Yardım edin!yaşamak istemiyorum

evet beytepedeymişsin diğer mesajları okuyunca gördüm, kampüslerimiz çok yakın kendini iyi hissedersen gel bigün bilkente çay kahve içer muhabbet ederiz belki iyi gelir sana da ne dersin?

corazon evet dans etmeyi çok seviyorum fakat kendi çapımda hiç kimsede görmediğiniz görmediğim yeni figürler buluyorum kafamda ve onları uygulamaya çalışıyorum tabi tiyatroyla karışık dans kursuna gittim ama oralar bana göre değil onlar varolan dansları öğretiyolar adım sayarak yapıyolar en sıkıldığım şey ben hiçbir figürü veya dans kareoragrafisini sayarak öğrenmedim izledim bikaç defa sonra da kendiliğinden yaptım adım adım çalışmadım hiç öyle çalışınca yapamıoyrum hatta dans kursundaki adama dedim TODAM'ın halk eğitimin kursları oluyor ya onlara gittim 3 hafta gitmemiştim salsa öğretiyolar her ay bir dans adam yeni gelenlere bi yerde öğretiyor temel adımları sonra dansa geçiyosun saymaya başladı 1 2 diye dedim ben öyle sayarak öğrenememem bana normal hızında göster dedim ve bir iki yapışında öğrendim hareketleri adam şalırdı biz bunnu 1 ayda öğrettik diye sonra içeri girdim böyle kalabalık 25 kişi küçücük yer dans etmeye çalışıyosun o ona çarpıyo bu buna dans edemiyosunuz anlayacağın 'dans özgürlüktür' ama işte olamıyosunuz maalesef yine de sağol tavsiyen için.

okulun dans klüplerine niçin katılmadın ki hem sıhhıye de yapılıyo kampüsten çıkmış rahatlamış olurdun :)
bi sürü tanımadığın insan oluyor bi de yalnız gitmek istemiyorum artık ve bahsettiğim gibi beni tatmin etmiyor çünkü varolan bişeyi öğretiyor yeni hiç keşfedilmemiş bişey öğretmiyorlar.o yüzden sıkılıyorum.Dans ederken insanın zevkten uçması lazım ben kendim için söylersem ben öyleyim ama o göstrilen yerlerde öyle deği.

mutlu olmak
Ben henüz lise okuyorum fakat yine de görüşümü söylemek istiyorum. Dönem dönem insanların başına böyle şeyler gelebilir . Çevrendekilerin bizi fazla takmadığını hissedebiliriz.
Yurt ve okul arkadaşların konusunda da onlar sana selam vermeye başlayıncaya kadar gördüğünde günaydın de, iyi akşamlar de, arada git hal hatır sor. Onların da hoşuna gidicektir birilerinin onları düşündüğü hissi ve mutlu olduklarında onlar da sana hal hatır sormaya başlarlar bu olaylar genelde böyle olur dene derim :)

İçsel fırtına yaşıyorsunuz belliki Ve bu hassas bir dönemdir..Bu dönem içerisinde içe kapanma, fazla ilgi bekleme, iligisizliği anımsatan ne yaşarsa onu içinde çok büyütme yaşanır..

Öncelikle sizde çok iyi biliyorsunuz ki bu durumdan sizi kurtarak yine sizsiniz.. Tek başına zevki olmuyor diyorsunuz ama tek başına yaşamayı öğrenmedikçe SAĞLIKLI birliktelikler , arkadaşlıklar kuramazsınız..Önce kendi kendinize eğlenmeyi öğretin ruhunuza..Gerisi geliyor..

Tiyatroya giderken mesela; özellikle yalnız gştmeyi tercih ediyorum.. Çünkü daha bir kendine kalıyor insan, daha bir dinleniyor ve odaklanabiliyor..Deneyin; ilk bundan başlayın, çok rahatlayacaksınız..

Çabuk olmalısınız neredeyse yaz sezonuna giriyor..

Kendinizle yaşamaya ve eğlenmeye gayret edin gerisi gelir..

Evet Fatih hastanesindeki psikologlara gidebilirsiniz.. Haklarında iyi şeyler duymuştum..

anlasılan dans tutkun ve yetenegin cok fazla mutlaka degerlendir (ben cok isterdim dans yetenegimin olmasını ) eger ucretleri cok gelmezse bireysel dans dersi cok işe yarıyomus tunalıda bi yere gitmişti arkadasım tek kişi olunca daha ii oluyo demişti hem yurttada sürekli dans edersin ozaman hocam ödev verdi diye

Bencede önceki arkadasin dedigi gibi ilk önce kendinle barisik olmayi ögren.
Kendini sevmeyi, kendine deger vermeyi, kendine bakmayi. Bunlar cok önemli.
Bende ünv. de okudugum dönemler cok arkadaslarim oldugu halde bazi seyler yanliz yapmaktan zevk alirdim. Hic unutmuyorum, buena vista social club`in bir belgeseli vardi, tüm arkadaslara sordum kimseyi ilgielndirmemisti konusu ve tek basina sinemaya gittim, misir patlamami kocaman colami alip zevkle seyrettim, hatta sonunda agladim bile. Ve cok mutlu olmustum istedigimi yaptigima.
Bence sorun sensin etrafindakiler degil.
Hayat o kadar güzelki illaki yapilacak, görülecek, kesfedilecek, ögrenilecek ve zevk alinacak bir ugras vardir. Beynini ac artik yeniliklere...
Herseyin kiymetini bilmekde büyük bir nimettir. Sagligin icin ve okuma sansin oldugu icinde sükür etmeyi unutma. Herkes senin gibi sansli degil.
Hadi bakalim, önüne bak ve devam et...... basaracaksin

BlgByndr ben zaten insaları gördüm mü selam veririm her karşılaştığım konuştuğum insana iyi davranırım onu dinlerim derdi sorunu neşesi sevinci varsa ben bu kadar iyi olmama rağmen(kendimi övmek için demiyorum gözlemlediğim kadarıyla diğer insanların karşısındaki normal bi insana benim kadar değer vermediklerini görüyorum ben karşımdaki insan olduğu için ona en büyük değeri veririm kim olduğu önemil değil çünkü insanları çok seviyorum) ama insanların bana böyle onlara yardımcı olmama değer vermem rağmen ilk önce de onlar halimi hatrımı sorsunlar benden önce bi sefer de onlar yapsınlar yaa.O kadar iyi davranmama rağmen düşünün halimi hatrımı soran bile yok.Diğer insanlar karşısındaki insana bu kadar değer vermiyor değer verenin peşinde koşturacağına gidiyor diğerinin peşinden koşturuyor.(yanlış anlamayın sevgili meslesinden bahsetmiyorum normal kız arkadaş)

Ah evet Birsen82 içsel fırtına acaba bunun tıptki dili nedir acaba?Ne zaman dinecek ruhumdaki bu fırtına acaba?Yalnızlığı kendi başıma plmayı kendi başıma her işi görebilmeyi isterdim ama kendimde o cesareti bulamıyorum.Yalnız başıma bi yere gitmek tiyatro sinema yapamıyorum.

Evet her kim ne olursa olsun istediğini yapmak bu çok önemli bişey ve bunnuyapbilmek için özgüvenin yerindeo lması gerekiyor Keşfetmeyi öğrenmeyi çok seviyorum zevk aldığım da birçok şey var.Şükretmek şükran duymanın hazzı da bir başka.Hergün Allah'a kendi sağlığım annemin babamın kardeşimi sağlığı için dua ediyorum onları bana bağışladığı için şükrediyorum.Yiyecek ekmeğimizin olduğuna Allah bizi kimseye muhtaç etmediğine hergün şükrediyorum.Ana baba kardeş gibisi yok.Bunu üniversiteye başlayıp yurda gidince anladım.İnsan anasının babasının kıymetini biliyor.

Ah dans ve şarkı söylemek benim en büyük tutkum bunları yurtta yapamadığım için kendimi hapishanede özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum(öyleyim de) ama bunu kime desem güler burun kıvırır.Benim kesinlikle bu alanla ilgili uğraşmam lazım ama günaha girmekten korkuyorum babam benim Din Kültürü Hocası dindar bir aile sayılırız ve dans ederken de biliyorsunuz pek kaplaı kıyafetler giydikleri söylenemez ve karşı cinsle yapılıyor babama sordum dans etmek günah mı diye kendi başına kadılar içinde yapılırsa günah değilmiş ama herkesin önünde bir gösteri yapılırsa günah dedi şarkı söylemeyi hiç sormadım blmiyorum.

canım yazdıklarını okudum hepsini tek tek bak bende ankara'da yasıyorum.istediği zaman görüşelim gezelim seni dinlerim konusur sohbet ederiz.elimden geldiği kadar sana yardımcı olurum.

canım yazdıklarını okudum hepsini tek tek bak bende ankara'da yasıyorum.istediği zaman görüşelim gezelim seni dinlerim konusur sohbet ederiz.elimden geldiği kadar sana yardımcı olurum.
teşekkür ederim Belemir teklifin için inşallah olur özel mesaj atamıyorum çünkü mesaj sayım 100' e ulaşmadı atmaıyorum yani

Baban din kültür hocasida olsa onu baglar, seni degil.
Baban veya baskalari din hakkinda sana zorlama yapamaz, eger dans etmeyi seviyorsan ve yeteneginde var ise, hatta insanin yetenegede geregi yok aslinda pardon, insan zevk icin bile, spor icin bile dans edebilir.
Sen gencsin icin kipir kipr bu heyecanlarini sakin baski icin yikma, harcama.
O kipir kipir heyecanlar yaslaninca hic kalmiyor, biliyormusun?
Yap canim, sarkinida söyle koru halinde, karisik olsun, sen kendini bildikten sonra karsi cinsde olsa o gurupda, kimse sana birsey yapamaz.
"Kime desem güler burun kivirir" deme, kime ne??? Bende gencken sarkilar söyler, dans etmeyi severdim, halada seviyorum, 70 yasinada gelsem halada sevecegim. Bu benim, böyleyim...onun icin hepimiz ayni olmak mecburiyettinde degiliz, birisi genctir yasamasini bilir, dans eder, sarki söyler, gezer tozar. Birisi gencliginin degerini bilmez, oturur evde ceyizi icin örgü örer, erken evlenir vs. vs. ama evlendikten sonrada ömür boyu mutsuz olur cünkü yasamadigi bir bölüm vardir hayatinda, oda gencligidir.

evet doğru söylüyorsunuz.Ben küçükken yani ikokul 3-4 e giderken bir sürü şey yapmak istiyordum.Bisiklet istedim hem de çok istedim babamdan almadı şimdi istesem alır ama şimdi de hevesim kalmadı.Keman çalmayı öğrenmek istiyordum o zaman onu da söyledim istemedi şimdi noldu içimde öyle bi heves kalmadı folklore girmek istiyordum ilkolkul 3 teydik yine bişey oldu babam bişey dedi giremedim sadece pazardan bana şu folklor kaşıkları var ya onlardan almışlardı.Onlarla avutmuşlardı.Şimdi diyor Ankara'da kursa git diyor şimdi de benim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor dediğiniz gibi herşey zamanında olmalı.Şimdi içimde o heveslerin hiçbirisi yok.Ama nedeninni bilmiyorum.

"Hep mutluluğun doruğundayken gülünmez ki. Bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin" !
Albert Camus

Ankara'da yaşamıyorum;ama hepimiz bişeyler yaşıyoruz ve burdayız canım....

teşekkür ederim sevgultuna ahh ahh nerede gerçek hayatta da böyle insanlar olsa keşke hani nerde yok işte.

canım içinde böle bi istek varsa bunun kimsenin engelemesine izin verme sonucta bu senin hayatın ve bunu yapmamak seni mutsuz ediyorsa mutlaka yap cunku insana allah sadece 1 kere yasama sansı veriyo bide söle bi durum var babanın senin engellediğini dusundugun için ilerde onu suclıyabilirsin en azından bilinç altında buda daha buyuk problemlere neden olur
ayrıca giycegin kıyafetlerin cok acık olmasıda gerekmiyo vede herhalde insanların önünde yapcan dans turu açık sacık olmıcaktır ozaman nesi gunah anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…