• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Ne kadar istiyorum ne kadar çok inşallah nasip olur senin gibi bana da 🤲🤲🙏🙏
Olucak canım yeterki inan vazgeçme benim de kızım.tek seferde olmuştu cnm simdide 4.ayimiz eşim dün diyo niye olmuyor ya öbürü hemn olmustu diyo dedim vardr zamanı elbet

Olucak canım yeterki inan vazgeçme benim de kızım.tek seferde olmuştu cnm simdide 4.ayimiz eşim dün diyo niye olmuyor ya öbürü hemn olmustu diyo dedim vardr zamanı elbet
Tek sefer derken canım bi ilişki mi yoksa ilk denemenizde mi anlamadım

Ne güzel istiyo demekki inşallah kalbinizden geçen her şey olur canım

İstiyo cnm valla baya bizde çok istiyoz illaki havalarda istiyor cnm istemese bnde b nde istemem zaten 🤗
Inşallah nasip olur canım tekrar bende bi tane olsa ikinciyi düşünemiyorum şu an olmıycak korkusu olduğu için bi tane olsa devami gelir diyorum inşallah olur

İ
Inşallah nasip olur canım tekrar bende bi tane olsa ikinciyi düşünemiyorum şu an olmıycak korkusu olduğu için bi tane olsa devami gelir diyorum inşallah olur
Nslalah cnm aminvalla ilki bi olsun cnm sonrada tek kalmasin istiyon ben şuan mesela. Kızım.tek kalsn istemi kendide istiyo kardeşim olucak benim diyo diyom insallahhhh kizimmmmm🤲🤲💜

İ

Nslalah cnm aminvalla ilki bi olsun cnm sonrada tek kalmasin istiyon ben şuan mesela. Kızım.tek kalsn istemi kendide istiyo kardeşim olucak benim diyo diyom insallahhhh kizimmmmm🤲🤲💜
Tek bende istemem de daha ilki yokken ikinciyi istemek biraz saçma olur diye düşünüyorum

Merhaba canim benim hamilelik belirtilerimden ilki bas agrisiydi ama bu kisiden kisiye degisir
bu sayfaya göz at bana yardimci oldu herseyi detayli anlatiyor www.bebek-cee.com
Cnm varya bugün bı başladı basagrim felaket agrdi hala daha var sıcak duşa girdim çıktım ama gözüm karariyo inş hamilelik belirtisidir yoksa bilemiyrm valla fenaym

Tek bende istemem de daha ilki yokken ikinciyi istemek biraz saçma olur diye düşünüyorum
Tabi orası öyle cnm ilki.olsunda hayırlısıyla benim çok fena başım ağrıyor valla cnm duşa girdim sıcak bı ama uzandm smdi uyucm az knsrz yne

Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
Yumurtlamadan 7 gün sonra 2 gün başım aprımıltı canım. İlk gebeliğimde de adete 3 gün kala çok şiddetliydi. İlkinde düşük yaptım. 2.ye hamileyim inşallah tutunur bebeğim🤲🤲

Yumurtlamadan 7 gün sonra 2 gün başım aprımıltı canım. İlk gebeliğimde de adete 3 gün kala çok şiddetliydi. İlkinde düşük yaptım. 2.ye hamileyim inşallah tutunur bebeğim🤲🤲
Öncelikle geçmiş olsn cnm üzüldüm inş bu sefer tutunur bebeğin cnm benimde o yazdığımdan sonra adet oldm cnm hamile değilmişim yani ama bugünde sabahtan beri var ağrım.ins bu seferki hamilelik belirtisidr

Öncelikle geçmiş olsn cnm üzüldüm inş bu sefer tutunur bebeğin cnm benimde o yazdığımdan sonra adet oldm cnm hamile değilmişim yani ama bugünde sabahtan beri var ağrım.ins bu seferki hamilelik belirtisidr
Inşallah canım Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda zaman etsin baksana ortalık felaket. 🥺

Nasılsın canım daha iyi misin
Cnm valla iyiyim de bugünde var baş ağrım hafiften anlamadm gitti ya geç kalktm biraz kahvaltı hzrlmisti eşim yedim uzandim öyle yine iş de yapmadm hiç uzaniyom öyle cnm valla.ama.dune göre iyiyim sen nasılsın cnm

Cnm valla iyiyim de bugünde var baş ağrım hafiften anlamadm gitti ya geç kalktm biraz kahvaltı hzrlmisti eşim yedim uzandim öyle yine iş de yapmadm hiç uzaniyom öyle cnm valla.ama.dune göre iyiyim sen nasılsın cnm
Valla bende yatıyorum canım rahatsizim dün akşami da değerlendiremedik bu yüzden moralim bozuk biraz

Back
X