yardım edin ne yapmalıyım bilmiyorum

e oldu olcak senet de yaptırsaymış eşin ne ayıp vermeyeceksen verme yani teminat çok gurur kırıcı olmuş kusura bakmayın

Zor bir durumdasin. Ama esin sanki biraz ayip etmis, teminat ne demek? Gucunun yettigi kadar ve odeyebileceklerine akli kestigi para verir, yada ben veremem kusura bakmayin der, olur biter. Siz arada yipranmasaniz keske. Korkarim esiniz ailenize para verse bile, oldukca sikinti cikarir (yok odediler yok hala odemediler diye).

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insallah.

Eşiniz çok haklı. Kenarda köşede olur da verir ama evi ipotek etmek büyük risk.
Aileniz kendileri batmışken sizi de peşlerinde batırmak istiyor belli ki. Ve bu fırsatı da onlara siz veriyorsunuz maalesef.

kızlar ailem kırgın..başka şehre taşınacaklarmış..
ben arada kaldım..çok zor..allahım kimsenin başına vermesin

Eşiniz çok haklı. Kenarda köşede olur da verir ama evi ipotek etmek büyük risk.
Aileniz kendileri batmışken sizi de peşlerinde batırmak istiyor belli ki. Ve bu fırsatı da onlara siz veriyorsunuz maalesef.

büyük ihtimalle kurtaracaklarını düşünüyorlar..kurtarma şansları yüksek..eşim güvenemiyor işte

Durumu olan yardım eder. Evi üstlerine vermeyle borcun ne alakası var? Haciz mi duracak ev olunca? Ne saçma bir şey. Pat diye alırlarsa evi siz de ortada kalırsınız. Ama teminat istemek çok yanlış. Veremem der olur biter, ne demek senet bilmem ne? Koskoca aile o kadar borcu yaparken düşünmeliydi adamcağızın bir evi var o da mı gitsin?

hayırlısı olsun..ailem satıp gitmeye karar vermiş..arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum beni dinlediğiniz için..allahım kimseyi bu durumlara düşürmesin..rabbim herkesi eşinin karşında güçlü kılsın, ezdirmesin..

amin cnm Allah yardımcın olsun ama eşinide okadar üstüne gitme zamanla düzelir inşallah sonuçta seninde bir yuvan var. Allah borçlarını ödeme kolaylığı versin

çok zor bir durum..ve üzgünümki sen bu arada kalacaksın..çünkü yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuş sizin durum..ailenize başka yardım edebilecek akraba falan yok mu?

evi gösterip kredi çekeceklerdi..haklısınız..bizim için geldikleri bu şehirden gidiyorlar..ben kötü olmuş oldum
neden sizin için geldiler?
o arsayı ekip biçip para kazanınca size mi dağıtacaklardı?

kızlar ailem kırgın..başka şehre taşınacaklarmış..
ben arada kaldım..çok zor..allahım kimsenin başına vermesin

büyük ihtimalle kurtaracaklarını düşünüyorlar..kurtarma şansları yüksek..eşim güvenemiyor işte
aile ile eş arasında kalmak gerçekten çok zor.üzüntünü anlıyorum.
ama ya kurtaramazlarsa.daha büyük para kaybetmiş olmayacaklar mı?
yanlış anlama da ailen bu tür yatırmlarda,ne bileyip ürün ekip kaldırmada filan tecrübeli mi?
ellerinde hiçbişey yokken bilmedikleri bi alanda yatırım yapmaları yanlış olmuş ne yazık ki.
sen evi vermekten yanasın sanırım.
ev geri gelmez ise tavrın ne olur?üzülmezmisin?
zarar eden yatırımda ısrar etmek doğru mu?
bu işlerden anlayan bilenlerden bi akıl alsaydı ailen sizi böyle verilmesi zor bir kararla denemektense.
şimdi eşinin ve senin kenarda parnaız olur çıkarır verirsiniz,vermeseniz darılmakta hadi diyelim haklılar.
ama bitek oturduğunuz evi ,sonu belli olmayan bi iş işin vermenizi beklemeye de ailenin hakkı yok bence.

çok zor bir durum..ve üzgünümki sen bu arada kalacaksın..çünkü yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olmuş sizin durum..ailenize başka yardım edebilecek akraba falan yok mu?

malesef

bize yakın olmak için glediler..bulundukları yerde onları bağlayan birşey yoktu..araziyi yatırım olsun diye aldılar..zaten mirastı bir kısmı çoğunluk kısmını satın aldılar..tecrübeleri olmadığı için sürekli işçi tutldu masraf çok oldu..para dağıtmak diye birşey söz konusu değil..öyle bir beklentimiz yok zaten..evi vermekten yanaydım kurtulacağına dair umudum olduğundan..

bak haklısın kim olsa ailesine elini uzatamadığı için üzülür.
ancak yanlış yatırım konusundaki uyarımı bi ailecek düşünün.
bu işlerin bu kadar borcun şakası olmaz canım.
şimdi tam rakamı vermiyorsun ama heralde 150.000 civarıdır.
eee seneye de bu işte başarısız olurlarsa borç 300.000 e fırlarsa ne olacak?
ailen kendileriyle birlikte sizi de batağa sürükleyecekler.
duygusal olunacak değil mantıklı olunacak bir konu bu.
nacizane tavsiyem alınganlıkları falan bi kenara bırakıp bu yatırım hakkında ve atılması gereken adım hakkında daha gerçekçi düşünün derim.öyle istedik vermediler biz de küsüyoruz la olmaz ki.
sonra siz de ailen de bu sefer daha korkunç rakamların altında ezilirsiniz.
kurtulacağına dair umudum var demişsin ama ailen olduğu için işin içinde tabi temennin bu yönde.
yine de kendi bileceğiniz iş tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…