Hadi yaa cnm olsun geç değil bugünde degerlendr 48saat vakti var sendemi hastasin cnm ya geçmiş olsunValla bende yatıyorum canım rahatsizim dün akşami da değerlendiremedik bu yüzden moralim bozuk biraz
Dündü aslında ama bu akşam iyi olursam denerizHadi yaa cnm olsun geç değil bugünde degerlendr 48saat vakti var sendemi hastasin cnm ya geçmiş olsun
Hastalık derken canım bacağım çok kötü agriyo ya üstüne basamıyorum çok fazlaHadi yaa cnm olsun geç değil bugünde degerlendr 48saat vakti var sendemi hastasin cnm ya geçmiş olsun
İnsllah canımDündü aslında ama bu akşam iyi olursam deneriz
AA niyeki cnmnya incittinmi naptın yaa dikkat etHastalık derken canım bacağım çok kötü agriyo ya üstüne basamıyorum çok fazla
Çarşamba günü oldu canım çay doldurmak için kalmıştım birden kramp girdi ondan sonra ağrımaya başladı dün de vardı ama bu kadar değildi üstüne az çok basiyodum akşam bi yere gittik arkadaşlara orda çok şiddetli arttı eve gelene kadar canım cıktı üstüne basamadım evde oturduk biraz tam yatmaya gidicekken hiç basamadım eşim kucağında goturdu masaj yaptı krem sürdü ama geçmedi bugün de kötü anliycagin kötü olunca da ben yapmayalım dedim agrım coktu bacağımı kimiltamadigim icinAA niyeki cnmnya incittinmi naptın yaa dikkat et
Eşim ise gitti gitmesem mi dedi kötüsün dedi git bisey olursa ararim gelirsin dedim bugun aradı agriyo ama gelmene gerek yok dedim yavaş yavaş ortalığı topladım uzanıyorum canımAA niyeki cnmnya incittinmi naptın yaa dikkat et
Canım ya çok dikkat et valla ya allh korusunn yapma iş falan bırak boşver sağlıkta önemli değil cnm keşke gitmeseydi ise cnm eşin ya dikkat et kalkma uzan bari de geçer inşallah biran önceÇarşamba günü oldu canım çay doldurmak için kalmıştım birden kramp girdi ondan sonra ağrımaya başladı dün de vardı ama bu kadar değildi üstüne az çok basiyodum akşam bi yere gittik arkadaşlara orda çok şiddetli arttı eve gelene kadar canım cıktı üstüne basamadım evde oturduk biraz tam yatmaya gidicekken hiç basamadım eşim kucağında goturdu masaj yaptı krem sürdü ama geçmedi bugün de kötü anliycagin kötü olunca da ben yapmayalım dedim agrım coktu bacağımı kimiltamadigim icin
böyleyse yapmamanız iyi olmuş cnm tanı zorlanirdinn ters bı hateketle illaki hareket ediyon daha kötu olurdu Allah ya çok dikkat et kendine cnmÇarşamba günü oldu canım çay doldurmak için kalmıştım birden kramp girdi ondan sonra ağrımaya başladı dün de vardı ama bu kadar değildi üstüne az çok basiyodum akşam bi yere gittik arkadaşlara orda çok şiddetli arttı eve gelene kadar canım cıktı üstüne basamadım evde oturduk biraz tam yatmaya gidicekken hiç basamadım eşim kucağında goturdu masaj yaptı krem sürdü ama geçmedi bugün de kötü anliycagin kötü olunca da ben yapmayalım dedim agrım coktu bacağımı kimiltamadigim icin
15 dakkalık yerde calisiyo zaten canım bidey olursa ararim dedim annem yakinimda oraya geçtim krem sürdüler annanemin etkili ilacı varmış sardım gene uzandım iste yapamıyorum canım zaten açamıyorum bacağımıCanım ya çok dikkat et valla ya allh korusunn yapma iş falan bırak boşver sağlıkta önemli değil cnm keşke gitmeseydi ise cnm eşin ya dikkat et kalkma uzan bari de geçer inşallah biran önce
O yapalım dedi ben yok dedim sonradan ben yapalım dedim o yapmayalım dedi karışık oldu ama yapmadık ve bu ay nedense dün de söyledim ya yeltenip niyetlenip yapamıyoruz bisey cikiyo ve adetim az kalmış ona bile dun baktim dikkat ettim bu ay bu islere ne firsat kaldi ne de aklima geliyoböyleyse yapmamanız iyi olmuş cnm tanı zorlanirdinn ters bı hateketle illaki hareket ediyon daha kötu olurdu Allah ya çok dikkat et kendine cnm
Ne zamn bat cnm olsun cnm vardr herşeyde bir hayır ya bidaki ay insllah olurO yapalım dedi ben yok dedim sonradan ben yapalım dedim o yapmayalım dedi karışık oldu ama yapmadık ve bu ay nedense dün de söyledim ya yeltenip niyetlenip yapamıyoruz bisey cikiyo ve adetim az kalmış ona bile dun baktim dikkat ettim bu ay bu islere ne firsat kaldi ne de aklima geliyo
2 sinde canım 3 kere denemeyle olursa mucize olur bence ki olmaz kesin yaniNe zamn bat cnm olsun cnm vardr herşeyde bir hayır ya bidaki ay insllah olur
Hee iyi o zamn canım bari yakindayda yanında varsa bari ozamn dinlen cnmn yapma bişey15 dakkalık yerde calisiyo zaten canım bidey olursa ararim dedim annem yakinimda oraya geçtim krem sürdüler annanemin etkili ilacı varmış sardım gene uzandım iste yapamıyorum canım zaten açamıyorum bacağımı
Olsun cnm.ben hep.diom.olacagi varsa olur dert etme sıkma canını olmazsa da bidaki ay olur daha önümüzde çok günler var2 sinde canım 3 kere denemeyle olursa mucize olur bence ki olmaz kesin yani
Yapmıyorum canım uzanıyorum senin 10 gün mü vardiHee iyi o zamn canım bari yakindayda yanında varsa bari ozamn dinlen cnmn yapma bişey
Öyle tabi canım 5 ay var 1 sene olmasına 1 sens olmadan olsun istiyorum aslındaOlsun cnm.ben hep.diom.olacagi varsa olur dert etme sıkma canını olmazsa da bidaki ay olur daha önümüzde çok günler var
Evet cnm benim.30u normalde 21inde olmam lazimmama adet döndüm uzun benim bazen 35 bazen 40gunde bı oluyom oyuzden 30u diyo takvim suanYapmıyorum canım uzanıyorum senin 10 gün mü vardi
İnşallah olur cnm olur merak etme Allahin izniyle yeterki dua edelim hiç ummadık anda Rabbim verir bebeklerimizi ilk önce sana sonra banaÖyle tabi canım 5 ay var 1 sene olmasına 1 sens olmadan olsun istiyorum aslında
Cnm çakşır kökü suyu duydunmu hiç bunu karı koca ikisinde iciyormus çok hamile.kalan varmış bunla.Yapmıyorum canım uzanıyorum senin 10 gün mü vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?