Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Olsa söyleriz zaten de cnm hiç susma ztaen su milletin çenesi hiç susmaz yokmu derler sinir ederler olunca aradan zsman geçer 2.yokmu bosbos konuşmada olsum olası sinir olurum sizene yani belki düşünmüyom ben
Kadın iyi biri soruyo sadece vende diyorum borç varken nasıl olsun nasıl bakıcam falan diye gecisririyorum anlıyo zaten oda borç oduyo doğru diyo ama pazartesi günü bana hamilemisin diye sordu bende anlamadım kilo aldım biraz o yüzden heralde baya aldım canım ya

He iyiyse sıkıntı yok.ozamn cnm kilo aldıysan kesin hamile kalcan cnm benim.ananem öyle derdi hep ins sendede öyle olur bende öyle kuzum bende aldım valla geçen hafta diyetisyene gttm bende diyete bsldm inş veririm kaç kilosunki cnm söylemek istersen tabi

Çok iyi canım herkes deli diye şey yapar ama kötulük yoktur bana karşı çok iyi deli derken konuşmalarından ne varsa direk söyler çekinmez açık açık konuşur saklamaz o anlamda deli derler

Çok iyi canım herkes deli diye şey yapar ama kötulük yoktur bana karşı çok iyi deli derken konuşmalarından ne varsa direk söyler çekinmez açık açık konuşur saklamaz o anlamda deli derler
Oyle insandan zarar gelmez cnm bu gerçekten doğru sessizlerden korkcan demisler valla

Valla bu yaşıma kadar hep 45 46 en fazla 48 olmuştu hiç üstüne çıkmadım evlendikten sonra en son 50iydi sonra tartılmadım ama baya fark var kuzenimle görüntülü konuşuyorum kiloalmışsın diyo herkes öyle diyo benj tanıyanlar

Oyle insandan zarar gelmez cnm bu gerçekten doğru sessizlerden korkcan demisler valla
Öyle canım bana çok yardımcı oldu evlenmeme yakın ne ihtiyacım varsa aldı geldi bazı sorunlar oldu annemle babamla aramda geldiğinde anneme bağırdı gelinimi neden uzuyosun rahat bırak çocukları falan neler neler eşimle inceden arası çok kötüydü evden çıkıp gitmisligi kavga etmisligi çok var benim evime gelemez evlenince falan dedi neler neler şimdi iyiler ben abla diyorum tabi eşim başkasına izin vermez gem benim icin de daha iyi oldu kendi de öyle istedi abla de diyr

Ay ne güzel cnm ya zapzayif geldi bana şuan bende hep 55 de gider gelirim.dogumdan sonra 65e çıktım.somra verdm hepsini ama.simdi yine aldım 63um vermem lazım biran önce

Kilo alınca öyle mi derler ayy bilemedim ama ne kadar uğraşırdım önceden kilo aldirici şuruplar türlü türlü yemekler neler denedim ama olmadı

Ne güzel.cnm Rabbim bozmasın hiç bı zaman insallah tanı abla demekmdaha doğrusu olurmuş zaten cnm senle iyiyse sıkıntı yok cnm

Ay ne güzel cnm ya zapzayif geldi bana şuan bende hep 55 de gider gelirim.dogumdan sonra 65e çıktım.somra verdm hepsini ama.simdi yine aldım 63um vermem lazım biran önce
Şu an normalim canım eski halime gore ama kiloda alışkın olmayınca rahatsız ediyo

Kilo alınca öyle mi derler ayy bilemedim ama ne kadar uğraşırdım önceden kilo aldirici şuruplar türlü türlü yemekler neler denedim ama olmadı
Ayy cnm ya öyle derlermiş valla.simdide alıydan olabilir cnm inşallah hayırlısı bakalım ben inanıyorum yakın zamnda hamile kalican cnm inşallah Allah'ın izniyle

Ne güzel.cnm Rabbim bozmasın hiç bı zaman insallah tanı abla demekmdaha doğrusu olurmuş zaten cnm senle iyiyse sıkıntı yok cnm
Inşallah canım sıkıntı yok ilerde ne olur bilemem ama hiç biseye karismaz bisey istediğinde de ben geri cevirmem onu bilir hemen bana der şunu yapar mısın diye kimseye bisey demez

Şu an normalim canım eski halime gore ama kiloda alışkın olmayınca rahatsız ediyo
Ama. Çok zayf iyi değil cnm ya biraz alman iyi olmuş olsun hamile kalırsam da Alcan ohhh Allah'ım hayırlı hamilelikler versin heoimize

Ama. Çok zayf iyi değil cnm ya biraz alman iyi olmuş olsun hamile kalırsam da Alcan ohhh Allah'ım hayırlı hamilelikler versin heoimize
Eşim önceden diyodu sana kilo aldırcam çok zayifsin diye şimdi de kilo aldin diyo ama biraz haklılık payı var bi konuda haklı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…