- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
Bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Çalıştığım iş yerinde bir arkadaşın maddi durumu çok iyi... Fakat öyle bir dönem geçiriyorlarki sıfıra sıfır. Oğlu ünüversite okuyor. Oğluyla telefonda konuşuyor.... Gelme bayram tatilinde yol paramız yok... Diye. Bunu başka bir arkadaşımız duyuyor. Ve devreye girip oğlunun olduğu şehirden dönen bir arkadaşı arabasıyla almasını rica ediyorlar. Durumu anlatıyorlar. Çocuk geliyor tabiki... Ve o çocuğu getiren kişi diyor ki siz maddiyatı yok demiştiniz... Çocuk baştan sona orijinal marka..... Onlarda daha 1 yıldır bu durumda olduklarını onlar iyi günlerinde aldığı giysileri olduğunu söylüyorlar.ruj denen şey 15 liraya da var 150 200 liraya da. üzerinde pahalı marka giysilerden yola çıkarak bu sonuca varsa anlarım. ama makyaj malzemesi yani bu üstelik 15 liraya aldığın malzeme 1 günde bitmiyor en azından bir süre gidiyor. yani hemen kullanıldığı anda biten giden ürünler de değil o yüzden sadece makyaja bakarak bu yargıya varmak doğru değil. malum şahsa gelince, yardım edesi yokmuş ve etmemiş. devir insanların birbirine acıma duygusu bile pek duymadığı bir devir maalesef, bırakın yardım etmeyi...