- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Dışarıda.Kendi oglu disarda mi? Ondan haberim yok icerdeydi en son sanki. Yaw illa kotuyu mu dusunmek gerek? Yani o kadar yardima uzagiz ki bana kotu niyetli gelmedi
Ben durumunun gayet yerinde oldugunu dusundum, yani bu kadar yardimValla kusura bakma evet önce kendi oğluna yardım etmeli. Gerekirse vasilik işlerini kovalayıp zorla yatırmalı hastaneye. Oğlu köpek çalıyor, para için yapmayacağı şey yok. Madde bağımlısı çünkü.
Kendi çocuğuma yardım edemiyorum başkasına yardım edeyim demek olmaz, olamaz. Hele onu evime alayım ev tutana kadar demek hiç olamaz. Bu devirde ev tutmak kolay mı?
Kızı evine almak istiyor, madde bağımlısı oğlu o ofise gelmiyor mu hiç? Ya o kıza zarar verirse ne olacak? Bunun vebalini ne biz, ne siz, ne başkası alır. Olan kıza olur. Kimsenin onu ezmeye çalıştığı yok, mantıklı düşünemiyor bunu savunuyoruz. Madde bağımlısıyla aynı evde kalmak ister miydiniz? Ben istemezdim, kendi kuzenimle dahi görüşmüyoruz biz madde bağımlısı olduğu için. Çünkü ne yapacakları belli olmuyor.
Bu kadar milletin çocuğunu kurtarmak istiyordu ama kendi çocuklarını fare zehiriyle öldürmeyi düşünüyordu. Yav he.Sen kızını madde bağımlısı olan bir eve 10 dakikalığına bile yollar mısın ? Allah aşkına yapma. Kimse dalga geçip, büyük konuşmuyor. Hayır dışarıda oğlu, en son kızıyla başka bir şehire yollayacaktı.
Benim hayatta en anlam veremediğim ve kızdığım şey kendi çocuğu hariç herkesim çocuğuyla ilgili olanlar.
Bu kadar madem muhteşem bir kadın , sorarım sana evladının psikolojisini hiçe sayarak neden koca peşinde kendini heba etti ?
Sen kocan seni aldattı , seni istemiyor diye, küçücük çocuklarına fare zehiri içip intihar edip ölelim derken çok mu merhametliydin??Şunu da söyliyim merhametsiz kişi insanları acılarıyla vurmaya çalışan kişiii..... Bn ve ekibim yani bir dernek kurduk. Madde bağımlılarıyla alakalı Şu anda bir rehabilitasyon merkezi açıyoruz. 20 yataklı. Bir köyde 8 bungalov evi olan havuzu olan orman içinde bir mekan... Tabiki kocamannnnn bir binası da var... Spor parkurları.. Belki kendi çocuğumu kurtaramıyabilirim.çünkü burda sizin istemenizle değil hastanında istemesi gerekiyor... Ama başka çocuklar kurtulabilir... Hadi diyin kendini öv... Hadi diyin çocuğunu kurtar.... Ben elini bŞunın arasına koyan bir kadın değilim. Her şeyi yapıp olmazsa artk yapabilecek bir şey kalmamıştır diyen biriyim. İnsanda az merhamet olur.... Ben sizin yerinizde olsam böyle can yakıcı knşmazdım.
Çok güzel düşğnmüşsünüz. Gayet insani davranış bu. Ama çocuğunuz rahatsız sakın beni yanlış anlamayın Ayşe için iyi olurumu diye düşünün derim... Diye cümleler kurardım.
Ama siz malesef..
Köpek demedim hav hav dedimSen düzgün bir karekter olsan köpek demezsin ztn... Terbiyesiz bir insansın.. 20 TL yi sana bile vermem Bn. Yazsam ne kdr verdiğimi utanır susarsın... Ama Bn o kdr alçalmadım. Utanmaz kalitesiz.
Beni hedef aldıBu kadar milletin çocuğunu kurtarmak istiyordu ama kendi çocuklarını fare zehiriyle öldürmeyi düşünüyordu. Yav he.
Ben samimi bulmuyorum. Her zaman kendisini öven insanlar bir noktadan sonra bana iyi niyetli gelmiyor. Pandemide gelinlik dükkanı açmış, eh piyasa durgun olduğuna göre şu zamana kadar çok fazla iş alamamıştır. Tasarımcıyım gelinlik piyasasını biliyorum yani, şuan en şaşasız, en güpürü az olan gelinlik minimum 3-4bin liraya mal ediliyor. Üstelik piyasadaki durgunluk, dünyadaki kriz derken fiyatlar çoook yükseldi. Bi SetriNur değilsen 1 yılda (heleki pandemide) çok iyi fiyatlar kazanamazsın. Yani durumu o kadar da iyi değildir, tabi bilemiyorum. Konu bu da değil aslında iyi ya da değil önemli olan o değil. Önemli olan köpek çalan, uyuşturucu bağımlısı olan oğlu varken kızı homeoffice çalıştığı dükkana almak istemesi. Bu yanlış. Sen çocuğunu uyuşturucu bağımlısının yanında bırakmak ister misin? Benim annem kardeşiyle bile bu sebepten bağını koparma noktasına geldi. Çünkü bu tür insanların ne yapacağı belli olmuyor. Kıza yine yardım etsin ama bu konudaki amaç ne? Yardım etmek istemeyen etmez, ona ne? Kendini övmek için açmış konuyu yine.Ben durumunun gayet yerinde oldugunu dusundum, yani bu kadar yardim
Etmek istedigi icin. Sonucta dunyada birsuru yardima ihtiyaci olan var ve yardim edebilecekler 1 kisiye yardim etse dunyada kotuluk kalmaz.. afrikada yemek
Olmamasi degil, dunyanin bir tarafini tika basa yemesi sorun.. onun gibi dusun. Taciz tecavuz oyle ihtimaller baska
Seyler dusunmeli
Övdüm ben onuBen samimi bulmuyorum. Her zaman kendisini öven insanlar bir noktadan sonra bana iyi niyetli gelmiyor. Pandemide gelinlik dükkanı açmış, eh piyasa durgun olduğuna göre şu zamana kadar şok fazla iş alamamıştır. Tasarımcıyım gelinlik piyasasını biliyorum yani, şuan en şaşasız, en güpürü az olan gelinlik minimum 3-4bin liraya mal ediliyor. Üstelik piyasadaki durgunluk, dünyadaki kriz derken fiyatlar çoook yükseldi. Yani durumu o kadar da iyi değildir, tabi bilemiyorum. Konu bu da değil aslında iyi ya da değil önemli olan o değil. Önemli olan köpek çalan, uyuşturucu bağımlısı olan oğlu varken kızı homeoffice çalıştığı dükkana almak istemesi. Bu yanlış. Sen çocuğunu uyuşturucu bağımlısının yanında bırakmak ister misin? Benim annem kardeşiyle bile bu sebepten bağını koparma noktasına geldi. Çünkü bu tür insanların ne yapacağı belli olmuyor. Kıza yine yardım etsin ama bu konudaki amaç ne? Yardım etmek istemeyen etmez, ona ne? Kendini övmek için açmış konuyu yine.
Yardım dediği de eminim 20₺ falandır
Nice gel burayaSen düzgün bir karekter olsan köpek demezsin ztn... Terbiyesiz bir insansın.. 20 TL yi sana bile vermem Bn. Yazsam ne kdr verdiğimi utanır susarsın... Ama Bn o kdr alçalmadım. Utanmaz kalitesiz.
Tabiiki kimse oyle biriyle cocuklarinin olmasini istemez, cunku bagimlilik bu ne yaptiracagi belli olmaz. Insanlar kumar icin bile karisini kizini satiyor elin cocugu kiymetli olmaz bile..yani para yardimi filan yapsin illa evine almasi gerekmez bu durumda..bi eksigini gidersin kizin elinden geldigince, mantikli olan bu.Ben samimi bulmuyorum. Her zaman kendisini öven insanlar bir noktadan sonra bana iyi niyetli gelmiyor. Pandemide gelinlik dükkanı açmış, eh piyasa durgun olduğuna göre şu zamana kadar çok fazla iş alamamıştır. Tasarımcıyım gelinlik piyasasını biliyorum yani, şuan en şaşasız, en güpürü az olan gelinlik minimum 3-4bin liraya mal ediliyor. Üstelik piyasadaki durgunluk, dünyadaki kriz derken fiyatlar çoook yükseldi. Bi SetriNur değilsen 1 yılda (heleki pandemide) çok iyi fiyatlar kazanamazsın. Yani durumu o kadar da iyi değildir, tabi bilemiyorum. Konu bu da değil aslında iyi ya da değil önemli olan o değil. Önemli olan köpek çalan, uyuşturucu bağımlısı olan oğlu varken kızı homeoffice çalıştığı dükkana almak istemesi. Bu yanlış. Sen çocuğunu uyuşturucu bağımlısının yanında bırakmak ister misin? Benim annem kardeşiyle bile bu sebepten bağını koparma noktasına geldi. Çünkü bu tür insanların ne yapacağı belli olmuyor. Kıza yine yardım etsin ama bu konudaki amaç ne? Yardım etmek istemeyen etmez, ona ne? Kendini övmek için açmış konuyu yine.
Bu kadar milletin çocuğunu kurtarmak istiyordu ama kendi çocuklarını fare zehiriyle öldürmeyi düşünüyordu. Yav he.
Ha şöyleTabiiki kimse oyle biriyle cocuklarinin olmasini istemez, cunku bagimlilik bu ne yaptiracagi belli olmaz. Insanlar kumar icin bile karisini kizini satiyor elin cocugu kiymetli olmaz bile..yani para yardimi filan yapsin illa evine almasi gerekmez bu durumda..bi eksigini gidersin kizin elinden geldigince, mantikli olan bu.
Ya ben inanmıyorum Vive. Rehabilitasyon merkezi kurduğuna da inanmıyorum, hiçbirşeye inanmıyorum. 1 ayda çoook zengin değilsen asla rehabilitasyon merkezi kuramazsın, yok köyde 8 bungalov tutmuşlar da yok kocaman binası varmışta. Yok dükkan açmışt. Hemde pandemide gelinlik dükkanı. Yav he. Artık tamamen kendini övme ve aklama peşinde. Burada kendi imajını düzeltmeye çalışıyor. Oğlu hala düzelmemiş elin kazının başını da yakacak. O çocuk yarın birgün kıza zarar verirse görürüm onu.
Sen düzgün bir karekter olsan köpek demezsin ztn... Terbiyesiz bir insansın.. 20 TL yi sana bile vermem Bn. Yazsam ne kdr verdiğimi utanır susarsın... Ama Bn o kdr alçalmadım. Utanmaz kalitesiz.
Hah demek istediğim bu işte. Sallıyor bana göre. O zaman bizde bi rehabilitasyon merkezi açalım, dernek kuralım gel.Hadi bir şekilde aldı yürüdü diyelim yani dükkanı ama dediğin gibi rehabilitasyon merkezi işi gerçekten çok ütopik. Öyle her elini kolunu sallayan rehabilitasyon merkezi açamazı geçtim, bungalovlar falan off cidden akıl kârı işler değil.
Daha çok öv, rehabilitasyon merkezi açmasını öv. Ne iyi kadınsın de. Eski konularını unuttuk, en cefakar, en mükemmel ana sensin de.Övdüm ben onuonu da beğenmedi
Biz Allah yolundayiz canimHa şöylehemen özür dile benden ! Tap bana bir daha yapmıcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?