Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Niye o kadar uzun sürüyo canım 9 gün ileri atiyo
Bende anladm.iste cnm valla dongumu 35 yazmıştım ben ondan sanırım yani normlde yarın olmam lazım takvime göre 30unda ama takvim doğru çıkıyor çoğu zamn

Duydum canım çok şey var öyle duyduğum da korktuğum için hiç birini yapamıyorum kist olur yada başka bisey olur diye
Hee anladm cnm hayirlisi aMa en iyisi soğan suyu o kist varsa bile yok ediyo ben bekarken bile içerdm ondan

Hee anladm cnm hayirlisi aMa en iyisi soğan suyu o kist varsa bile yok ediyo ben bekarken bile içerdm ondan
Biraz daha bekliycem canım hiç bisey denemek isyemiyorum üstüne düşmezsem belki olur düşünmüyorum baktım olmuyo o zaman denerim hepsini

Biraz daha bekliycem canım hiç bisey denemek isyemiyorum üstüne düşmezsem belki olur düşünmüyorum baktım olmuyo o zaman denerim hepsini
Zaten ondan cnm olmuyo stresten hep niye olmuyor diyoz üstüne çok düşüyz ondan halbuki dusunmicez oluruna birkcaz buraya bile girince insan strese giriyor valla

Merhaba hamilelik bekliyorsunuz galiba yorumunuzu gördüm de bir sorum olacaktı
Ben 16 Mart da nişanlımla cinsel ilişki yaşadım ve dışarı boşaldıgını gördüm ama zevk suyu kaçtımı kaçmadımı bilmiyorum onunla hamile kalırmıyım acaba ya gerçekten korkuyorum soruma cevap verirseniz çok mutlu edersiniz beni

Merhaba geri çekilme bir korunma yöntemi değildir umarım hamile degilsinizdir ben ne desem yalan olur canım eğer şüpheniz varsa ertesi gün hapı neden icmediniz

Ben kalacağını sanmıyorum yumurtlama döneminde değilseniz düşük bi ihtimal gibi görüyorum benim fikrim çünkü biz o kadar uğraşıyoruz bi çok kadın ve uzun suruyo tabi her kadının vücudu hormonları farklı eğer şüpheniz varsa ya test yapın yada hap için garanti olsun diye

Kremlerle bugün geçti sayılır canım arada agriyo ama sıkıntı yok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ohh iyi bari cnm dikkat et kendine bende iyim şükür kuzum nolsun iyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…