Niye o kadar uzun sürüyo canım 9 gün ileri atiyoEvet cnm benim.30u normalde 21inde olmam lazimmama adet döndüm uzun benim bazen 35 bazen 40gunde bı oluyom oyuzden 30u diyo takvim suan
Inşallah canım bu ay aklıma gelmiyo ama bakanıİnşallah olur cnm olur merak etme Allahin izniyle yeterki dua edelim hiç ummadık anda Rabbim verir bebeklerimizi ilk önce sana sonra bana
Duydum canım çok şey var öyle duyduğum da korktuğum için hiç birini yapamıyorum kist olur yada başka bisey olur diyeCnm çakşır kökü suyu duydunmu hiç bunu karı koca ikisinde iciyormus çok hamile.kalan varmış bunla.
Bende anladm.iste cnm valla dongumu 35 yazmıştım ben ondan sanırım yani normlde yarın olmam lazım takvime göre 30unda ama takvim doğru çıkıyor çoğu zamnNiye o kadar uzun sürüyo canım 9 gün ileri atiyo
Hee anladm cnm hayirlisi aMa en iyisi soğan suyu o kist varsa bile yok ediyo ben bekarken bile içerdm ondanDuydum canım çok şey var öyle duyduğum da korktuğum için hiç birini yapamıyorum kist olur yada başka bisey olur diye
Düzelt canım doğru çıkıyosa öyledir heraldeBende anladm.iste cnm valla dongumu 35 yazmıştım ben ondan sanırım yani normlde yarın olmam lazım takvime göre 30unda ama takvim doğru çıkıyor çoğu zamn
Biraz daha bekliycem canım hiç bisey denemek isyemiyorum üstüne düşmezsem belki olur düşünmüyorum baktım olmuyo o zaman denerim hepsiniHee anladm cnm hayirlisi aMa en iyisi soğan suyu o kist varsa bile yok ediyo ben bekarken bile içerdm ondan
Zaten ondan cnm olmuyo stresten hep niye olmuyor diyoz üstüne çok düşüyz ondan halbuki dusunmicez oluruna birkcaz buraya bile girince insan strese giriyor vallaBiraz daha bekliycem canım hiç bisey denemek isyemiyorum üstüne düşmezsem belki olur düşünmüyorum baktım olmuyo o zaman denerim hepsini
Evet canım öyle vallaZaten ondan cnm olmuyo stresten hep niye olmuyor diyoz üstüne çok düşüyz ondan halbuki dusunmicez oluruna birkcaz buraya bile girince insan strese giriyor valla
Merhaba hamilelik bekliyorsunuz galiba yorumunuzu gördüm de bir sorum olacaktıValla kuzum ben normalde 38gunde bibadet olurum bugün tam 2hafts geçti üstünden geçen hafta test yapmıştım çıkmamıştı bişe olurum diye bekledm ama ne gelen var ne giden inş vardır dediğin gibi sağol cnm sende bekle kuzum inş seninde vardır Allah gönlümüze göre versin inşallah öyle düşünme cnm Allah'ım isteyen herkese tattrsin anneliği amin inşallah olucak cnm
Merhaba geri çekilme bir korunma yöntemi değildir umarım hamile degilsinizdir ben ne desem yalan olur canım eğer şüpheniz varsa ertesi gün hapı neden icmedinizMerhaba hamilelik bekliyorsunuz galiba yorumunuzu gördüm de bir sorum olacaktı
Ben 16 Mart da nişanlımla cinsel ilişki yaşadım ve dışarı boşaldıgını gördüm ama zevk suyu kaçtımı kaçmadımı bilmiyorum onunla hamile kalırmıyım acaba ya gerçekten korkuyorum soruma cevap verirseniz çok mutlu edersiniz beni
Cnm.nasilsin bacağın nasıl olduEvet canım öyle valla
Kremlerle bugün geçti sayılır canım arada agriyo ama sıkıntı yok iyiyim çok şükür sen nasılsınCnm.nasilsin bacağın nasıl oldu
Ben kalacağını sanmıyorum yumurtlama döneminde değilseniz düşük bi ihtimal gibi görüyorum benim fikrim çünkü biz o kadar uğraşıyoruz bi çok kadın ve uzun suruyo tabi her kadının vücudu hormonları farklı eğer şüpheniz varsa ya test yapın yada hap için garanti olsun diyeMerhaba hamilelik bekliyorsunuz galiba yorumunuzu gördüm de bir sorum olacaktı
Ben 16 Mart da nişanlımla cinsel ilişki yaşadım ve dışarı boşaldıgını gördüm ama zevk suyu kaçtımı kaçmadımı bilmiyorum onunla hamile kalırmıyım acaba ya gerçekten korkuyorum soruma cevap verirseniz çok mutlu edersiniz beni
Ohh iyi bari cnm dikkat et kendine bende iyim şükür kuzum nolsun iyim çok şükürKremlerle bugün geçti sayılır canım arada agriyo ama sıkıntı yok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Nasılsın canımOhh iyi bari cnm dikkat et kendine bende iyim şükür kuzum nolsun iyim çok şükür
İyim kuzum sen nasilsinNasılsın canım
Ay bilmiyorum boğazlarım bi aciyo gibi korktum bi anİyim kuzum sen nasilsin
Korkma cnmnya ıhlamur falann yap hemen ballı iç cnm iyi gelir kötü düşünme yavrm yaAy bilmiyorum boğazlarım bi aciyo gibi korktum bi an
Içim dışarı cikmadigim için rahat evdeyim bütün gün sigaradan galiba o kötü yapiyo beniKorkma cnmnya ıhlamur falann yap hemen ballı iç cnm iyi gelir kötü düşünme yavrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?