Bu 2014'ten bir konu. Telefonu kurcalamaniza izin vermediği için küfür ediyorsunuz,adam sizin kulağınıza tokat vuruyor, odadaki oğlu kovup sizin boganizina yapışıyor, akabinde adam evi terkediyor, adam gelince siz çocuklarla başka orada yatiyorsunuz. kızınız olayları görüp trip atınca da babası caddenin öte tarafından kızınıza "şerefsiz,adı şerefsiz" diye bagiriyor, kızı rezil ediyor .
Ama bosanmiyorsunuz
Şu konuda da kocanizin size perde bile açtirmadigini, oje suren kızınızo o... Olmakla itham ettiğini,defalarca evden çıkarken kızınız ve siizin kıyafetinizi uygunsuz bulup kavga ile değiştirdiğini yazmışsınız
Ama bosanmiyorsunuz
2015 Şubat'ta kocanizin aldattigini ogreniyorsunuz. ayilip bayiliyorsunuz. Yedi duvel ve tabii çocuklar tüm olaya şahit oluyor .
Hatta diyorsunuz ki; evde fare zehri var. Çocuklarla beraber içeceğim ,oğlum ölmekten korkuyor
Allah bilir çocuğa ne dediyseniz...
Sorsan oğluma sevgiden başka bir şey vermedim,ben ne vefakarim ne vefakarim,ne harika anneyim...
2015 Aralık'ta hala aldatilip rezalet yaşadığınız adamla aynı evde devam ettiğinize dair konu acmissiniz. Adam kendini öldürmekle tehdit ediyormuş, deli gibi sokaklarda kendini yerlere atmasını ve eşe dosta rezilliği yayıp 'ayrilmasin benden' diye ağlamasıni romantize etmissiniz. Ama bu rezillige maruz kalan yine zavallı çocuklarınız...
En sonunda
2016'daki bu konuda kızınız evi terketmiş,annenize gitmiş. size 'gurursuz musun? O adam gitmedikce ben o eve gelmem' demiş, hala yalvarmissiniz ,kızım gel diye . En son zar zor kocayı gönderip kzii evinize almışsınız. Bu sefer de psikolojisi bozulan ergen kızınız sizinle dalasinca saç saça tekme tekmeye kavga edip bir de aaprtmani ayağa kaldırmışsiniz,komşular gelmiş tekrar ele güne rezil olmuşsunuz. Annenize kızı doldurduğunu düşündüğü için 'istemiyroum bunu,alın sizin olsun' falan demişsiniz.
Ama pardon,çok sevgiden ve ilgiden çocuklarınız bu hale gelmişti.
Daha da var da konular, yazmaktan sıkıldım.
Konu sahibi kendini hep üst perdeden görüyor. Benim de böyle bir babam, annem , aile hayatım olsaydı,benim de hayatım millete rezil olup utanmakla gecseydi ben de asi olurdum. Her şeyin bir adabı var. Benim de çevremde teyzelerim,halalarim boşandı, çevremde boşanan aile çocuğu tonla arkadaşım var. Rezillik yaşamadan boşanan da var,kendini yedi düvele afişe etmeden,çocukları anne babaya düşman etmeden..bunu başaramayan ailelerin çocukları da böyle oluyorlar işte...
Ya her şeyi adama haber veriyor da ne oluyor? Adamın elinden gelen bir şey yok ki. Konu sahibi tezcanli, panik ve evhamlı bir insan. İnanıyorum ki insanı rahatsız edecek kadar yazıp duruyordur. Kim eski eşinden böyle mesajlar gelip dursun ister ki?
Bir bilgi varsa avukat ile paylaş,o gerekeni yapar
Adamın zaten çoluğu çocuğu umrunda değil, adam zaten insan değil mahlukat. Yani böyle bir tepki vermese şaşırırdım.
Bu saatten sonra yapacak bir şeyi yok ki, öğrendiği önemli bilgileri avukat ile paylaşacak. Adam şam babası,müdahil olmak istemiyor. Onun için avukat ücretinin yarısını ödemek bile bence büyük bir şey. Şükretsin, daha da muhatap olmasin. Herkesin yazdığı gibi ölmüş bilsin işte adami