyle kuzum ya stres yapma kendi kendine her ay kontrolün olur dert etme sen kendine cnm ya dua et yeter dünyada yicek ekmeği varsa Allah onu herşeyden korur merak etme
Inşallah canım olursam söylerim sanaİnş olmazsn cnm ama.bnce olmican hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?