Yardım etmek yerine acımayı seçmek.

Kendi oglu disarda mi? Ondan haberim yok icerdeydi en son sanki. Yaw illa kotuyu mu dusunmek gerek? Yani o kadar yardima uzagiz ki bana kotu niyetli gelmedi
Dışarıda.
Ama köpek çalan birinden bahsediyoruz. İster istemez insanın aklına herşey gelir.

Ben durumunun gayet yerinde oldugunu dusundum, yani bu kadar yardim
Etmek istedigi icin. Sonucta dunyada birsuru yardima ihtiyaci olan var ve yardim edebilecekler 1 kisiye yardim etse dunyada kotuluk kalmaz.. afrikada yemek
Olmamasi degil, dunyanin bir tarafini tika basa yemesi sorun.. onun gibi dusun. Taciz tecavuz oyle ihtimaller varsa baska
Seyler dusunmeli

Bu kadar milletin çocuğunu kurtarmak istiyordu ama kendi çocuklarını fare zehiriyle öldürmeyi düşünüyordu. Yav he.

Sen kocan seni aldattı , seni istemiyor diye, küçücük çocuklarına fare zehiri içip intihar edip ölelim derken çok mu merhametliydin??

Sen düzgün bir karekter olsan köpek demezsin ztn... Terbiyesiz bir insansın.. 20 TL yi sana bile vermem Bn. Yazsam ne kdr verdiğimi utanır susarsın... Ama Bn o kdr alçalmadım. Utanmaz kalitesiz.
Köpek demedim hav hav dedim
Evet yine zavallı kadın modunu açtın
Nice ciğim 20₺ bana niye veresin. Şükür ben kendi ayakları üzerinde dim dik duran bir kadınım. Yani senin tam tersin. Bende utanma yok kabul ama sende kabul et ezik kadın imajına bayılıyorsun

Ben samimi bulmuyorum. Her zaman kendisini öven insanlar bir noktadan sonra bana iyi niyetli gelmiyor. Pandemide gelinlik dükkanı açmış, eh piyasa durgun olduğuna göre şu zamana kadar çok fazla iş alamamıştır. Tasarımcıyım gelinlik piyasasını biliyorum yani, şuan en şaşasız, en güpürü az olan gelinlik minimum 3-4bin liraya mal ediliyor. Üstelik piyasadaki durgunluk, dünyadaki kriz derken fiyatlar çoook yükseldi. Bi SetriNur değilsen 1 yılda (heleki pandemide) çok iyi fiyatlar kazanamazsın. Yani durumu o kadar da iyi değildir, tabi bilemiyorum. Konu bu da değil aslında iyi ya da değil önemli olan o değil. Önemli olan köpek çalan, uyuşturucu bağımlısı olan oğlu varken kızı homeoffice çalıştığı dükkana almak istemesi. Bu yanlış. Sen çocuğunu uyuşturucu bağımlısının yanında bırakmak ister misin? Benim annem kardeşiyle bile bu sebepten bağını koparma noktasına geldi. Çünkü bu tür insanların ne yapacağı belli olmuyor. Kıza yine yardım etsin ama bu konudaki amaç ne? Yardım etmek istemeyen etmez, ona ne? Kendini övmek için açmış konuyu yine.

Övdüm ben onu onu da beğenmedi

Sen düzgün bir karekter olsan köpek demezsin ztn... Terbiyesiz bir insansın.. 20 TL yi sana bile vermem Bn. Yazsam ne kdr verdiğimi utanır susarsın... Ama Bn o kdr alçalmadım. Utanmaz kalitesiz.
Nice gel buraya bana carlamayı iyi biliyorsun. Zehir konusunu açıklasana sen bi ?

Tabiiki kimse oyle biriyle cocuklarinin olmasini istemez, cunku bagimlilik bu ne yaptiracagi belli olmaz. Insanlar kumar icin bile karisini kizini satiyor elin cocugu kiymetli olmaz bile..yani para yardimi filan yapsin illa evine almasi gerekmez bu durumda..bi eksigini gidersin kizin elinden geldigince, mantikli olan bu.

Ha şöyle hemen özür dile benden ! Tap bana bir daha yapmıcam de

Hadi bir şekilde aldı yürüdü diyelim yani dükkanı ama dediğin gibi rehabilitasyon merkezi işi gerçekten çok ütopik. Öyle her elini kolunu sallayan rehabilitasyon merkezi açamazı geçtim, bungalovlar falan off cidden akıl kârı işler değil.

İş görüşmesinden çıkarken kocanızın sevgilisi ile ağız dalaşına giren siz değil miydiniz? Birbirinize seviyeli (!) cümleler sarf etmiştiniz kadınla bolca. Hah o çok kaliteli bak işte.

Hah demek istediğim bu işte. Sallıyor bana göre. O zaman bizde bi rehabilitasyon merkezi açalım, dernek kuralım gel.
Mesleğin ne bilmiyorum ama ben tasarımcıyım. Gelinlikçi işi öyle kolay değil. Hele ki pandemide dükkan açıcaksın alacaksın yürüyeceksin mümkün değil. Pandemi, dünya çapındaki kriz, ülkemizdeki ekonomik kriz o iş kolunu da vurdu. Adı yoksa tutunması imkansız. Bi gelinlik en aşağı 3 4e mal ediliyor, ki yakın zamana kadar düğün yapmak yasaktı. Ben inanmıyorum, hadi şans güldü yürüdü ama yok yani. Mümkün görmüyorum ben. Staj yaptığım, yılladır Türkiye’nin her yerinden gelin çıkaran, Avrupa’dan müşterileri olan patronum dahi bu yıl hep birikimden yedik güpürlere dantellere el sürülmüyor piyasadaki dengesizlikten dolayı alamıyorum vermiyorlar dedi.
Rehabilitasyon olayı sadece kendini övmek için ya, açmak bina ayarlamak havuzlu bungalov bulmak çok hayal işi.

Oğlu 9 bin kazaniyor olabilir ama bilemezsiniz belki borcları var belki gizlice yardım ettikleri baska insanlar var.

Esimle ikimiz 9 binden fazla kazaniyoruz. elimizden geldiğince ogrenciye yardim etmeye calısıyoruz çünkü bizde kolay ögrencilik geçirmedik. Tabi kimseye soylemiyoruz biz şu ogrenciye yardim ediyoruz diye.

Arsalarini mutahite verip ev almak icin cabalayan amcam babami aramiş torununa burs soruyor. yok mu cevrende kari koca calisan geliri iyi birileri benim toruna burs versin diyor. Yani bizi kastediyor. Büyük ihtimal sizin gibi de elestriyordur bizi kari koca calisiyorlar ama torunuma burs vermiyorlar diye.

Boyle isler hassas isler. cok dallandırıp budaklandırılarak yapilmamalı. insanlarin kendi yardim ettiği ögrenciler zaten halihazirda olabilir, bahsetmiyor olabilirler. Hemen maasi şu kadar ama yardim etmiyor diye yaftalamayi dogru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…