Ben samimi bulmuyorum. Her zaman kendisini öven insanlar bir noktadan sonra bana iyi niyetli gelmiyor. Pandemide gelinlik dükkanı açmış, eh piyasa durgun olduğuna göre şu zamana kadar çok fazla iş alamamıştır. Tasarımcıyım gelinlik piyasasını biliyorum yani, şuan en şaşasız, en güpürü az olan gelinlik minimum 3-4bin liraya mal ediliyor. Üstelik piyasadaki durgunluk, dünyadaki kriz derken fiyatlar çoook yükseldi. Bi SetriNur değilsen 1 yılda (heleki pandemide) çok iyi fiyatlar kazanamazsın. Yani durumu o kadar da iyi değildir, tabi bilemiyorum. Konu bu da değil aslında iyi ya da değil önemli olan o değil. Önemli olan köpek çalan, uyuşturucu bağımlısı olan oğlu varken kızı homeoffice çalıştığı dükkana almak istemesi. Bu yanlış. Sen çocuğunu uyuşturucu bağımlısının yanında bırakmak ister misin? Benim annem kardeşiyle bile bu sebepten bağını koparma noktasına geldi. Çünkü bu tür insanların ne yapacağı belli olmuyor. Kıza yine yardım etsin ama bu konudaki amaç ne? Yardım etmek istemeyen etmez, ona ne? Kendini övmek için açmış konuyu yine.