- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Nice konuya bakıp bakıp çıkıyorDaha çok öv, rehabilitasyon merkezi açmasını öv. Ne iyi kadınsın de. Eski konularını unuttuk, en cefakar, en mükemmel ana sensin de.
Bu sekilde güzel olur evet, o kızında bu hayatta tutunacak bir işi bir dali olur.Evet böyle söyleyin yargılaıyarak değil... Tabiki yanıma derken evime değil. Bnm mağazam home ofis orda işine başlayıp ayakları üzerinde durana kadar. Yani ben kötü bir şey mi yaptım anlamadım. Öyle yorumlar varki... Bakın siz de bna akıl veriyorsunuz... Tabiki de dinlerim. Ama rencide edici söylenir i... Senin çocuğun madde i hırsız köpek çalan ne yapmaz ki..önce çocuğunu iyileştir...
Ben buraya bunu yazmadım. Bir dernek kurduk. Ankraya gittik. Bize yer bakın dediler. Bu gün o mekanı alma işlemleri başlatıldı. 20 yataklı ormanda bungalov evleri, havuzlu spor aktiviteleri ve orda ücretsiz yatılı kalarak tedavi olup onları işe sokup takibi yapılacak derneği kurduk. Bnm oğlumda isterse çünkü bu hastalıkta istemedikçe yardımcı olamıyorsunuz... O da iyileşir. Ama o olmazsa başka çocuklar iyileşecek. Daha geçen gün biri bize bŞvurdu beni kurtarın diye... İnsan evladını kurtarmazmı...bu grip değili kanser değil ki kurtulmak istesinler... İstemiyorlar. İçmek istiyorlar. Aileleri düşman gibi görüp arkadaşları hayatı oluyor. Çünkü maddeyi onlar veriyor.
Bir de müşterinin oğlunun 9 bin lira kazanmasını muhteşem gelir olarak gören birisi rehabilitasyon merkezi açamaz, düz esnaf bence kendisi.Daha çok öv, rehabilitasyon merkezi açmasını öv. Ne iyi kadınsın de. Eski konularını unuttuk, en cefakar, en mükemmel ana sensin de.
Havuzlu bungalov evleri unutmayalımBir de müşterinin oğlunun 9 bin lira kazanmasını muhteşem gelir olarak gören birisi rehabilitasyon merkezi açamaz, düz esnaf bence kendisi.
Kendi oglu disarda mi? Ondan haberim yok icerdeydi en son sanki. Yaw illa kotuyu mu dusunmek gerek? Yani o kadar yardima uzagiz ki bana kotu niyetli gelmedi
Tabiki öncelik temel ihtiyaçlar... Ama bu kişininde hiç mi hayattan zevk, tad alma hakkı yok... İnanın hamburger yerken resim paylaşsa Aaa hamburger yiyebilecrk parası var derler.Insanlar boyledir, yardim edecegi kisinin surunmesini isterler, ekmek alirlar, su alirlar ama cikolata almazlar, luxe girer cunku, ev kirasina yardim ederler belki ama sinema tiyatro bileti almazlar, cunku o yardima muhtac ne ihtiyaci var bunlara. Luxe giriyor, yardima muhtacsa verdiğimle yetinecek kafasindalar.
Bunu bir üye sorduğu için yazdım.Bir de müşterinin oğlunun 9 bin lira kazanmasını muhteşem gelir olarak gören birisi rehabilitasyon merkezi açamaz, düz esnaf bence kendisi.
Sizin gibi terbiyesiz birine cevap olsun.Havuzlu bungalov evleri unutmayalım
Fare zehiri derkrn? Ciddi mi?Abla ne kötü kalplisi ya kendine gel.
He bu dünyadaki en iyi, en cefakar, en yardımsever sensin. Gram eleştiriye gelemiyorsun.
O kadar da iyi biri değilsin, olsaydın koca peşinde çocuklarını unutmazdın. Oğlunun böyle olmasında hep babasını suçluyorsun ama seninde azımsanmayacak payın var. Burada kızına neler söylediğini, oğluna kızına fare zehri içirmeye çalıştığını hepimiz gördük okuduk. Sen kendini hep mükemmel gördün, hep en iyi en yardımsever sendin. Şu huyunu bırak artık, yoksa çevrende insan kalmayacak.
Nice maddi durumun yok diye aklımda kalmıştıŞunu da söyliyim merhametsiz kişi insanları acılarıyla vurmaya çalışan kişiii..... Bn ve ekibim yani bir dernek kurduk. Madde bağımlılarıyla alakalı Şu anda bir rehabilitasyon merkezi açıyoruz. 20 yataklı. Bir köyde 8 bungalov evi olan havuzu olan orman içinde bir mekan... Tabiki kocamannnnn bir binası da var... Spor parkurları.. Belki kendi çocuğumu kurtaramıyabilirim.çünkü burda sizin istemenizle değil hastanında istemesi gerekiyor... Ama başka çocuklar kurtulabilir... Hadi diyin kendini öv... Hadi diyin çocuğunu kurtar.... Ben elini bŞunın arasına koyan bir kadın değilim. Her şeyi yapıp olmazsa artk yapabilecek bir şey kalmamıştır diyen biriyim. İnsanda az merhamet olur.... Ben sizin yerinizde olsam böyle can yakıcı knşmazdım.
Çok güzel düşğnmüşsünüz. Gayet insani davranış bu. Ama çocuğunuz rahatsız sakın beni yanlış anlamayın Ayşe için iyi olurumu diye düşünün derim... Diye cümleler kurardım.
Ama siz malesef..
Evet.Fare zehiri derkrn? Ciddi mi?
Nice sana hep üzülmüştümEvet.
Çocuklara fare zehri içirmeye kalkmıştı, topluca intihar edeceklerdi. Niye? Eski koca aldattı diye.
O zamandan bu zamana psikolojisi aynı.Nice sana hep üzülmüştüm
Ama bu beni şoka soktu
Kocama deli gibi aşığım
Ama kocam için oğlumu öldürmek... hayal bile edemiyorun.
Evlat sevgisi bambaşka
Sen delirdin mi?nice1985
Maddi durumum iyi. Ama bu yeri açacak kadar aslaaaaa... Madi durumum iyi derken evim var bir iş yerim çok şükür her kez gibi geçinip gidiyoruz. Ayı ancak çıkarıyoruz. Bu evleri bnm yapmam mümkün değil. Biz madde bağımlıları adına bir dernek kurduk. Ve bunu bulunduğumuz şehirde ki belediyelerle grştük. Bize destek olundu. İnanın tüm partiler... Ve ankraya gittik... Yer bakın satın alalım dediler. Sınırsız bütçe dediler. Geçen haftada toplantı yapıldı... Bu günde alım satım işleri yapılıyor. Artık belediye ilgileniyor. Çok gzl bir yer... O kdr güzel ki İnş bu çocuklar orda sağlıklarını kavuşurlar.Nice maddi durumun yok diye aklımda kalmıştı
8 bungalovlu böyle lüks bir yer açabildiğine göre durumun iyi
Kızı evine alma ı zaman. Ev kirasını vermeyi teklif edebilirsin kız ile girene kadar
Nice maddi durumun yok diye aklımda kalmıştı
8 bungalovlu böyle lüks bir yer açabildiğine göre durumun iyi
Kızı evine alma ı zaman. Ev kirasını vermeyi teklif edebilirsin kız ile girene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?