Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Valla bende yatıyorum canım rahatsizim dün akşami da değerlendiremedik bu yüzden moralim bozuk biraz
Hadi yaa cnm olsun geç değil bugünde degerlendr 48saat vakti var sendemi hastasin cnm ya geçmiş olsun

AA niyeki cnmnya incittinmi naptın yaa dikkat et
Çarşamba günü oldu canım çay doldurmak için kalmıştım birden kramp girdi ondan sonra ağrımaya başladı dün de vardı ama bu kadar değildi üstüne az çok basiyodum akşam bi yere gittik arkadaşlara orda çok şiddetli arttı eve gelene kadar canım cıktı üstüne basamadım evde oturduk biraz tam yatmaya gidicekken hiç basamadım eşim kucağında goturdu masaj yaptı krem sürdü ama geçmedi bugün de kötü anliycagin kötü olunca da ben yapmayalım dedim agrım coktu bacağımı kimiltamadigim icin

Canım ya çok dikkat et valla ya allh korusunn yapma iş falan bırak boşver sağlıkta önemli değil cnm keşke gitmeseydi ise cnm eşin ya dikkat et kalkma uzan bari de geçer inşallah biran önce

böyleyse yapmamanız iyi olmuş cnm tanı zorlanirdinn ters bı hateketle illaki hareket ediyon daha kötu olurdu Allah ya çok dikkat et kendine cnm

Canım ya çok dikkat et valla ya allh korusunn yapma iş falan bırak boşver sağlıkta önemli değil cnm keşke gitmeseydi ise cnm eşin ya dikkat et kalkma uzan bari de geçer inşallah biran önce
15 dakkalık yerde calisiyo zaten canım bidey olursa ararim dedim annem yakinimda oraya geçtim krem sürdüler annanemin etkili ilacı varmış sardım gene uzandım iste yapamıyorum canım zaten açamıyorum bacağımı

böyleyse yapmamanız iyi olmuş cnm tanı zorlanirdinn ters bı hateketle illaki hareket ediyon daha kötu olurdu Allah ya çok dikkat et kendine cnm
O yapalım dedi ben yok dedim sonradan ben yapalım dedim o yapmayalım dedi karışık oldu ama yapmadık ve bu ay nedense dün de söyledim ya yeltenip niyetlenip yapamıyoruz bisey cikiyo ve adetim az kalmış ona bile dun baktim dikkat ettim bu ay bu islere ne firsat kaldi ne de aklima geliyo

Ne zamn bat cnm olsun cnm vardr herşeyde bir hayır ya bidaki ay insllah olur

Hee iyi o zamn canım bari yakindayda yanında varsa bari ozamn dinlen cnmn yapma bişey

2 sinde canım 3 kere denemeyle olursa mucize olur bence ki olmaz kesin yani
Olsun cnm.ben hep.diom.olacagi varsa olur dert etme sıkma canını olmazsa da bidaki ay olur daha önümüzde çok günler var

Yapmıyorum canım uzanıyorum senin 10 gün mü vardi
Evet cnm benim.30u normalde 21inde olmam lazimmama adet döndüm uzun benim bazen 35 bazen 40gunde bı oluyom oyuzden 30u diyo takvim suan

Öyle tabi canım 5 ay var 1 sene olmasına 1 sens olmadan olsun istiyorum aslında
İnşallah olur cnm olur merak etme Allahin izniyle yeterki dua edelim hiç ummadık anda Rabbim verir bebeklerimizi ilk önce sana sonra bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…