Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Bi belirtin var mi
Valla cnm hiç bı belirtim de yok elimde test vardı 1tane dayanamadm yaptm ama malesef bu ayda yok sanırım hastalancak gibide belirti yoknhic bise yok yani cnm bakalım.bekliyoz 31marti

İnşallah canım hayırlısı aynen naplim artık senin ne kadar var adete varmı belirtin falan
6 gün var canım benimde senden 2 gün sonra bat belirti yok dune kadar iki gün karin ağrısı çektim ne dayanilmiycak kadardı nede azdı idare ettim geçti bi belirtim yok

6 gün var canım benimde senden 2 gün sonra bat belirti yok dune kadar iki gün karin ağrısı çektim ne dayanilmiycak kadardı nede azdı idare ettim geçti bi belirtim yok
Anladm cnm.ikimiz içinde hayırlısı olsun artık cnm napalim.

Anladm cnm.ikimiz içinde hayırlısı olsun artık cnm napalim.
Benim için ihtimal yok bence belirti yok zaten toplasan 4 en fazla 5 kere ilişki oldu sanmıyorum bu ay hiç olcagini zaten sakıncalı düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo başka şeylerle oyalaniyorum güzel oluyo

Benim için ihtimal yok bence belirti yok zaten toplasan 4 en fazla 5 kere ilişki oldu sanmıyorum bu ay hiç olcagini zaten sakıncalı düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo başka şeylerle oyalaniyorum güzel oluyo
Evet cnm bende bu ay umutlu değilim aslında adet olsam.bidaki ay yapmicm zaten demiştim ya şu olaylar bı düzelsin inş hayırlı olur hakkımızda.seninde cnm hiç ummadığı anda oluyor genelde böyle şeyler inş olur yinde de olcagi varsa tektede olur zaten

Belli mi olur canım bekle biraz daha

Belli mi olur canım bekle biraz daha
Bekliyom.zaten cnm yapck bişe yok 1saat önce çok fena sancım oldu cnm belkide erken adet olucam.yatamadm bile yani o derece kramp gibi geldi bin20dkka falan sürdü şimdi uzandm öyle heran hasta olabilirim yani hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Neden oluyo acaba dikkat et canım dinlen biraz

Neden oluyo acaba dikkat et canım dinlen biraz
İyiyim kuzum şimdi hayırlısı artık bakalım herşey nasip.kismet artık buraya bile çok girmk.istemiyom insan illaki aklına takiliyo buraya daha çok.girince düşünmeden olmuyor

İyiyim kuzum şimdi hayırlısı artık bakalım herşey nasip.kismet artık buraya bile çok girmk.istemiyom insan illaki aklına takiliyo buraya daha çok.girince düşünmeden olmuyor
Canim biliyorum girmiycem demiştin ama ben gene de yazmak istedim nasıl oldun iyi misin merak ettim belki konuşmak istersin

Canim biliyorum girmiycem demiştin ama ben gene de yazmak istedim nasıl oldun iyi misin merak ettim belki konuşmak istersin
Cnm bı dua grubuna katılmıştım oyuzden ara ara giriyom kuzum çok sağol yavrm iyiyim şükür sen yine yaz ne zamn istersen cnn ben giriyorum illaki hiçte girmiyo değilim yani cnm sen nasılsın

Merhaba birsey sorabirmiyim? Son adet tarihimi net hatirlamiyorum ama 24 26 subat arasi birseydi. Bugun halen adet olmadim 10 gundur göüslerimde hassasiyet var regl olcam zamamn bnde hep olur zaten onun disinda bir belirtim yok tarlusal kullandim son 1 tane kaldi sizce regl belirtisimi yoksa hamile kalir kalmaz göusler hassaslasir ve dolgunlasirmi

Tarlusalu kendi isteğinlemi kullandın acaba eger hamilelik şüphesi varsa onu kullanman yanlış sakıncalı yani istersen bi idrar testi yap varsa çıkar zaten göğüslerde hamileliğin ilk belirtisi zaten

Kac gün geçti adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…